Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

QUOTE(roseemily @ 2012 03 28, 12:26)
Dar klausimukas: kaip ten su atsipalaudavimu vandenyje, - ar galima pamirkti kokiam baseinėlyje ar vonioje?

jei teisingai pamenu yra tik viena gimdykla su vonia. pamirkt joje galima. tik man neisejo verysad.gif
Atsakyti
Iki gimdyklų atnaujinimo buvo vienintelė gimdykla su vonia (dabar gal jau ir daugiau, nežinau tiksliai). Jei norėjote jos, reikėdavo užsiminti dar priėmimo skyriuje - duodavo, jei būdavo laisva. Man tokia laimė kliuvo vienintelį kartą...
Atsakyti
As dabar kai gimdziau tai buvo su vonia tokia tamsiai zalia, gimdymo palata nr 7 jei neklystu, bet man neprireike jos smile.gif o kiek palatu su tom voniom yra tai nezinau, kai sunu gimdziau tai buvo su duso kabina.
Atsakyti
QUOTE(roseemily @ 2012 03 28, 11:26)
Dar klausimukas: kaip ten su atsipalaudavimu vandenyje, - ar galima pamirkti kokiam baseinėlyje ar vonioje?

Abu gimdymus papuoliau i palata kur buvo tik dusas. I ji ilysti niekas nesiule, bet ir paciai visai nebuvo noro schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas žino kada keičiasi pamaina gimdyviniam skyriuj,rytais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bordo: 29 kovo 2012 - 03:35
QUOTE(bordo @ 2012 03 29, 04:35)
Gal kas žino kada keičiasi pamaina gimdyviniam skyriuj,rytais?

apie 7.30 jos perdavineja pamaina.taip pat ir vakare 19.30
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2012 03 29, 07:07)
apie 7.30 jos perdavineja pamaina.taip pat ir vakare 19.30

tiksliau, tai ryte 8.00, vakare 20.00.
Atsakyti
QUOTE(TOPP1 @ 2012 03 29, 09:00)
tiksliau, tai ryte 8.00, vakare 20.00.

nu as kaip vasara gimdziau, tai jau 19 val. man pasake kad pamaina keiciasi ir as jau bendrausiu su kita akusere, ir 19.30 atejo nauja.
Atsakyti
Aišku smile.gif Ačiū už atsakymus. O dar klausimas,nepamenu ar buvo kalbėta apie tai-ar reikia vyrui turėti spec aprangą gymdykloj,ar ten duoda,ar nieko iš vis nereikia ?
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2012 03 29, 08:45)
nu as kaip vasara gimdziau, tai jau 19 val. man pasake kad pamaina keiciasi ir as jau bendrausiu su kita akusere, ir 19.30 atejo nauja.

akuseres gal ir taip, bet gydytojai 8.00 ir 20.00.
Atsakyti
QUOTE(bordo @ 2012 03 29, 14:01)
Aišku smile.gif Ačiū už atsakymus. O dar klausimas,nepamenu ar buvo kalbėta apie tai-ar reikia vyrui turėti spec aprangą gymdykloj,ar ten duoda,ar nieko iš vis nereikia ?

Vyrams nieko spec. nereikia. Tegu apsirengia taip, kad paciam butu patogu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eLBė: 29 kovo 2012 - 13:43
QUOTE(bordo @ 2012 03 29, 13:01)

Man tai cezari dare, tai vyras uz operacines duru lauke. Kiek zinau vyras gimdykloje buna su tais paciais drabuziais su kuriais atvaziavo, jokiu spec. nereikia.
Atsakyti