Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

QUOTE(Neringanor @ 2012 03 22, 17:33)
Laba na mokama kainuoja 35lt tokios yra septynios manrods, bet yra viena  dar kiek girdejau uz 50lt bet mums neteko i ja papult rolleyes.gif na priklausys nuo situacijos kiek laikys ligoninej mane laike 4 naktis bet tik del to kad po cezario buvau po gimdymo buciau pora paru tebuvus jei viskas gerai  mirksiukas.gif

Man gydytoja,dirbanti KGN ,sake,kad palata kainuoja parai 30lt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(GABUSKA @ 2012 03 22, 19:13)
Man gydytoja,dirbanti KGN ,sake,kad palata  kainuoja parai 30lt. g.gif

hmmm. as lapkriti po 35 mokejau.gal atpigo netycia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurci @ 2012 03 22, 21:27)
hmmm. as lapkriti po 35 mokejau.gal atpigo netycia  biggrin.gif

nu as vasari gulejau tai po 35 mokejom 4u.gif
Atsakyti
Vadinasi as nesupratau arba netinkamai pasakyta buvo biggrin.gif
Atsakyti
Dar noriu pasiteirauti ar kūdikis po gimimo būna visą laiką su mama?
Ar jis miega palatoje?
Atsakyti
QUOTE(roseemily @ 2012 03 23, 10:34)
Dar noriu pasiteirauti ar kūdikis po gimimo būna visą laiką su mama?
Ar jis miega palatoje?

Jei viskas su juo tvarkoje,jis sveikas,tai taip ,jis visada su mama. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(roseemily @ 2012 03 22, 18:10)
Sveikos,
noriu paklausti, - kiek kainuoja mokama palata. Ir gal galit pasakyti kiek laiko po gimdymo reikia praleisti ligoninėje.
Ačiū

Kiek žinau, 3
5 lt, o ta liuksinė - 50 lt - jei kas nepasikeitė... Bet nežinau, man tai buvo gerai ir ta paprasta, tiek ten laiko tepraleidi,,,,

Vaikutis tai su mama iškart būna, jei viskas O.K (to linkiu...), trečią dieną išleidžia, tai tas laikas labai greit pralekia ir namučiu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2012 03 22, 10:56)
viskas bus gerai.tik neuzsiciklinkit, kad kazkas bus blogai, ne tuos nuotaikos ir t.t.
as pati kaip ruosiausi gimdyti, tai man taip pat sake, kad priimamajam blogos ciocios dirba, gal seselia ir buvo nekokia, bet man buvo giliai dzin, nes as buvau laiminga, nes greit savo lelia isvysiu.
taip pat sake, kad pataloginiam be litu, nieks nieko neziuri nedaro. bet kaip prasidejo saremiai, jos kaip tik ruosesi kavos gerti, bet be jokiu burbejimu nuejo tonus matuoti, gydytoja iskviete ir palidejo i gimdykla.
visom linkiu lengvo ir greito gimdymo ir maziau uzsiciklinkit ant blogu atsiliepimu, nes realia siuacija pamatysit kaip nuvaziuosit. 4u.gif

Butent,svarbu gerai nusuteikti. Jeigu gimdysite diena,tikrai normaliai priziures,nes daug gydytoju dirba visuose skyriuose.Bet jeigu nakti,kai per visus gimdymo namus dirba vienas gydytojas,priiminejantis gimdymus ir kelios akuseres,jeigu pilnos visos gimdyklos,berods ju yra 10,tokiu momentu gydytojas gali nespet suktis,nesamoninga tvarka.Mums taip nutiko.Gydytojas buvo operacinei,man stipriai krito tonai,akuseres nesugebejo,o veliau isaiskejo,kad tiesiog negalejo priimti tinkamo sprendimo,buvo suveluota ir labai liudna.Tiesiog nesamoninga tvarka,bent nakti,o dirbantis personalas cia nieko detas.Todel is savo patirties supratau ka reiskia gydytojas ir ka gali,ar ko negali akusere.Visoms linkiu,kad susiklostytu kuo puikiausiai. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos dar esamos nestuke.gif , as pagimdziau 19 d. nuostabia dukryte wub.gif. Gimdziau nakti, ir labai greitai 4 nuejom i gimdymo palata, o jau 5:40 isgirdau savo lelytes verkima. Prieme mane akusere Birute pagyvenus tokia, trumpais juodais plaukais. Per panasiai ta valanda apziurejo mane, uzpilde popierius kelis kartus buvo iejus i palata ir paskui isejo nes turejo kita gimdyve kuri jau jau turejo gimdyti, bet per ta puse val mane taip stipriai sueme saremiai kad vos nepagimdziau stacia doh.gif , nes as vaiksciojau po palata man taip lengviau iskesti saremius nei guleti. Vyrui pasakiau kad eitu pakviesti akusere nes jau gimdysiu tuoj, tai atejo kita akusere nes Birute tuo metu jau priiminejo gimdyma. Atejo akusere Inga Jauna tokia bet labai faina, maloni ir pan. prieme gimdyma sutvarke viska iki galo. Tai tik jau po visko ir pinigelius idavem nes tikrai gerai atliko savo darba. Gulejau nemokamoj palatoj 2 dienas 3 isleido jau namo, apziurejo mane ir mazyle kad viskas butu tvarkoje. Siaip niekas nepasikeite nuo to laiko kai gimdziau pries 4.5 metu biggrin.gif .
Del naktiniu ir chalato tai priemime ta moteriske paklasuse ar turiu savo atsivezus, tai pasakiau kad turiu bet noriu valdisku nes issiteps jie, tai tik tada idave man juos.
Atsakyti
Dar klausimukas: kaip ten su atsipalaudavimu vandenyje, - ar galima pamirkti kokiam baseinėlyje ar vonioje?
Atsakyti
QUOTE(roseemily @ 2012 03 28, 12:26)
Dar klausimukas: kaip ten su atsipalaudavimu vandenyje, - ar galima pamirkti kokiam baseinėlyje ar vonioje?

nevisose gimdyklose yra vonios.
kur as gimdziau buvo duso kabina, bet manes i dusa neleido.
Atsakyti
QUOTE(roseemily @ 2012 03 28, 10:26)

kur as bent gimdziau, tai buvo dusas.
Atsakyti