Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

aišku, ačiū už patarimus smile.gif
Atsakyti
Na, sveikos, mamos! Ar yra visai neseniai pagimdziusiu? Maciau kad dabar ten vyksta remontas - kaip tai jauciasi? Kokia is vis atmosfera ten dabar? Man greit laikas gimdyti, jaudinuosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Yolli @ 2015 04 07, 19:46)
Na, sveikos, mamos! Ar yra visai neseniai pagimdziusiu? Maciau kad dabar ten vyksta remontas - kaip tai jauciasi? Kokia is vis atmosfera ten dabar? Man greit laikas gimdyti, jaudinuosi  unsure.gif

As negimdziau, bet nesenai 4 aukste teko pagulet. Taip, vyksta remontai. Nieko ten baisaus, ne kazka ir jauciasi, bey as gulejau savaitgali, tai jokiu kalimu ir grezimu nebuvo. Palatos kaip buve, tik langai pakeisti..
Atsakyti
merginos ka tureti i gimdymo namus reikia? jau nebezinau biggrin.gif o gal kas tikslu adresiuka dar imesti gimdymo namu galit? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 09 16, 18:51)

Į GN būtina:

į gimdyklą vaikui:
+ kepurytė
+ sauskelnė
+ vilnonės kojinytės.

sau į gimdyklą:
+ vanduo!
+ tapkės
+ vazelinas. Tepiaus porą kartų.
+ gumytė susirišt plaukus. Aš atvažiavau jau susirišus
+ sauskelnė (kelnaitės-sauskelnė). Deda po gimdymo prieš vežant į pogimdyvinę palatą.

+vyrui tapkės.
Pogimdyvinėj palatoj vaikui:
+ pampersų.
+ drėgnų servetėlių
+ palų. Tiesiau ant vystymo stalo
+ antklodės. Ligoninės vilnonė antklodė, nelabai miela ir švelni. Ją klojom į lovytę, o vystėm, apklodavom su savo
+ kelis merliukus
+ kepurytė
+ 3-4 bodžius
+ kelis šliaužtus

Atvežus mus į palatą vėliau atėjo akušerė, nuprausė ir aprengė vaiką. Rūbelius dėjo savo nuožiūra (siaustinuką ir šliaužtus ilgom rankovėm). Paskui vaiku reikia rūpintis pačiai, bet visad galima išsikviest akušerę, kuri padės (prie lovos yra iškvietimo mygtukas)

Man po gimdymo reikėjo:
+ rankšluosčio sau, jei žadat maudytis. Aš prausiaus bidė, kaip akušerė liepė, nusisausindavau su tual popierium. Iš rankšluosčio nieo nebūtų likę, nes nusiprausi, atsistoji ir vėl bėga. Dar būtų pravertusios drėgnos servetelės, savų neturėjau, naudojau vaiko.
+ rankšluosčio rankom. Svečiam, tėčiui.
+ būtinai tualetinio popieriaus
+ sauskelnių - kelnaičių. Naudojau tik jas. Labai ačiū tam, kuris jas sugalvojo biggrin.gif Be baimės gali miegot, vartytis lovoj. Nes tik pajudi deda kraujo šliaukos, su paketu būtų buvę striuka. Kiek jų reik priklauso nuo to, kaip dažnai žadat keistis. Tinklinės kelnaitės ir paketas, man asmeniškai, buvo nepatogu schmoll.gif
+ naujus švarius naktinius uždeda po gimdymo vežant į palatą. Gražuolius turėjau, surišamus tik ties kaklu biggrin.gif Grįžus į palatą galima dėtis savo. Bet man visai patiko ligoninės ax.gif
+ dantų pasta ir šepetėlis
+ skysto muilo ar dušo želės rankom nusiplaut palatoj.
+ chalatas. Nors jį reikėjo užsidėt jau atvykus į priimamajį.

Rūbus priimamajam vyras išnešė į mašiną, kaip priemėja liepė, vėliau važiuojnat namo parnešė atgal.

Visas personalas nuo priimamojo iki važiavimo namo buvo labai malonus.

Valgyt duoda tris kartus.

Ne šeimyninėj palatoj vyrui pasilikt neleidžia, bet susitart galima ax.gif

Papildyta:
o adresas Liepojos g. 43 smile.gif
Atsakyti
ir dar klausimas matyt jau paskutinis pries cP biggrin.gif ar kas tariates su gydytoja kad butent ji konkreciai operuotu:)? kaip su padekos dydziu ? 4u.gif Na trumpiau tariant gimdymo kaina susitarus su gydytoju konkreciu mano atveju cp smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(minne777 @ 2015 05 15, 16:22)
ir dar klausimas matyt jau paskutinis pries cP biggrin.gif ar kas tariates su gydytoja kad butent ji konkreciai operuotu:)? kaip su padekos dydziu ? 4u.gif Na trumpiau tariant gimdymo kaina susitarus su gydytoju konkreciu mano atveju cp smile.gif?

anksčiau buvo 1000 lt, jei susitari su gydytoju ir nesvarbu, koks paros metas, bet jis pribūna į GN. Gal jei CP mažiau, bet prie gimdymo tiek
Atsakyti
QUOTE(kalikulababa @ 2015 03 06, 17:24)
Sveikos smile.gif norėčiau sužinoti, kas jau gimdėte, kaip žiūrima į natūralų gimdymą Klaipėdos GN? Esu apsisprendusi gimdyti tik natūraliai be skatinamųjų ir nuskausminamųjų. Norėčiau, kad daktarė ar akušerė atsižvelgtų į mano norą... Nenoriu, kad skubėtų su virkštelės nukirpimu, kad vaikeliui netrūktų deguonies, po gimdymo norėčiau pirmiausia valandai-dviem likti tik tryse, su vyru ir vaikeliu. Maitinti, džiaugtis ta akimirka, kad vaikelis nurimtų po patirto streso, o tik po to vaikelį sverti, maudyti ir t.t. Ar tai įmanoma? Ar kas nors gimdėte natūraliai Klaipėdos ligoninėje? Jei taip, tai pas kokią gydytoją, akušerę? Ar tarėtės iš anksto? Ačiū smile.gif

As Klaipedos GN 4 vaikucius pagimdziau. Antrasis gime visiskai naturaliai, be jokiu vaistu, skatinimu, nuskausminimu ir t.t. smile.gif netgi pirmasis is dvynuku gime visiskai naturaliai thumbup.gif
Deja pirmasis gimdymas su skatinamaisiais vyko ( bet be epiduro jei tai jus paguos lotuliukas.gif ), o antrasis dvynukas gime po CP...
Gimdziau nesitarus.
Na zodziu ka noriu pasakyt is patirties tai kad jei viskas skaldziai vyksta tai nei skatinamuju nei dar ko nors ir nekis ax.gif reikalui esant visos imanomos priemones gali buti panaudotos cool.gif
Tiesa del tos virksteles nukirpimo tai manau reiktu akuserei is anksto pasakyt kad neskubetu su nukirpimu. Nemanau kad priestaraus mirksiukas.gif o po gimdymo visada ir palieka naujai iskeptus tevelius keliom val su vaikuciu gimdykloje vienus pabut wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas turit Maciulionytes tel nr? Parasykit i az, aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Nors esu ne klaipediete, bet pirmaja dukryte gimdziau Klaipedos GN, dabar planuoju ten pat. Praejo beveik 5 metai tai kyla keletas klausimu smile.gif
1. Ar vis dar reikia nusipirkt ir turet savo epidura?
2. Ar vis dar taip pat sudetinga gauti mokama palata?
3. Kaip, kur ir kada vyksta paskaitos nesciosioms? Nerandu niekur jokios info g.gif
4. I gimdykla reikia paimt rubu vaikeliui ar uztenka kepurytes, sauskelniu ir kojnyciu?
5. Kai gimdziau dukryte, vyras ejo i palata is lauko, kaip atejes, nereikejo ne persirengt ne slepeciu apsiaut, aisku tada ne tas galvoj man buvo, bet paskui pagalvojus tai keista, negi nereikia?
6. Diclofenako zvakuciu duoda, jei reikia, ar geriau savo nusipirkt ir turet?

Na siam kartui lyg tiek klausimu, is anksto dekoju, jei atsakysit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Varlikė @ 2015 06 18, 14:52)
Sveikos mamytes  4u.gif

Nors esu ne klaipediete, bet pirmaja dukryte gimdziau Klaipedos GN, dabar planuoju ten pat. Praejo beveik 5 metai tai kyla keletas klausimu smile.gif
1. Ar vis dar reikia nusipirkt ir turet savo epidura?
2. Ar vis dar taip pat sudetinga gauti mokama palata?
3. Kaip, kur ir kada vyksta paskaitos nesciosioms? Nerandu niekur jokios info  g.gif
4. I gimdykla reikia paimt rubu vaikeliui ar uztenka kepurytes, sauskelniu ir kojnyciu?
5. Kai gimdziau dukryte, vyras ejo i palata is lauko, kaip atejes, nereikejo ne persirengt ne slepeciu apsiaut, aisku tada ne tas galvoj man buvo, bet paskui pagalvojus tai keista, negi nereikia?
6. Diclofenako zvakuciu duoda, jei reikia, ar geriau savo nusipirkt ir turet?

Na siam kartui lyg tiek klausimu, is anksto dekoju, jei atsakysit  4u.gif

Sveika, kadangi gimdymas ant nosies, tai galiu pabandyt atsakyt smile.gif

1. Reikia turėt savo.
2. Vis dar sudėtinga, kadangi mokamų palatų nedaug, o pirmenybė gimdyvėms po cp.
3. Šiuo metu nevyksta, nes remontai GN.
4. Užtenka tik kepurytės, sauskelnių ir kojinyčių.
5. Keista, bet nereikia schmoll.gif
6. Lyg ir duoda, bet aš turiu dėl viso pikto savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medaus mona @ 2015 06 18, 14:05)
Sveika, kadangi gimdymas ant nosies, tai galiu pabandyt atsakyt  smile.gif

1. Reikia turėt savo.
2. Vis dar sudėtinga, kadangi mokamų palatų nedaug, o pirmenybė gimdyvėms po cp.
3. Šiuo metu nevyksta, nes remontai GN.
4. Užtenka tik kepurytės, sauskelnių ir kojinyčių.
5. Keista, bet nereikia schmoll.gif
6. Lyg ir duoda, bet aš turiu dėl viso pikto savo mirksiukas.gif

Niekas per 5 metus nepasikeite... smile.gif Aciu labai uz ats 4u.gif
Atsakyti