QUOTE(Nikutė @ 2012 03 22, 10:56)
viskas bus gerai.tik neuzsiciklinkit, kad kazkas bus blogai, ne tuos nuotaikos ir t.t.
as pati kaip ruosiausi gimdyti, tai man taip pat sake, kad priimamajam blogos ciocios dirba, gal seselia ir buvo nekokia, bet man buvo giliai dzin, nes as buvau laiminga, nes greit savo lelia isvysiu.
taip pat sake, kad pataloginiam be litu, nieks nieko neziuri nedaro. bet kaip prasidejo saremiai, jos kaip tik ruosesi kavos gerti, bet be jokiu burbejimu nuejo tonus matuoti, gydytoja iskviete ir palidejo i gimdykla.
visom linkiu lengvo ir greito gimdymo ir maziau uzsiciklinkit ant blogu atsiliepimu, nes realia siuacija pamatysit kaip nuvaziuosit.
Butent,svarbu gerai nusuteikti. Jeigu gimdysite diena,tikrai normaliai priziures,nes daug gydytoju dirba visuose skyriuose.Bet jeigu nakti,kai per visus gimdymo namus dirba vienas gydytojas,priiminejantis gimdymus ir kelios akuseres,jeigu pilnos visos gimdyklos,berods ju yra 10,tokiu momentu gydytojas gali nespet suktis,nesamoninga tvarka.Mums taip nutiko.Gydytojas buvo operacinei,man stipriai krito tonai,akuseres nesugebejo,o veliau isaiskejo,kad tiesiog negalejo priimti tinkamo sprendimo,buvo suveluota ir labai liudna.Tiesiog nesamoninga tvarka,bent nakti,o dirbantis personalas cia nieko detas.Todel is savo patirties supratau ka reiskia gydytojas ir ka gali,ar ko negali akusere.Visoms linkiu,kad susiklostytu kuo puikiausiai.