Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

Sveikos smile.gif
Kaip manote ar verta imti mokamą palatą jei vyras negalės likti?Ar nemokamose visur po vieną guldo?Norėčiau, kad vyras galėtų lankyti mane su vaikais. Kaip dėl šito, ar galės ateiti tik tam tikrom lankymo valandom, ar galės atsivesti vaikus?Ar būna dušas ir tualetas atskiras toj nemokamoj palatoj ar visos be jų?Gal yra mokamų vienviečių palatų, be papildomos lovos vyrui, kuriose būtų dušas/wc?Kiek kainuoja?
Ačiū, kad pasivargins atsakyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maumė: 22 birželio 2015 - 22:28
Nemokamose guli po vieną. Lankymas lyg iki 20 nuo 6 ar 7 ryto. Tualetas ir dušas atskirai.
Mokamose yra lova vyrui ir tualetas su dušu.
Lankytojai eina kokie nori, vaikai taip pat.
Mokama palata 40 lt kainavo. Kiek žinau kaina nepasikeitė smile.gif
Privati geriau del dušo ir tualeto, bet šiaip tas tris dienas nieko neatsitiko, kad reikėjo pasivaikščioti smile.gif
Atsakyti
Man privacioje nebuvo duso
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2015 06 23, 10:51)
Man privacioje nebuvo duso

o wc?
Vitulka, ne dėl pasivaikščiojimo, o labiau dėl higienos (kad būtų tik mano blush2.gif ) ir kad arčiau leliuką palikt. Nes vistiek jei viena gulėsiu reiks palatoj trumpam palikt. Kai gimdžiau Vln, tai būdavo visad palatos draugė, jei kas. Ir pvz Raudonajam Kryžiui nelabai kiek žinau leisdavo vaikų - dėl infekcijos, nes ir ne po vieną moterys gulėdavo. Ir lankymo valandos būdavo labai ribotos. Puiku, kad čia kitaip smile.gif Ir dėkuj už atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
Wc buvo
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2015 06 23, 17:44)

ir kriauklė turbūt visur yra, ne tik mokamose?
Atsakyti
QUOTE(maumė @ 2015 06 23, 19:11)
ir kriauklė turbūt visur yra, ne tik mokamose?

Pas mane buvo nors palata nemokama smile.gif
Atsakyti
Dar klausimėlis buvo, kam teko Cezario operacija, ar siūlus naudoja tirpstančius?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maumė @ 2015 06 24, 18:42)
Dar klausimėlis buvo, kam teko Cezario operacija, ar siūlus naudoja tirpstančius?smile.gif

Du CP prieš 4 ir 2 metus,tai siūlai ne tirpstantys,reikdavo išsiimti po 10 parų.
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2015 06 29, 15:38)
Du CP prieš 4 ir 2 metus,tai siūlai ne tirpstantys,reikdavo išsiimti po 10 parų.

Kažin ar galėčiau pati tuos siūlus nusipirkti..labai jau patogu buvo smile.gif
Atsakyti
Mamytės,

Galiu pasidalinti patirtimi apie Klaipėdos GN. Gimdžiau 07.08, nesitariau su jokiu gydytoju, nors krizės atveju, būčiau skambinusi mane prižiūrėjusiai gydytojai. Bet to neprireikė. Personalas labai kvalifikuotas, mano bandymas pačiai pagimdyti baigėsi CP. Operavo pats Janušas ir Litkinas. Akušerė Rasa Letukienė labai šauni. Galiu pasakyti tik vieną, jeigu gimdymas komplikuotas, gimdyvė nuolat yra prižiūrima, sprendimai priimami operatyviai.
Pogimdyviniam taip pat nuostabus personalas. Šiuo metu mokamų palatų nėra, už jas mokėti nereikia, kol vyksta remontas. Jeigu turėsite kokių bėdų pogimdyviniam, kreipkitės į vyr. slaugytoją Vitą. Dar tokio šilto ir nuostabaus žmogaus nebuvau sutikusi thumbup.gif
Taigi, prieš 8 metus gimdžiau Vilniuje, tai galiu pasakyti kad Klaipėdoje man patiko daug labiau. Nebijokite ir eikite gimdyti šypsodamos 4u.gif
Atsakyti
Pritariu, pogimdyviniame skyriuje nuostabus personalas! Man labai padejo slaugytoja Grazina. O su akusere visai nepasiseke. Niekam nemokejau, nesitariau. Gimdyma prieme akusere Dalia - itin nemaloni, pikta, grubi, nepatenkinta. Gydytojo net nebuvo! Nes atvaziavau gimdyti nakti, tai turbut miegojo...Po gimdymo Dalia neleido mano vyrui fotografuoti naujagimio... Tikejausi svelnesnio bendravimo, tikrai turiu su kuom palyginti - pirma vaika gimdziau pas Zaneta, diena ir naktis. Kai mane su vaiku atveze i pogimdyvini skyriu, pasijutau kaip rojuje smile.gif
Atsakyti