tik turiu pavyzdį kai anstoliai vis siuntinėja adresu "primygtinius raginimus atsiskaityti" būtent su Telekomu, nors patalpų savininkas niekaip nesusijęs. Tokie laiškai dabar keliauja šiukšliadėžėn....
Manau esant tokiai situacijai, būtų protinga raštiškai pranešti antstoliam, apie nuomininkų išvykimą ir "primygtinai paraginti" šiuo adresu tokių laiškų daugiau nesiuntinėti.
Aš irgi nemanau, kad tokius laiškus riekia meisti į šiukšliadėžę..Juk galima susitikti su Teo atstovu ir viską paaiškinti, šiaip beje, jei savininkas nesusijęs niekaip su tuo-netikiu, kad jam kažką siuntinėtų.. Mes šiuo metu beje irgi esam nuomininkai ir turim laidinį telefona, jokio sutikimo neklausėm savininkų, nes jo niekam nereikia-gi sutartis mūsų vardu
Isnuomavau triju kambariu gerai irengta buta su baldais dviem jaunom is paziuros simpatiskom merginom. Viskas buvo gerai, kol nesulaukiau skambuciu is savo buvusiu kaimynu, kad mano bute dedasi neaiskus dalykai - diena ramu, o naktimis vaziuoja taksi, trankomos durys, vaiksto vyrai ir pan. Paskambinus nuomininkei ji pareiskia, kad dave pernakvoti buta savo draugei su vaikinu, kad cia niekas daugiau nesilanko ir pan. Su vyru nuvaziavom buto apziureti- nuojauta pasitvirtino: bute praktiska i negyvenama, pilna siuksliu deze prezervatyvu, tusciu buteliu, saldytuvas tuscias, zodziu, kvepai nekaip... Dar kuri laika tikejau pasaka, kad cia tik draugu pasilinksminaimai, kol vel nepradejo skambinti kaimynai prasydami isgelbeti juos nuo tokios "draugijos". Kaip man elgtis ? Mano vyras isvaziaves uzsienin, sako, imk teva, vaziuok, isdek viska tiesiai sviesiai ir pasakyk issikraustyti is buto nedelsiant. As taip ir padarysiu, bet kaip uztikrinti, kad jos tikrai issikraustys, kad nesugadins man kokiu daiktu ar sienu, gal pagrasint policija ? Kaip uztikrinti, kad tikrai atiduotu raktus. Ju vardus, pavardes, deklaruotas gyv. vietas as zinau, gal pagrasinti, kad jei ka padarys butui, pranesiu ju duomenis policijai ir pan. ? Ka man patartumet, kaip greitai ir neskausmingai isnaikinti si lizda ?
Nuomos sutarti turiu, pries issikraustant reikia pranesti pries du men, nebent delsiama moketi mokescius, butas naudojamas ne pagal paskirti, gyvena ne sutartyje nurodyti asmenys,jei Nuomininkas nesilaiko siu punktu, nuomotojas gali vienasaliskai be ispejimo nutraukti sutarti, o nuomininkas issikraustyti per 1 diena.
Pirmiausia gali mėginti pasikalbėti ir paprašyti išsikraustyti Jei įmanoma kalbėtis Arba gali tiesiog nutraukti sutartį ir palaukti tuos porą mėnesių.
Jei neįmanoma, gali remtis tuo, kad butas naudojamas ne pagal paskirtį, bet įrodyti bus sudėtinga
Dėl raktų labai nesijaudink- sutikrink ar viską gavai, o vėliau keisk spynas.
Arba gali tiesiog nutraukti sutartį ir palaukti tuos porą mėnesių.
Laikti neimanoma, nes kaimynai pakraupe, jei neiseis graziuoju susitarti issikraustyti nedelsiant, reikes turbut kaimynus kviestis liudininkais apie tai, kaip naudojams butas...
Jei neįmanoma, gali remtis tuo, kad butas naudojamas ne pagal paskirtį, bet įrodyti bus sudėtinga
Dėl raktų labai nesijaudink- sutikrink ar viską gavai, o vėliau keisk spynas.
Pas mane sarvuotos durys su gerom spynom, kazi, kiek man kainuos jas pasikeisti ? Papildyta:
Idomu, jei pagrasinus policija, ar kaimynu parodymai turetu itakos ? Manau, atsirastu keletas, kurie paliudytu rastiskai.
Mergaites gana jaunos, gal susiges ir iseis graziuoju issiskirti ?
Na ir ilipau as i s...
Tai kaip man pradeti pokalbi, ar sakyti, kokie gandai mane pasieke ? Ar prasyti pasiaiskinti, zinoma, jos viska neigs. Nemanau, kad pokalbis bus malonus abiem pusem, ir nera cia ko sypsotis ir kazka vaidinti, reikia ,manau, sakyti tiesiai sviesiai, kad issikraustytu nedelsiant.
O as manau,kad reikia grieztai pasakyti - kaimynai skundziasi ir reikalauja,kad as jus iskelciau,kitaip grasinasi parasyti pareiskima policijai.Sakyk,kad kaimynams nepatinka ju keliamas triuksmas .Vienzo,versk visa beda kaimynams.Manau,turi suveikti.Ir tu kalta neliksi.O spynas,kaip bebutu gaila,keisti teks...
o as manau,kad reikia grieztai pasakyti - kaimynai skundziasi ir praso,kad as jus iskleciau,kitaip patys parasys pareiskima policijai.Manau,turi suveikti.Ir tu kalta neliksi.O spynas,kaip bebutu gaila,keisti teks...