Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

QUOTE(yni @ 2014 01 06, 12:11)
laba, gal tiksliai zinot kiek dienu po CP laiko ligonineje? aciu  4u.gif

Man penktadieni padare CP, o pirmadieni israse.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2014 04 03, 13:19)
O kaip dėl šito susitarti ir su kuo?

Gal su naktine pamaina? g.gif Koki sakoti ar torta su kavyte nakciai atnesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulvė @ 2014 04 03, 15:43)
Gal su naktine pamaina?  g.gif Koki sakoti ar torta su kavyte nakciai atnesti  biggrin.gif

Kiekvieną dieną naktinė pamaina vis kita.
Nuo budinčios akušerės gerumo priklauso. Mano vyras visas naktis šalia buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2014 04 03, 14:19)
O kaip dėl šito susitarti ir su kuo?

nieko mes nesitarėm. Paklausėm ar galima, sakė prašom smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galetumete patarti laukiuosi antro vaikucio man butu reikalingas cp noreciau is anksto susitarti kiek zinau galima issirinkti mazdaug data kada noretum cezario ir t.t. Nes su pirmaja buwo nesklandumu kadangi turiu sirdies yda mane ten svarste nors turejau kardiologo lapa kad darytu cp kol jie pietawo man prasidejo saremiai gimda atsivere 7cm ir t.t. Galu gale nuweze i operacine, gal kas zino pas ka nueiti kam sumoketi nuo ko pradeti kad ramiai zinociau kad bus cp
Atsakyti
QUOTE(Mamytukas32 @ 2014 05 15, 08:07)
Sveikos, gal galetumete patarti laukiuosi antro vaikucio man butu reikalingas cp noreciau is anksto  susitarti kiek zinau galima issirinkti mazdaug data kada noretum cezario ir t.t. Nes su pirmaja buwo nesklandumu kadangi turiu sirdies yda mane ten svarste nors turejau kardiologo lapa kad darytu cp kol jie pietawo man prasidejo saremiai gimda atsivere 7cm ir t.t. Galu gale nuweze i operacine, gal kas zino pas ka nueiti kam sumoketi nuo ko pradeti kad ramiai zinociau kad bus cp

Tai labai paprasta, tau reikia susisiekt su gydytoja pas kuria noretum darytis Cezari. As asmeniskai dariaus pas Maciulionyte tai super. Viskas konkretu aisku ir ttt. Kitos merginos rekomenduoja Gruzdiene ( jei tiksliai pamenu pavarde). Maciulionyte privaciai konsultuoja Vaisingumo klinikoj, arba reiik jai paskambint ir gali priimt gimdymo namuose.
Atsakyti
QUOTE(Mamytukas32 @ 2014 05 15, 08:07)
Sveikos, gal galetumete patarti laukiuosi antro vaikucio man butu reikalingas cp noreciau is anksto  susitarti kiek zinau galima issirinkti mazdaug data kada noretum cezario ir t.t. Nes su pirmaja buwo nesklandumu kadangi turiu sirdies yda mane ten svarste nors turejau kardiologo lapa kad darytu cp kol jie pietawo man prasidejo saremiai gimda atsivere 7cm ir t.t. Galu gale nuweze i operacine, gal kas zino pas ka nueiti kam sumoketi nuo ko pradeti kad ramiai zinociau kad bus cp

Puiki gydytojas Galvosienė.Ji privačiai konsultuoja Jolsanoje.Labai profesionaliai atliko operaciją,labai rūpinosi po,nes jinai yra pogimdyvinio skyriaus vedėja 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu kad patarete gal abi galetumete nurodyti kontaktus gydytoju, man akusere sake jog paguldys pora dienu pries paskui operacija...
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2014 04 03, 14:49)
Man penktadieni padare CP, o pirmadieni israse.

Mus taip pat smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Ruošiuosi antram gimdymui šiuose GN, tad trečiadienį pirkau jų vaistinėj pilną epidūrinės nejautros rinkinį, kaina - 56,16. Pagalvojau, kad gal kam aktualu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2014 03 28, 22:05)
dar patologiniam Gruzdiene dirba  smile.gif

Sveikos merginos, prasau pagelbeti! Skubiai reikia kita savaite patekti pas gyd. Gruzdiene, konsultacijai. Nes visur nera vietu pas ja, nei GN , nei vetrungej, isvis pas ja menesis eile. As galiu ir mokamai, tiesiog skubiai reikia. Gal dar kur kitur ji dirba? Gal kas zinote jos tlf.nr.
Busiu dekinga!
Atsakyti
QUOTE(TOPP1 @ 2014 07 13, 09:12)
Sveikos merginos, prasau pagelbeti! Skubiai reikia kita savaite patekti pas gyd. Gruzdiene, konsultacijai. Nes visur nera vietu pas ja, nei GN , nei vetrungej, isvis pas ja menesis eile. As galiu ir mokamai, tiesiog skubiai reikia. Gal dar kur kitur ji dirba? Gal kas zinote jos tlf.nr.
Busiu dekinga!

Vetrungeje gruzdiene jau nebedirba, sia savaite pas ja buvome konsultacijai jolsanoje. Tarpkitko labai patiko klinika, nera ka lyginti su vetrunge (aplinka, tvarka) ir gruzniene kaip visada aukstumoj, seniai jai reikejo normalios klinikos. Pabandyk ten uzsiregistruoti, nes gn pas ja tikrai nepapulsi, arba atsiusiu nr, tikrai su ja tiesiogiai sutarsi kur ir kada priims.
Atsakyti