Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

QUOTE(centenera @ 2013 09 13, 16:49)
Turiu tokį klausimą. Šiaip esu Kaunietė, bet nuo kitos savaitės gyvensim Klaipėdoje, deklaruota mano gyvenamoji vieta Kaune, gimdyti ruošiuosi šiuose gimdymo namuose, kolkas dar tem nesiskambinau, nesidomėjau, tai ar nebus kokių bėdų? Ar galėsiu gimdyti?
Taip pat dar paklausiu kokia kaina gimdymo? Nes nei dirbau paskutiniu metu, nei mokausi.

Ačiū už atsakymą.

TAi be abejo ,kad priims,kaip gali isvaryti gimdančia moteri. rolleyes.gif
Nieko nekainuos gimdymas,nesvarbu,kad nedirbote . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2013 09 14, 12:09)
TAi be abejo ,kad priims,kaip gali isvaryti gimdančia moteri. rolleyes.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2013 09 14, 12:09)

bet man rodos reikia i ligoniu kasas nueiti susitvarkyti draustuma kad GN kompe matytu kad moteris drausta. o draudzia tai visas nestukes,nesvarbu kad nedirbanti, berods nuo 30 sav ar kazkelintos savaites, tiksiai nezinau... bet i ligoniu kasas vistiek reikia nueiti pries gimdyma dar smile.gif
Atsakyti
Gimdymą priėmė akušerė Egidija Kupčiūnienė, gimdymą sekusi gydytoja Olga Šaudvytienė.
Akušerė nuostabi, paaiškino viską, kas buvo neaišku, maloni, rūpestinga, padėjo kaip galėjo gimdymo metu.
Na, o gydytoja buvo atėjus kokius keturis kartus. Pirmą pačioj pradžioj susipažint, patikrint kaklelį, paskui porą kartų patikrint kaklelį. Ir vėliau jau, kad prasidėjo veiksmas. Maloni, nesusiraukus kokia, gavau visą informaciją, kurios klausiau.

Į GN būtina:

į gimdyklą vaikui:
+ kepurytė
+ sauskelnė
+ vilnonės kojinytės.

sau į gimdyklą:
+ vanduo!
+ tapkės
+ vazelinas. Tepiaus porą kartų.
+ gumytė susirišt plaukus. Aš atvažiavau jau susirišus
+ sauskelnė (kelnaitės-sauskelnė). Deda po gimdymo prieš vežant į pogimdyvinę palatą.

+vyrui tapkės.

Pogimdyvinėj palatoj vaikui:
+ pampersų.
+ drėgnų servetėlių
+ palų. Tiesiau ant vystymo stalo
+ antklodės. Ligoninės vilnonė antklodė, nelabai miela ir švelni. Ją klojom į lovytę, o vystėm, apklodavom su savo
+ kelis merliukus
+ kepurytė
+ 3-4 bodžius
+ kelis šliaužtus

Atvežus mus į palatą vėliau atėjo akušerė, nuprausė ir aprengė vaiką. Rūbelius dėjo savo nuožiūra (siaustinuką ir šliaužtus ilgom rankovėm). Paskui vaiku reikia rūpintis pačiai, bet visad galima išsikviest akušerę, kuri padės (prie lovos yra iškvietimo mygtukas)

Man po gimdymo reikėjo:
+ rankšluosčio sau, jei žadat maudytis. Aš prausiaus bidė, kaip akušerė liepė, nusisausindavau su tual popierium. Iš rankšluosčio nieo nebūtų likę, nes nusiprausi, atsistoji ir vėl bėga. Dar būtų pravertusios drėgnos servetelės, savų neturėjau, naudojau vaiko.
+ rankšluosčio rankom. Svečiam, tėčiui.
+ būtinai tualetinio popieriaus
+ sauskelnių - kelnaičių. Naudojau tik jas. Labai ačiū tam, kuris jas sugalvojo biggrin.gif Be baimės gali miegot, vartytis lovoj. Nes tik pajudi deda kraujo šliaukos, su paketu būtų buvę striuka. Kiek jų reik priklauso nuo to, kaip dažnai žadat keistis. Tinklinės kelnaitės ir paketas, man asmeniškai, buvo nepatogu schmoll.gif
+ naujus švarius naktinius uždeda po gimdymo vežant į palatą. Gražuolius turėjau, surišamus tik ties kaklu biggrin.gif Grįžus į palatą galima dėtis savo. Bet man visai patiko ligoninės ax.gif
+ dantų pasta ir šepetėlis
+ skysto muilo ar dušo želės rankom nusiplaut palatoj.
+ chalatas. Nors jį reikėjo užsidėt jau atvykus į priimamajį.

Rūbus priimamajam vyras išnešė į mašiną, kaip priemėja liepė, vėliau važiuojnat namo parnešė atgal.

Visas personalas nuo priimamojo iki važiavimo namo buvo labai malonus.

Valgyt duoda tris kartus.

Ne šeimyninėj palatoj vyrui pasilikt neleidžia, bet susitart galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2013 09 16, 12:22)
bet man rodos reikia i ligoniu kasas nueiti susitvarkyti draustuma kad GN kompe matytu kad moteris drausta. o draudzia tai visas nestukes,nesvarbu kad nedirbanti, berods nuo 30 sav ar kazkelintos savaites, tiksiai nezinau... bet i ligoniu kasas vistiek reikia nueiti pries gimdyma dar  smile.gif

Ačiū už atsakymą. Ryt būtinai nuvyksiu susitvarkyti!

Vitulka, kiek laiko gulėjai po gimdymo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo centenera: 17 rugsėjo 2013 - 15:22
QUOTE(centenera @ 2013 09 17, 16:21)
Ačiū už atsakymą. Ryt būtinai nuvyksiu susitvarkyti!

Vitulka, kiek laiko gulėjai po gimdymo?

Po gimdymo, jei visks gerai, paleidžia po 48 valandų. Po cp bišk ilgiau, gal 3 paros.. Čia jei visks gerai.
Atsakyti
Klausimelis dabar gimdamciom mamytems smile.gif Ar salta gimdykloje? Ir dar ar duoda chalateli? Nes kai gimdziau pries 3 metus dave tik tuos seksualius naktinukus, tai nedrasu i tuoaleta buvo eiti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lusis @ 2013 09 27, 08:41)
Klausimelis dabar gimdamciom mamytems smile.gif Ar salta gimdykloje? Ir dar ar duoda chalateli? Nes kai gimdziau pries 3 metus dave tik tuos seksualius naktinukus, tai nedrasu i tuoaleta buvo eiti  blush2.gif

siaip duoda, bet reikia paparasyti,nes dauguma savo turi,tai gal todel nesiulo.
as tai gimdziau vasara irgi tik su naktiniais buvau,bet jie man buvo iki kelenu.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 09 16, 18:51)

Ne šeimyninėj palatoj vyrui pasilikt neleidžia, bet susitart galima ax.gif

Pirma kart girdziu,kad neleidzia.
Atsakyti

QUOTE(Nikutė @ 2013 09 27, 09:37)
siaip duoda, bet reikia paparasyti,nes dauguma savo turi,tai gal todel nesiulo.
as tai gimdziau vasara irgi tik su naktiniais buvau,bet jie man buvo iki kelenu.

Mano buvo iki puses blauzdu.ilgi tikrai, man patiko:)

QUOTE(lietuvaite001 @ 2013 09 28, 10:11)
Pirma kart girdziu,kad neleidzia.

Kad vyrui nera kur prigult nakti, nebent kartu su gimdyve:) issedet ant taburetes visa nakti sunku:)
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 09 28, 10:17)
Mano buvo iki puses blauzdu.ilgi tikrai, man patiko:)
Kad vyrui nera kur prigult nakti, nebent kartu su gimdyve:) issedet ant taburetes visa nakti sunku:)

Cia kalba ejo ne apie tai, yra kur ar ne, bet apie tai, kad neleidzia. Tikrai leidzia, net sulankstomas lovas maciau vyrai neses. O seimynine palata tera viena ir ten 2 lovos.
Atsakyti
pasimaivė akušerė,bet leido, su sąlyga, kad 6 val. jau bus atsikėlęs ir atrodys taip, kad tik atėjo ryte, o ne nakvojo smile.gif
bet esmė, kad iš tikrųjų negalima
Atsakyti