QUOTE(bordo @ 2012 03 13, 19:22)
Na aš pas Gruzdiene dariausi eho 2 kartus,man jinai pasirodė labai maloni gydytoja. Bet gyvenime gali pasitaikyti ivairių situacijų,ir kiekvieną žmonės gali skirtingai interpretuoti
O dėl palatų tai kiek žinau tik vienoj mokamoj yra ir dušas ir tualetas,o kitose mokamose tik tualetas,o i duša vistiek reikia eiti i bendrą. Tai kadangi mes planuojam,kad vyras per naktį nepasiliks tai aš irgi galvoju kad neimsiu mokamos,užteks ir paprastos
O dėl palatų tai kiek žinau tik vienoj mokamoj yra ir dušas ir tualetas,o kitose mokamose tik tualetas,o i duša vistiek reikia eiti i bendrą. Tai kadangi mes planuojam,kad vyras per naktį nepasiliks tai aš irgi galvoju kad neimsiu mokamos,užteks ir paprastos
Seniai jau cia berasiau,tiesiog pasiskaitinejau ir nelabai supratau kai kuriu moteru parasymo.Lygtais sekmingai pagimdo,ar atliekama operacija,laimingai namo isvaziuoja be jokiu komplikaciju.Kuo skustis,kad nenusisypsojo,ar suskaudo.Tai cia- gimdymas ir buna net su epiduru labai skauda.
Mano sesuo gimde Kauno klinikose,aplankius ja buvau apakusi,kokios ten pogimdyvines palatos ir gimdykla.Kas liecia Klaipedos GN tai cia tikrai palyginus su Kaunu kazkas baisaus.Idomu kaip ziema!Atrodo ta pati Lietuva,didieji miestai,centrines ligonones ,keista.
Tiesa as lankiausi pries 9men,gal kas pasikeite Buvau susitarusi su Gruzdiene ir dar buvo tokia maloni akusere Rima ir naujagimiu gydytoja,pavardes nepamenu.Labai siltas ir malonus kolektyvas.O Gruzdienei uz demesinguma ir rupesti,esu ypatingai dekinga.