Iki gimdyklų atnaujinimo buvo vienintelė gimdykla su vonia (dabar gal jau ir daugiau, nežinau tiksliai). Jei norėjote jos, reikėdavo užsiminti dar priėmimo skyriuje - duodavo, jei būdavo laisva. Man tokia laimė kliuvo vienintelį kartą...
As dabar kai gimdziau tai buvo su vonia tokia tamsiai zalia, gimdymo palata nr 7 jei neklystu, bet man neprireike jos o kiek palatu su tom voniom yra tai nezinau, kai sunu gimdziau tai buvo su duso kabina.
Aišku Ačiū už atsakymus. O dar klausimas,nepamenu ar buvo kalbėta apie tai-ar reikia vyrui turėti spec aprangą gymdykloj,ar ten duoda,ar nieko iš vis nereikia ?
Aišku Ačiū už atsakymus. O dar klausimas,nepamenu ar buvo kalbėta apie tai-ar reikia vyrui turėti spec aprangą gymdykloj,ar ten duoda,ar nieko iš vis nereikia ?
Man tai cezari dare, tai vyras uz operacines duru lauke. Kiek zinau vyras gimdykloje buna su tais paciais drabuziais su kuriais atvaziavo, jokiu spec. nereikia.