Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

QUOTE(P.Sh. @ 2014 10 09, 22:29)
Sveikos. Gal yra neseniai gimdžiusių ir gal galit pasidalinti kaip pogimdyvinis skyrius? Rudenį žadėjo remontą daryt. Įdomu ar daro jį smile.gif gimdysiu žiemą, tai jei prie tų kiaurų langų vėl teks gulėti, bus blogai sad.gif

Praeita sestadieni isejau is gimdymi namu, tai 3 aukste nemaciau, kad butu pradetas remontas ar nors kas nors ruostusi jam. Bet mano langai buvo i vidine puse, tai palatoj buvo labai silta.
Atsakyti
QUOTE(i_like_coffee @ 2014 12 07, 16:43)
Praeita sestadieni isejau is gimdymi namu, tai 3 aukste nemaciau, kad butu pradetas remontas ar nors kas nors ruostusi jam. Bet mano langai buvo i vidine puse, tai palatoj buvo labai silta.

siandien ir as is ten gryzau jokiu remontu o nuo langu tikrai traukia...
Atsakyti
Labas visoms.as gimdziau 2014 09 25 klaipedoje. Man buvo pripaisytas nesciosios diabetas tai buvo paskirtas ir gydytojas janusa .nors sutikau gimdyti tik su akusere.nu bet gimdymas vyko sklandziai be komplikaciju.jokiu epidiuru ar nuskausminamuju nereikejo.gydytojo ir nrprireike.pagimdziau pati.esu viskuom patenkinta.akuserei padekojom uz darba nuosirdu ir atsakinga :-) beje para praleidau patologiniam..per anksti ossigandau paruosiamuju saremiu.praleidau bemiege nakti tada Gyd.Gruzdiene apzejo ir liepe keliauti i gimdykla. Po visko pirkomes seimynine palata.man labai patiko.kaip keliom dienom tai salygos geros.sesutes visos buvo malonios ir paslaugios..net nezinojom kam ka nors duoti kai vis kita ateina ir paklausia ar viskas gerai.mum buvo viskas gerai :-)
Atsakyti
Mamos ,kurioms buvo atliktas Cp, ar kuriai buvo atliktas Cp del sirdies problemu?smile.gif as ju turiu, taciau gydytoja mano rekomenduoja pabandyt paciai, as nesutiksliu, kaip klaipedos gimdymo namuos del pasirinkimo CP PACIAI?
Atsakyti
QUOTE(minne777 @ 2015 01 20, 19:57)
Mamos ,kurioms buvo atliktas Cp, ar kuriai buvo atliktas Cp del sirdies problemu?smile.gif as ju turiu, taciau gydytoja mano rekomenduoja pabandyt paciai, as nesutiksliu, kaip klaipedos gimdymo namuos del pasirinkimo CP PACIAI?

Jei turit bėdų su širdim, kreipkitės į kardiologą, jei matys, kad gimdyti pačiai pavojinga, parašys rekomendaciją CP.
Atsakyti
kiek kainuoja mokama palata, gal kas žino?
Atsakyti
QUOTE(smilga** @ 2015 01 25, 14:56)
kiek kainuoja mokama palata, gal kas žino?

Gruodžio pabaigoje kainavo 40 lt/parą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minne777 @ 2015 01 20, 20:57)

Man buvo problemų su širdimi. Ginekologė siuntė pas kardiologus (ne pas vieną ėjau). Tai su mano bėdom gydytojas pasakė, kad rizikinga tiek cezaris, tiek natūralus. Bet sako, dabar jau vis tiek kažkaip pagimdyti teks, o kuriuo būdu rizika mažesnė niekas nepasakys. Taigi gimdžiau natūraliai ir turėjau padidintą priežiūrą, labiau stebėjo pulsą, kraujospūdį, gavau kažko dar, kad susinormalizuotų po visko.
Žinoma, čia su mano širdim, nežinau kokios jūsų bėdos.
Atsakyti
Sveikos,

Labai reikia gydytojos V.Locaitienės tel nr. Jeigu kuri turit parašykit asmeniškai žinutę.
iš anksto ačiū
Atsakyti
Sveikos smile.gif norėčiau sužinoti, kas jau gimdėte, kaip žiūrima į natūralų gimdymą Klaipėdos GN? Esu apsisprendusi gimdyti tik natūraliai be skatinamųjų ir nuskausminamųjų. Norėčiau, kad daktarė ar akušerė atsižvelgtų į mano norą... Nenoriu, kad skubėtų su virkštelės nukirpimu, kad vaikeliui netrūktų deguonies, po gimdymo norėčiau pirmiausia valandai-dviem likti tik tryse, su vyru ir vaikeliu. Maitinti, džiaugtis ta akimirka, kad vaikelis nurimtų po patirto streso, o tik po to vaikelį sverti, maudyti ir t.t. Ar tai įmanoma? Ar kas nors gimdėte natūraliai Klaipėdos ligoninėje? Jei taip, tai pas kokią gydytoją, akušerę? Ar tarėtės iš anksto? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kalikulababa @ 2015 03 06, 17:24)
Sveikos smile.gif norėčiau sužinoti, kas jau gimdėte, kaip žiūrima į natūralų gimdymą Klaipėdos GN? Esu apsisprendusi gimdyti tik natūraliai be skatinamųjų ir nuskausminamųjų. Norėčiau, kad daktarė ar akušerė atsižvelgtų į mano norą... Nenoriu, kad skubėtų su virkštelės nukirpimu, kad vaikeliui netrūktų deguonies, po gimdymo norėčiau pirmiausia valandai-dviem likti tik tryse, su vyru ir vaikeliu. Maitinti, džiaugtis ta akimirka, kad vaikelis nurimtų po patirto streso, o tik po to vaikelį sverti, maudyti ir t.t. Ar tai įmanoma? Ar kas nors gimdėte natūraliai Klaipėdos ligoninėje? Jei taip, tai pas kokią gydytoją, akušerę? Ar tarėtės iš anksto? Ačiū smile.gif

Tai pasidaryk gimdymo plana ir atsizvelgs i tavo norus:) O ar imanoma klausk gydytojos savo, jeigu ji dirba GN..bet nusiteik kad gimdymo eigos niekas nusakyti negali...Gali toniukai imt mazet ir panasiai, tada naturalumo teks atsisakyt..Juk vaikiuku tai niekas nerizikuos del naturalumo:)
O siaip linkiu igyvendint plana lengvai..smile.gif
Atsakyti
Pabandykite apsilankyti Klaipėdos GN paskaitose ir paklausti.

Bent jau manęs gimdykloje dar pildant popierius, tik sąrėmiaujant akušerė paklausė, ar turiu savo norų ir pageidavimų.
O šiaip po gimdymo, po to, kai vaiką apžiūri, pasveria ir pan., atiduoda ir 2 val guli ant to paties stalo kartu su naujagimiu. Aišku per tą laiką ir gimdyvę sutvarko. Bet tikrai daug laiko esi be pašalinių
Atsakyti