Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

QUOTE(Vitulka @ 2013 11 27, 17:14)
kad ne akušerė palatas dalina  ax.gif

bet gal kai patepsiu tai ir pades ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa01 @ 2013 11 28, 12:56)
bet gal kai patepsiu tai ir pades ax.gif

tai teks tept akušerei ir tai, kuri į eilę rašo. Norėjau ir aš mokamos, bet negavau, ir nereikėjo, sutaupėm pinigų.

Atsakyti
Laba ,mamytes, norejau paklausti, kaip dabar yra: ar gimusiam vaikeliui duoda ligonines rubelius ar savo reikia tureti? Tarkim jei kelias dieneles reikia paguleti. Gimdziau 11 metais, bet nors uzmusk, nebepamenu smile.gif. Patarkit, ar ruostis dideli kudikio rubu paketa? 4u.gif
Atsakyti
Na, jei labai striuka gal duoda. Šiaip reikia turėti savo. Gimdykloje pampersas, kepurytė, vilnonės kojinytes.
Palatoje pirmą kartą grįžus iš gimdyklos aprengia akušerė rūbeliais, kuriuos padedat. Vėliau jau rengiat pati. Reiktų 3-4 bodžių ir keletos šliaužtų smile.gif ir dar vienos kepurytės
Papildyta:
čialabai smulkiai viską išdėsčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 12 22, 08:44)
Na, jei labai striuka gal duoda. Šiaip reikia turėti savo. Gimdykloje pampersas, kepurytė, vilnonės kojinytes.
Palatoje pirmą kartą grįžus iš gimdyklos aprengia akušerė rūbeliais, kuriuos padedat. Vėliau jau rengiat pati.  Reiktų 3-4 bodžių ir keletos šliaužtų smile.gif ir dar vienos kepurytės
Papildyta:
čialabai smulkiai viską išdėsčiau 4u.gif

Aciu uz info. Man vis dar nestumine skleroze, kai kuriu dalyku tiesiog patologiskai nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal galite pasakyti ar po CP vaikutį palieka su mama palatoje? Kituose miestuose skaičiau, kad įvairiai. Mane domina Klaipėda.
Ir, gal Gruzdienės tel.nr. kas turite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2013 12 29, 21:21)
Sveikos,
gal galite pasakyti ar po CP vaikutį palieka su mama palatoje? Kituose miestuose skaičiau, kad įvairiai. Mane domina Klaipėda.
Ir, gal Gruzdienės tel.nr. kas turite  4u.gif

Kol mama atsigauna po operacijos,vaikutis miega šiltai po lempomis,atskirai.Bet,kai jau tėveliai būna pasiruošę patys pasirūpinti vaikučiu ( pažindyti,apsirengti),tada akušerės atneša smile.gif
Atsakyti
Gal gali pasidalinti patirtimi tos, kurios gimde vienos (t.y. gimdyme nedalyvavo vyras). Kaip prisikvietet akusere ar gydytoja jei ko reikejo, kaip pati prieziura?
Atsakyti
Vyras buvo su manim, kol neprasidėjo stiprūs sąrėmiai. Po to aš pati nenorėjau, kad jis būtų šalia
Apskritai, kai paguldo į gimdyklą nei gydytoja, nei akušerė nebūna visą laiką. Ateina pamatuot tonų, paklaust kaip jauties.
Tik prasidėjus stipriam veiksmui ruošia gimdymui ir būna šalia. Todėl nieko kviestis/prisikviesti nereikia.
Mano akušerė buvo puiki, jokių priekaištų, nors vyro šalia nebuvo. Pirmas gimdymas, neturiu aišku su kuo palygint, bet mano manymu, ji man padėjo labai.
Atsakyti
As visus tris kartus gimdziau su vyru ir esu labai patenkinta biggrin.gif Jam net teko du kart virkstele kirpti, na nelabai norejo, baisu buvo, bet ikalbetas sutiko biggrin.gif viena istikruju bijojau gimdyti, norejau kad salia butu mano artimas zmogus ir uzstotu mane jei prireiktu cool.gif pas mus seimoje yra nemaloniu prisiminimu is Klaipedos GN Tai va, o siaip tai viskas buvo gerai, ir akuseres buvo malonios ir vaikuciai grazus biggrin.gif
O kas del vyro tai juk jo pasirinkimas kur stoveti ir kur ziureti ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnietel @ 2014 01 04, 14:33)

O kas del vyro tai juk jo pasirinkimas kur stoveti ir kur ziureti ar ne?  4u.gif

Kur reiktų stovėt, kad nematytų tarpkojo?
Mano atveju, kol galvytė įsistatė, reikėjo visokius akrobatinius triukus daryt. Kur ir kaip tų kojų nekilnojau ir nelanksčiau. Todėl stovėk, kur nori, viskas kaip ant delno.
Net jei būčiau gulėjusi tvarkingai, galvugalyje stovintis vyras viską būtų matęs.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 01 05, 12:25)
Kur reiktų stovėt, kad nematytų tarpkojo?
Mano atveju, kol galvytė įsistatė, reikėjo visokius akrobatinius triukus daryt. Kur ir kaip tų kojų nekilnojau ir nelanksčiau. Todėl stovėk, kur nori, viskas kaip ant delno.
Net jei būčiau gulėjusi tvarkingai, galvugalyje stovintis vyras viską būtų matęs.

O ko Jus gedijates? Nemanau, jog reikia tai slepti nuo vyro, nieko naujo nepamatys manau biggrin.gif

Pati dar karta gimdyciau tik su vyru ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KasYra: 05 sausio 2014 - 22:00