Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

QUOTE(Vitulka @ 2014 02 09, 16:05)
Gimdžiau prieš 5 mėn. Vaiko nerengė.

QUOTE(Nikutė @ 2014 02 09, 16:22)
as gimdziau pries 2.6 metu. maniskio nerenge tik I adijaliukus suviniojo ir pogomdyvinei palatoje aprenge. drauge nesenai gimde irgi vaiko nerenke .

g.gif turbūt pasikeitusi tvarka, nes maniškė prieš 3,5 m. gimusi. Bet greit patikrinsiu iš naujo kas ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 02 09, 13:49)
maniškę gimdykloj visą aprengė. Ir šliaužtukus, po apačia siaustinuką.

Gimžiau prieš beveik 6 metus ,nieko nerenge,tik pampersa,kojinytes ir kepure .Suvyste i vystyklus ir adijaliuka. smile.gif
Atsakyti
Klausimas gal ne visai į temą, bet visgi apie GN, gal žinote kokie gydytojai dirba nėštumo patologijos skyriuje ? Nes kiek žinau galima rinktis pas kurį gultis, bet nerandu informacijos kas dirba, truputi pasiskaityčiau kurį verta rinktis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2014 03 28, 19:11)
Klausimas gal ne visai į temą, bet visgi apie GN, gal žinote kokie gydytojai dirba nėštumo patologijos skyriuje ? Nes kiek žinau galima rinktis pas kurį gultis, bet nerandu informacijos kas dirba, truputi pasiskaityčiau kurį verta rinktis.  g.gif

Kiek aš žinau, tai Juknevičienė, Globienė ir Rauba.. Bet gal dabar jau daugiau yra..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2014 03 28, 18:42)
Kiek aš žinau, tai Juknevičienė, Globienė ir Rauba.. Bet gal dabar jau daugiau yra..

dar patologiniam Gruzdiene dirba smile.gif
Atsakyti
Dėkui merginos, pasiskaitinėsiu apie šias gydytojas. 4u.gif
Atsakyti
dar dirba Litkinas, pati pas ji gulejau, tai man asmeniskai jis labia fainas pasirode
Atsakyti
kaip pas mus reikalai su palatomis g.gif Buvau girdedejusi kad tiek mokamose tiek nemokamose palatose guli po viena, o vakar isgirdau kad nemokamose guli po du doh.gif Ir man prasidejo panika biggrin.gif Taip nenoriu su kazkuom svetimu guleti, o jei pas ta kaimynka lankytojai sniurais eis biggrin.gif tai kaip reiks vaika maitinti pries svetimus zmones... blush2.gif Noreciau kad vyras po gimdymo ilgiau pabutu su mumis, pas palatos kaimyne irgi vyras butu salia...Tai koks smagumas 6 sedeti palatoje biggrin.gif
O prie mokamu labai dideles eiles kiek girdejau, ir labai sunku jas gauti? rolleyes.gif bandysim per pazystamus gal pavyktu gauti, o jei negauciau, taip nenoreciau su kazkuom dalintis palata biggrin.gif Pries gimdyma tikrai galeciau pasidalinti palata, bet po gimdymo tai ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulvė @ 2014 04 03, 12:58)
kaip pas mus reikalai su palatomis  g.gif  Buvau girdedejusi kad tiek mokamose tiek nemokamose palatose guli po viena, o vakar isgirdau kad nemokamose guli po du  doh.gif Ir man prasidejo panika  biggrin.gif  Taip nenoriu su kazkuom svetimu guleti, o jei pas ta kaimynka lankytojai sniurais eis  biggrin.gif  tai kaip reiks vaika maitinti pries svetimus zmones...  blush2.gif Noreciau kad vyras po gimdymo ilgiau pabutu su mumis, pas palatos kaimyne irgi vyras butu salia...Tai koks smagumas 6 sedeti palatoje  biggrin.gif
O prie mokamu labai dideles eiles kiek girdejau, ir labai sunku jas gauti?  rolleyes.gif  bandysim per pazystamus gal pavyktu gauti, o jei negauciau, taip nenoreciau su kazkuom dalintis palata  biggrin.gif  Pries gimdyma tikrai galeciau pasidalinti palata, bet po gimdymo tai ne  biggrin.gif

pirma karta girdziu, kad pogimdyviniame gulima po dvi unsure.gif nemaciau as tokiu palatu.
Atsakyti
Po vieną guli palatose po gimdymo. Sakė, kad kelios palatos yra užsilikusios, kur po 2 lovas, bet neguldo taip, nebent būtų belekoks anšlagas, bet tokio belekiek metų nebebūna.
Atsakyti
QUOTE(Bulvė @ 2014 04 03, 12:58)
kaip pas mus reikalai su palatomis  g.gif  Buvau girdedejusi kad tiek mokamose tiek nemokamose palatose guli po viena, o vakar isgirdau kad nemokamose guli po du  doh.gif Ir man prasidejo panika  biggrin.gif 

neguldo po dvi wink.gif yra lyg dar kelios dvivietės, prieš daugiau nei 3 m. tokioj ir gulėjau, bet be draugės šalia biggrin.gif O šiaip pagrinde vienvietės. Vyrui leido pasilikti per naktį, kad ir nemokamoje. Mokamos negavom (prieš mėn.), nes eilė nežmoniška kažkodėl buvo. Išleido iš GN, o eilė dar nebuvo priėjusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 04 03, 13:59)
neguldo po dvi wink.gif yra lyg dar kelios dvivietės, prieš daugiau nei 3 m. tokioj ir gulėjau, bet be draugės šalia  biggrin.gif O šiaip pagrinde vienvietės. Vyrui leido pasilikti per naktį, kad ir nemokamoje. Mokamos negavom (prieš mėn.), nes eilė nežmoniška kažkodėl buvo. Išleido iš GN, o eilė dar nebuvo priėjusi  doh.gif

O kaip dėl šito susitarti ir su kuo?
Atsakyti