Labukas mamytes
laukiuosi antro ir galvoju rinktis Taurage ar Klaipeda Pirma sunu 2001 gimdziau Klaipedoje.Tikiu,kad dabar tu laukiniu moteru priemimo skyriuje nebera nes priemimo skyrius paliko baisius prisiminimus.Gimdziau ziema stora striuke milziniskas pilvas sunku greitai nusirengti,bet aprekta buvau lyg nezinau kas.Betruko keiksmazodziu iki viso komplekto.Patologiniam skyriuje vertas demesio tik Riauba.Zaliene kazkokia grubi budavo ant lektuvo sunku uzropoti,o ji skubina burba.
Na ,o nuo gimdyklos reikalai pasitaise gimdziau nesitarusi su niekum,turejau pinigu,bet taip ir nespejau niekam ju paduoti,vyras taip pat nespejo i gimdyma nes mes is kito miesto.Gyd pavardes nepamenu tik zinau,kad buvo maloni,visa gimdyma isstovejo prie galvos gloste plaukus ir ramino,akusere buvo vardu Meile,labai noreciau ir dabar jos.Gimdymas buvo komplikuotas,bet viskas praejo ciki.
Pogimdyviniame skyriuje viskas taip pat labai gerai.Klaipedos GN jokiu priekaistu neturiu apart paminetu.Gyd olga siaudvytiene zinau nes ji yra is musu miesto,gydytis pas ja ar,kad priziuretu nestuma tikrai nenoriu,o apie gimdymus nesu nieko blogo girdejusi.Todel tikiu,kad sugrisiu i Klaipeda
Sekmes visom
QUOTE(pumppuriuks @ 2014 07 16, 06:10)
Vetrungeje gruzdiene jau nebedirba, sia savaite pas ja buvome konsultacijai jolsanoje. Tarpkitko labai patiko klinika, nera ka lyginti su vetrunge (aplinka, tvarka) ir gruzniene kaip visada aukstumoj, seniai jai reikejo normalios klinikos. Pabandyk ten uzsiregistruoti, nes gn pas ja tikrai nepapulsi, arba atsiusiu nr, tikrai su ja tiesiogiai sutarsi kur ir kada priims.
O kokios kainos Jolsanoje Pas Gruzdiene lankantis nestukei? ar ji Cp darymui nesipriesina:)?
QUOTE(minne777 @ 2014 10 02, 19:23)
O kokios kainos Jolsanoje Pas Gruzdiene lankantis nestukei? ar ji Cp darymui nesipriesina:)?
Prieš porą metų,kai dar lankiausi Jolsanoje,tik ne pas Gruzdienę,nėštukės vizitas kainuodavo 110 Lt-konsultacija,tonų patikrinimas, o jei daro ir echo-kaina 180 Lt.Lankiausi tada pas Galvosienę,tiksliau abu nėštumus-nesigaliu nė kiek-konkreti,skrupulinga ( gal kartais ir per daug ) ,bet pliusas tame,kad jinai yra GN pogimdyvinio skyriaus vedėja,kas po gimdymo labai padeda.Tiesa,abu vaikai,jos patarimu,gimė po CP
Sveikos. Gal yra neseniai gimdžiusių ir gal galit pasidalinti kaip pogimdyvinis skyrius? Rudenį žadėjo remontą daryt. Įdomu ar daro jį gimdysiu žiemą, tai jei prie tų kiaurų langų vėl teks gulėti, bus blogai
QUOTE(P.Sh. @ 2014 10 09, 22:29)
Sveikos. Gal yra neseniai gimdžiusių ir gal galit pasidalinti kaip pogimdyvinis skyrius? Rudenį žadėjo remontą daryt. Įdomu ar daro jį gimdysiu žiemą, tai jei prie tų kiaurų langų vėl teks gulėti, bus blogai
Apie remontą nežinau,nes gimdžiau prieš beveik 2 metus.Aišku,žiema žiemai nelygų,bet gulėjau ten vasario mėnesį-viskas normaliai,nesušalom su mažuoju nei kiek.Tiesa,gulėjome mokamoje palatoje,nors ir ten langai ne iš gerųjų.
QUOTE(Mamytukas32 @ 2012 03 07, 14:19)
Na manau pinigelius duokit tada kai matot kad gyditoja bjauriai elgiasi pamatysit kaip pasikeis. As gimdziau su sirdies problema bet dare cezari bet ryte atwariau pati pastebejusi iskyras pagulde y patalogini ir iskart nubego vandenys prasidejo saremiai ta senute sesele kuri tonusus matuoja elgesi lb nemandagiai vis bambejo tokia jauna pi**tis nemoka kad gimdyt reikia (man kita men 19) sesele kita nu gal 25m. Kokiu atejo su kazkokiu neaiskiu yrankiu paklausus ka darysit man buvo atsakyta ,, netavo reikalas" istikruju visiem buvau mandagi sakiau aciu, prasau atsiprasau nes mane tewai auklejo kad jai busi mandagus ir kiti tau tokie bus. Bet ten toli grazu. Atejo gyditoja amziuja jau su akiniais blondine lb trumpu plauku apsauke nes kai ji buvo atejusi buvau tualete... Nusivede ant lektuvo pradejo draskytis, man beproto skaudejo. Nuveze y operacine o ten buvo tikras rojus anezteziologe nuostabi sesutes taipogi labai svelnios ir mandagios vyras pries isvezant mane operuot ykįso tai bjauriai gyditojai 200lt tai ta atejna po operacijos ir sako jau galvojau kad apsauks bet istare su sypsena veide ,, na saulyte kaip laikaisi" as is tos nuostabos nepratariau nei zodelio ir ji isejo daugiau nebeatejo
Zinau as ta gydytoja. Jos inicialai T.K., pensinio amziaus. Isivaizduoji-as atejau 6 sav patikrinimui, nes buvo kraujingu ishskiru. Ji mane nuteike, kad tai nenormalu. Kapstesi su vidiniu echoskopu ir nieko nemate. Sake mato tik gemaline puslele, be embriono ir cia jau nieko nelaukit. Sako jei per savaite savaime nepasishalins -valysim! Bendravimas jos... kaip cia pasakius -arba rekaujae arba neatsako i kl. Po 8 d nustojo teplioti.
Nuejau pas kita gydytoja -A. S. Ji padare echoskopa ir... viskas absoliuciai gerai tam laikui: embrionas, sirdele plaka, kraujotaka ok, paauges kiek reikia. As net apsizliumbiau is dzisugsmo. Dabar visada pas ta jauna gydytoja eisiu...
[quote=RPG,2014 11 19, 16:44]
Zinau as ta gydytoja. Jos inicialai T.K., pensinio amziaus. Isivaizduoji-as atejau 6 sav patikrinimui, nes buvo kraujingu ishskiru. Ji mane nuteike, kad tai nenormalu. Kapstesi su vidiniu echoskopu ir nieko nemate. Sake mato tik gemaline puslele, be embriono ir cia jau nieko nelaukit. Sako jei per savaite savaime nepasishalins -valysim! Bendravimas jos... kaip cia pasakius -arba rekaujae arba neatsako i kl. Po 8 d nustojo teplioti.
Nuejau pas kita gydytoja -A. S. Ji padare echoskopa ir... viskas absoliuciai gerai tam laikui: embrionas, sirdele plaka, kraujotaka ok, paauges kiek reikia. As net apsizliumbiau is dzisugsmo. Dabar visada pas ta jauna gydytoja eisiu...
[/quote
o man liko 3 savaites iki antro gimdymo taip bijau vien po tokiu ivykiu kad sauks reks draskysis jau vien pagalvojus kas buvo pries 3,5 metu bus dabar baisu ir pagalvoti...bet ka darysi
[/quote
o man liko 3 savaites iki antro gimdymo taip bijau vien po tokiu ivykiu kad sauks reks draskysis jau vien pagalvojus kas buvo pries 3,5 metu bus dabar baisu ir pagalvoti...bet ka darysi
QUOTE(Mamytukas32 @ 2014 11 20, 11:26)
neškitės kamerą į gimdymą, pasidėkit kur prie galvos ir ispekit jog filmuosit viską. vienai pazistamai sakė labai padėjo, visai kitaip daktarai elgtis pradėjo to video juk galit ir nežiūrėti, tik šiaip dėl pačios saugumo, kad nesielgs su tavim blogai.
girdėjau, jog jei gydytoja nepatinka, jos galima atsisakyti? Jei taip, tai gal verta pasinaudot tokia galimybe
QUOTE(Vitulka @ 2014 11 20, 15:17)
girdėjau, jog jei gydytoja nepatinka, jos galima atsisakyti? Jei taip, tai gal verta pasinaudot tokia galimybe
na mano nuomuone tai tokia ateis gydytoja sakai as jusu atsisakau dar neras kokios kitos gydytojos laiku jug jos ten visos draugeskos viena kitai pasisakys va manes atsisake eik dbr tu manau dar blogiau elgtis prades as dabar visada stengiuos tureti pinigineje grynuju kad speciau ikisti daktarei nes tokiu ,,malonumu,, pajausti nebenoriu draskos ardos klykia dieve mano...
QUOTE(Vitulka @ 2014 11 20, 14:17)
Zinoma, kad visada gali keist gydytoja jeigu nepatinka:)Tiesiog uzsiregistruosi pas kita ir viskas..:)Girdejau ne is vienos mamytes kad gydytoja keicia..
Ai nebent turi galvoj atsisakyti gydytojos kaip jau gimdai..tada nesu girdejus:)
QUOTE(minne777 @ 2014 11 23, 16:49)
Zinoma, kad visada gali keist gydytoja jeigu nepatinka:)Tiesiog uzsiregistruosi pas kita ir viskas..:)Girdejau ne is vienos mamytes kad gydytoja keicia..
Ai nebent turi galvoj atsisakyti gydytojos kaip jau gimdai..tada nesu girdejus:)
na as ir taip supratau gimdymo metu kalba buvo apie pati gimdyma, na atsiprasau jai nesupratau kazko