Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

Seimyniniu palatu yra dvi man atrodo bet tikrai ne viena,juose tikrai gali nakvoti vyrai nes tam ir yra šeimyninė smile.gif del paprastu turbut priklauso nuo pamainos kuri dirba.
Atsakyti
mums pilnai leido neseimyninej, dar tokia kusete/foteli dave ir visas 3 paras turejom, su pulteliu reguliuojama. zodziu gyvenom kaip sanatorijoj:)
Atsakyti
Kaži ar šiuo metu šalta pogimdyvinėse palatose? Kaip nesusargdinti leliuko ir savęs? g.gif Gal už papildomą LT šildytuvą būtų galima įsijungti? g.gif Gal kas žinot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2013 09 29, 15:04)
Kaži ar šiuo metu šalta pogimdyvinėse palatose? Kaip nesusargdinti leliuko ir savęs?  g.gif  Gal už papildomą LT šildytuvą būtų galima įsijungti?  g.gif  Gal kas žinot?  4u.gif

Jeigu salta jokiu lt nereikia,vienoj pusej palatu salta kitoj pusej silta, su pirmu kai gulejau palatoj buvo vos 17laipsniu tai buvo sausis vyras atveze sildytuva niekas nepristaravo,siemet kova neisnesiotuku skyriui irgi buvo labai salta nes langai i miskelio puse tai vel sildytuva veze,o pogimdyminei palatoj buvo beprotiskai karsta.
Atsakyti
Laba diena, už savaitės man gimdyti, bet forume prisiskaičiau visokių baisių dalykų apie Klaipedos gimdymo namus. Pirma vaika gimdziau Vilniuje, o dabar svetimame mieste....
pasiskaiciau, kad seseles rekauja labia, daktares ateina apsirukiusios.
gal kas papasakotu kas ir kaip ten? g.gif
jau net nebenoriu gimdyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2013 10 31, 13:47)
Laba diena, už savaitės man gimdyti, bet forume prisiskaičiau visokių baisių dalykų apie Klaipedos gimdymo namus. Pirma vaika gimdziau Vilniuje, o dabar svetimame mieste....

Viskas ten normaliai.Maziau klausykit ,kas ka sneka. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2013 10 31, 13:47)

na man tada labai pasisekė, nes akušerę turėjau nuostabią, gydytoją mažai mačiau, bet apsirūkius nebuvo schmoll.gif
niekas nerekė, ko paklausdavau, tą gaudavau. Ramios, malonios pasitaikė. Gimdžiau pirmą kartą, neturiu su kuom palygint, bet tuo metu ir dabar labai džiaugiaus, kad akušerė nuostabi pasitaikė, na man atrodo, kad padėjo labai kaip galėjo.
Pasiskaitykit temą, nuramins gal.

O po gimdymo prižiūrėjančios akušerės irgi visos malonios pasitaikė, viena išvis nors prie širdies dėk, gaila vardo nepažiūrėjau wub.gif
Atsakyti
Pries savaitele gimdziau, ir viskas liuks. Gimdykloje akusere Vilma pasitaike, nuostabi moteris. Gydytoja irgi mazai temaciau bet irgi rami maloni moteris. Pogimdyviniame irgi viskas tvarkingai smile.gif praejo. Neturiu kuo skustis smile.gif Lengvo gimdymo ir maziau baimiu 4u.gif
Atsakyti
Labas, tai va kad mano leliukas bus neišnešiotas, tsi man reikės neišnešiotų vaikų skyriuje gulėti kaip suprantu...o čia viena mama pasakojo, kad ten baisu labia, tai ir bijau...

mano vyras dabar jūroje, gimdysiu ir būsiu su vaiku viena.....tai bus sunku man....
Atsakyti
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2013 11 01, 20:17)
Labas, tai va kad mano leliukas bus neišnešiotas, tsi man reikės neišnešiotų vaikų skyriuje gulėti kaip suprantu...o čia viena mama pasakojo, kad ten baisu labia, tai ir bijau...

nieko ten baisaus nera tikrai, pati gulejau tame skyriuje, bet tik 1 savaite, tai jokiu tokiu ypatingu blogumu nebuvo, viskas normaliai, aisku seseles ne visada sypsosi, bet kad butu kazkokios blogos ar dar kas, tai to neteko pastebeti. Maziau galvokite apie tai, nes nieko vis tiek jau nepakeisite.
Atsakyti
QUOTE(Kymantė @ 2013 10 31, 15:47)

Gimdziau rugpjuti, nebuvau su jokiu gydytoju susitarus ir viskas normaliai, nieko blogo negaliu pasakyti, akusere taip pat sauni pasitaike; viskas bus gerai, svarbu, kad pats gimdymas sklandus butu smile.gif
Atsakyti
labas mamytes 4u.gif
Tai va turiu klausimu kurios gimdet klp smile.gif
su kuo tartis reikia norit gauti mokama palata? blush2.gif nes kiek girdejau ja ten nera lengva gauti.. tai viena mama sake,kad dave gydydojui pinigu tai jis ir palata parupino.Bet juk jai viskas gerai tai gydytojas net nedalivauja gimdime? unsure.gif tai gal akuserei duoti tu pinigeliu? doh.gif
Atsakyti