Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

Tai as ir pergyvenu del to, kad pirmaji vaikeli gimdziau su vyru. Kadangi akusere salia visa laika nebuna, tai man buvo tokiu situaciju kai vyras ejo kviest. O ir taip daug ramiau kai kas salia yra, palaiko ir padeda. Si karta vyras ko gero negales dalyvauti, tai labai pergyvenu del to.
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2014 01 05, 21:59)
O ko Jus gedijates? Nemanau, jog reikia tai slepti nuo vyro, nieko naujo nepamatys manau  biggrin.gif 

Pati dar karta gimdyciau tik su vyru  ax.gif

nesigėdiju. Aš manau, kad pamatys smile.gif Be to, ne apie tai kalba ėjo ax.gif

Aš negimdyčiau, bet tai asmeninės mūsų priežastys, ne forumui smile.gif
Atsakyti
laba, gal tiksliai zinot kiek dienu po CP laiko ligonineje? aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif man gimdymas tik vasario men, bet idomu, kiek reikia mazdaug pasiimti pampiu vaikiukiui?
Atsakyti
QUOTE(MRosita @ 2014 01 09, 11:16)
Sveikutes smile.gif man gimdymas tik vasario men, bet idomu, kiek reikia mazdaug pasiimti pampiu vaikiukiui?

Mes turejom visa pakuote,nes pirmagimis visokiu avariju pasitsikydavo.tik i gimdykla pora reik turet.o dabar imsim gal puse pakuotes biski igude visdelto:)))
Atsakyti
Sveikos,

Noriu pasmalsauti del palatoje esamu kudikio loveliu,kai kudikis buna kartu su mama palatoje,ar kudikio loveleja buna pataliukai ar vien tik ciuzinukas koks? Ar reikia paciai kazka apkloti vaikui pasiimti is namu?
Atsakyti
čia labai smulkiai, ko reikia smile.gif
Juk pampersus parsivešit atgal, jei nesunaudosit. Kiek reiks labai individualu, priklauso nuo naujagimio smile.gif
Palatoje, naujagimio lovytėje yra čiužinukas. Iš gimdyklos parveža į adijaliuką įsuptą. Vėliau perrengus jį palieka. Mes jį tiesėm į lovytę, o užklojom savu. Ligoninės buvo kietas, nes vilnonis. Nors esu girdėjusi kitokių patirčių, kad pledukas minkštas smile.gif
Atsakyti
Sveikos ko gimdykloj leliukui reikalauja. pamperio ir kojinyciu ?
Atsakyti
QUOTE(Jovitukee1 @ 2014 02 07, 21:31)

pamperso,kojinyciu ir kepurytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitukee1 @ 2014 02 07, 21:31)

QUOTE(Nikutė @ 2014 02 07, 21:45)
pamperso,kojinyciu ir kepurytes  smile.gif

maniškę gimdykloj visą aprengė. Ir šliaužtukus, po apačia siaustinuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linxmute: 09 vasario 2014 - 13:49
Gimdžiau prieš 5 mėn. Vaiko nerengė.
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 02 09, 14:49)
maniškę gimdykloj visą aprengė. Ir šliaužtukus, po apačia siaustinuką.

as gimdziau pries 2.6 metu. maniskio nerenge tik I adijaliukus suviniojo ir pogomdyvinei palatoje aprenge. drauge nesenai gimde irgi vaiko nerenke .
Atsakyti