QUOTE(KasYra @ 2014 01 05, 21:59)
O ko Jus gedijates? Nemanau, jog reikia tai slepti nuo vyro, nieko naujo nepamatys manau
Pati dar karta gimdyciau tik su vyru
Pati dar karta gimdyciau tik su vyru
nesigėdiju. Aš manau, kad pamatys Be to, ne apie tai kalba ėjo
Aš negimdyčiau, bet tai asmeninės mūsų priežastys, ne forumui
laba, gal tiksliai zinot kiek dienu po CP laiko ligonineje? aciu
Sveikutes man gimdymas tik vasario men, bet idomu, kiek reikia mazdaug pasiimti pampiu vaikiukiui?
QUOTE(MRosita @ 2014 01 09, 11:16)
Sveikutes man gimdymas tik vasario men, bet idomu, kiek reikia mazdaug pasiimti pampiu vaikiukiui?
Mes turejom visa pakuote,nes pirmagimis visokiu avariju pasitsikydavo.tik i gimdykla pora reik turet.o dabar imsim gal puse pakuotes biski igude visdelto:)))
Sveikos,
Noriu pasmalsauti del palatoje esamu kudikio loveliu,kai kudikis buna kartu su mama palatoje,ar kudikio loveleja buna pataliukai ar vien tik ciuzinukas koks? Ar reikia paciai kazka apkloti vaikui pasiimti is namu?
Noriu pasmalsauti del palatoje esamu kudikio loveliu,kai kudikis buna kartu su mama palatoje,ar kudikio loveleja buna pataliukai ar vien tik ciuzinukas koks? Ar reikia paciai kazka apkloti vaikui pasiimti is namu?
čia labai smulkiai, ko reikia
Juk pampersus parsivešit atgal, jei nesunaudosit. Kiek reiks labai individualu, priklauso nuo naujagimio
Palatoje, naujagimio lovytėje yra čiužinukas. Iš gimdyklos parveža į adijaliuką įsuptą. Vėliau perrengus jį palieka. Mes jį tiesėm į lovytę, o užklojom savu. Ligoninės buvo kietas, nes vilnonis. Nors esu girdėjusi kitokių patirčių, kad pledukas minkštas
Juk pampersus parsivešit atgal, jei nesunaudosit. Kiek reiks labai individualu, priklauso nuo naujagimio
Palatoje, naujagimio lovytėje yra čiužinukas. Iš gimdyklos parveža į adijaliuką įsuptą. Vėliau perrengus jį palieka. Mes jį tiesėm į lovytę, o užklojom savu. Ligoninės buvo kietas, nes vilnonis. Nors esu girdėjusi kitokių patirčių, kad pledukas minkštas
Sveikos ko gimdykloj leliukui reikalauja. pamperio ir kojinyciu ?
QUOTE(Jovitukee1 @ 2014 02 07, 21:31)
pamperso,kojinyciu ir kepurytes
QUOTE(Jovitukee1 @ 2014 02 07, 21:31)
QUOTE(Nikutė @ 2014 02 07, 21:45)
pamperso,kojinyciu ir kepurytes
maniškę gimdykloj visą aprengė. Ir šliaužtukus, po apačia siaustinuką.
Gimdžiau prieš 5 mėn. Vaiko nerengė.
QUOTE(linxmute @ 2014 02 09, 14:49)
maniškę gimdykloj visą aprengė. Ir šliaužtukus, po apačia siaustinuką.
as gimdziau pries 2.6 metu. maniskio nerenge tik I adijaliukus suviniojo ir pogomdyvinei palatoje aprenge. drauge nesenai gimde irgi vaiko nerenke .