Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

man padave naktinius ir pasake uzsidet chalata,neklause ar turiu. tai vyras ejo i masina atnest.
na bet jei ir chalatas toks sexovas kaip naktiniai, tai nezinau kaip ten su juo reiketu per koridorius kulniuot ax.gif
Atsakyti
Aciu atsakiusioms, reiks isidet, bent chalata, bet jei jis ten visas belekoks paliks tai kaip paskui su juo vikscioti reiks, g.gif dvieju tai nesivesi
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2012 03 18, 22:20)
Aciu atsakiusioms, reiks isidet, bent chalata, bet jei jis ten visas belekoks paliks tai kaip paskui su juo vikscioti reiks, g.gif  dvieju tai nesivesi

Na,neliks jis belekoks mirksiukas.gif Gimdant ,manau,spesi ji nusiimt biggrin.gif smile.gif O jei ir liks,tai ne i chalata kreipsi demesi-i maziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GABUSKA: 19 kovo 2012 - 07:24
Tai aš visgi galvoju 2 isidėt g.gif
Viena i gimdykla,kita po smile.gif
Atsakyti
visiskai nieko bent man nenutiko. nes tik ateini nusivelki, po to mane su lova nugabeno, nezinau ar kitos pacios eina g.gif , bet jei ir taip tai kraujai nesitasko gi, buni sutvarkyta is karto . tik jau palatoj man prireike ir naktiniu ne vienu ir chalato antro, pasipyle pieno upes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2012 03 18, 17:40)
Sveikutes,
Sakykite, o i gimdykla ar reikia tureti savo naktinius ir chalata?

Naktinius duoda, o chalata savo turejau.
QUOTE(gintule @ 2012 03 18, 22:20)
Aciu atsakiusioms, reiks isidet, bent chalata, bet jei jis ten visas belekoks paliks tai kaip paskui su juo vikscioti reiks, g.gif  dvieju tai nesivesi

As gimdykloje be chalato vaiksciojau. Karsta ir taip buvo. Uzsidedavau tik kai i wc eidavau. Tai visai neissitepe jis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate R: 19 kovo 2012 - 14:32
QUOTE(eglesia @ 2012 03 18, 20:08)
manęs paklausė ar neturiu chalato, atsakius kad ne, gavau ir sexy naktinukus ir chalatą  blush2.gif

thumbup.gif

QUOTE(jurci @ 2012 03 18, 21:55)
man padave naktinius ir pasake uzsidet chalata,neklause ar turiu. tai vyras ejo i masina atnest.
na bet jei ir chalatas toks sexovas kaip naktiniai, tai nezinau kaip ten su juo reiketu per koridorius kulniuot  ax.gif

Man irgi ir naktinius ir chalatą davė - abu tokie "seksovi". Naktinukus turėjau apsivilkus, kad ir seksovi, bet laisvi, man tas dvi dienas tiko, chalatą dėjausi savo, labiau prie širdies buvo, bet tas ligoninės chalatas dvi dienas pas mane ir prabuvo, nors ir sakiau, kad gali pasiimt...
Atsakyti
QUOTE(Inga.D @ 2012 03 13, 14:55)
kas kad gimdėt 4 kartus, kad nors būtumėt gimdžiusi ir 100 kartų (nors aišku viziškai tai neįmanoma  biggrin.gif ), vistiek visko nežinotumėt 

Sutinku visko zinoti neimanoma,bet kuo daugiau gimdai tuo daugiau suzinai,o jei dar vienas gimdymas buna labai nesekmingas,ko niekam nelinkiu,tiesiog pradedi ipatingai daug dometis,atsiranda kitoks supratimas.Uz palinkejimus aciu,tikrai gimdyciau 100kartu,jeigu palinketumete gyventi 1000 metu smile.gif drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mamytukas32 @ 2012 03 07, 15:19)
Na manau pinigelius duokit tada kai matot kad gyditoja bjauriai elgiasi pamatysit kaip pasikeis. As gimdziau su sirdies problema bet dare cezari bet ryte atwariau pati pastebejusi iskyras pagulde y patalogini ir iskart nubego vandenys prasidejo saremiai ta senute sesele kuri tonusus matuoja elgesi lb nemandagiai vis bambejo tokia jauna pi**tis nemoka kad gimdyt reikia (man  kita men 19) sesele kita nu gal 25m. Kokiu atejo su kazkokiu neaiskiu yrankiu paklausus ka darysit man buvo atsakyta ,, netavo reikalas" istikruju visiem buvau mandagi sakiau aciu, prasau atsiprasau nes mane tewai auklejo kad jai busi mandagus ir kiti tau tokie bus. Bet ten toli grazu. Atejo gyditoja amziuja jau su akiniais blondine lb trumpu plauku apsauke nes kai ji buvo atejusi buvau tualete... Nusivede ant lektuvo pradejo draskytis, man beproto skaudejo. Nuveze y operacine o ten buvo tikras rojus anezteziologe nuostabi sesutes taipogi labai svelnios ir mandagios  vyras pries isvezant mane operuot ykįso tai bjauriai gyditojai 200lt tai ta atejna po operacijos ir sako jau galvojau kad apsauks bet istare su sypsena veide ,, na saulyte kaip laikaisi" as is tos nuostabos nepratariau nei zodelio ir ji isejo daugiau nebeatejo

Tikrai kai kurios bjaurios,as pamenu atvaziavau viduri dienos i priemima del gresiancio,tai ten sesutes buvo malonios,bet kai pakviete akusere tai labai nustebau,sedejau laukiau kabinete ir durys prasidaro ,ta akusere net neijejus i kabineta,tarp duri stovinti nei laba diena nei ka...pirmi zodziai buvo ``ko nori?``,bet kadangi as nesu is tu kurios nusileidzia ir bijo kazka atgal pasakyti tai ji labai greit nurimo ir pradejo normaliai bendrauti...pamenu dar sesuo mano uz kabineto duru stovejo,girdejo ka akusere pasake tai sake man po visko, kad galvojau kad tu ja pati ant kedes uzkelsi ir pasakysi pora zodziu jei atgal rolleyes.gif
Kazkuri is jusu raso,kad akuseres i teisma nepaduosi,paduosi dar ir kaip,mano drauges mama yra akusere ir dirba klaipedos ginekologiniam,tai ji buvo paduota i teisma be problemu,tik tiek kad ji laimejo ir viskas smile.gif
Atsakyti
man su pirmu nestumu tai teko su gresianciu gulet ligoninei tai priimamajam tokios bjaurios buvo doh.gif ir 36 sav prasidejo gimdymas tai priimamajam pradejo bambet ko jus visos vaziuojat pirmadieni doh.gif tipo galejau pasirinkt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
noriu paklausti, - kiek kainuoja mokama palata. Ir gal galit pasakyti kiek laiko po gimdymo reikia praleisti ligoninėje.
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(roseemily @ 2012 03 22, 17:10)
Sveikos,
noriu paklausti, - kiek kainuoja mokama palata. Ir gal galit pasakyti kiek laiko po gimdymo reikia praleisti ligoninėje.
Ačiū

Laba na mokama kainuoja 35lt tokios yra septynios manrods, bet yra viena dar kiek girdejau uz 50lt bet mums neteko i ja papult rolleyes.gif na priklausys nuo situacijos kiek laikys ligoninej mane laike 4 naktis bet tik del to kad po cezario buvau po gimdymo buciau pora paru tebuvus jei viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti