Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

QUOTE(Vitulka @ 2013 06 17, 14:17)
gal juokingas, bet klausimas, kokio ilgio naktinius gimdykloj duoda?  smile.gif

man dave tokius, kokie vyrams labai patinka smile.gif vos sedimaja denge...
Atsakyti
QUOTE(Agapiti @ 2013 08 10, 20:25)
man dave tokius, kokie vyrams labai patinka smile.gif vos sedimaja denge...

Labas ,esu čia naujokė šioje temoje,laukia pirmas gimdymas sausio pradzioje.Vis galvojam kur gimdyti.....Esu girdejusi, kad Klaipėdoje vieša paslaptis del stafilokoko infekcijos.Ar mano zinios jau pasene? g.gif Gal dabar viskas tvarkoje?
Atsakyti
kas gali būt tvarkoje? jei girdėjot apie auksinį stafilokoką, tai turėjot girdėt to priežastį. Priežastis negalėjo niekur dingt smile.gif
Atsakyti
Gimdziau svieziai biggrin.gif neturiu jokiu priekaistu,papuole labai gera akusere smile.gif ir visos pogimdyvinio skyriaus sesutes puikios 4u.gif o gulejau tikrai ilgokai ir papuole ne 1 ir ne 2 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gesvita: 12 rugpjūčio 2013 - 21:03
Sveikutes. Pirma dukryte gimdziau pries 2,5 metus Klaipedos ligoninej. Neturiu kuo skustis. niekam nieko nedavem, ir niekas apie mus issisiepe nesokinejo, bet man to ir nereikejo. akusere ateidavo gal kas valanda pamatuodavo toniukus ir dingdavo. Gydytoja isvis kelis kart tebuvo galva ikisus ir paskui jau i pati gimdyma atejo. Tai mes su vyru dviese ramiai laukem to stebuklelio. Abu lankem kursus, zinojom kas vyksta, kaip, ka daryt. visa laika kiek imanoma buvo vaiksciojau, dariau pratimukus padedancius mazyliui lengviau isistatyti. Kai saremiai daresi sunkiai pakeliami, vyras dare specialius masaziukus. Tikrai sventai tikiu kad labai svarbu nusiteikimas ir pasiruosimas.
Stafilikoko neisvengiau ir as. Bet man labai velai ji nustate. Visa menesi kankinaus su visokiais pulinukais ir pan ( negijo susiuvimas, nukramtytas spenelis, paskui kojos pirstas uzpuliavo, paskui dantis......) Ir tik paskui pati ejau darytis tyrimu ir rado ta bjaurybe, nors seimos daktarei nesove tokia mintis.

O as noreciau ar leido jums gimdykloje filmuoti,fotografuoti? Nes mum neleido. Vyras norejo nufilmuoti kaip ten apziuri, sveria leliuka.... bet leido tik nufotografuoti kai padejo ant svarstykliu ir viskas. g.gif Uz keliu menesiu gimdysiu antra kart tai labai noretusi del to filmavimo issiaiskinti, nes paciai labai idomu paskui butu paziuret ta leliuko pirma apziura ir vaikiukui manau butu idomu paskui uzaugus.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 08 11, 22:37)
kas gali būt tvarkoje? jei girdėjot apie auksinį stafilokoką, tai turėjot girdėt to priežastį. Priežastis negalėjo niekur dingt smile.gif

na yra stafilokokas, bet galima rinktis gimdyt silutej ar kazkur kaimyniniam rajone. be to ne visi stafilokoka pasigauna.
Atsakyti
buvau girdejus apie stafilokoka klp gn, bet kaip pati esu klaipediete,tai ir net negalvojau kitur gimdyti. tai mes tos zarazos nepasigavom,sesuo 2 vaikus pagimde ir neviena drauge gimde,bet neapsirgo,gal tik pasiseke,o gal tik ispustas burbulas g.gif
sekmes visoms ruosencioms gimdyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lusis @ 2013 08 16, 18:18)
          O as noreciau  ar leido jums gimdykloje filmuoti,fotografuoti? Nes mum neleido. Vyras norejo nufilmuoti kaip ten apziuri, sveria leliuka.... bet leido tik nufotografuoti kai padejo ant svarstykliu ir viskas.  g.gif Uz keliu menesiu gimdysiu antra kart tai labai noretusi del to filmavimo issiaiskinti, nes paciai labai idomu paskui butu paziuret ta leliuko pirma apziura ir vaikiukui manau butu idomu paskui uzaugus.

Abu vaikus vyras filmavo, fotografavo, kiek širdis geidė. Gal ir patį gimdymą būtų leidę filmuoto, o ko ne? g.gif Jei tik noras būtų. O kad neleistų, nežinau, nesu girdėjusi, kad kam draustų. Gal ne taip supratot? g.gif
Atsakyti
Del foto, tai galejom daryti kiek tik norejom

Del stafilokoko, tai ka teko iskesti mano mazylei, niekam nelinkeciau...
Atsakyti
Na kad gerai supratom. Kaip tik mazyle islindo ir ja nunese apziurai vyras pasieme kamera. Tai akusere pasake kad filmuoti negalima ir kad jin pasakys kada. Tai pasake kai padejo ant svarstykliu kad jau galima nufotografuot. g.gif Na zodziu zinosim si karta kad galima smile.gif

O sakykit mamytes ar niekas nesitariat su akusere del gimdymo? Kokios dabar "kaineles atsidekojimo" akuserem, gydytojam jei einat nesitarusios???

Atsakyti
QUOTE(lusis @ 2013 09 03, 16:08)
Na kad gerai supratom. Kaip tik mazyle islindo ir ja nunese apziurai vyras pasieme kamera. Tai akusere pasake kad filmuoti negalima ir kad jin pasakys kada. Tai pasake kai padejo ant svarstykliu kad jau galima nufotografuot.  g.gif  Na zodziu zinosim si karta kad galima  smile.gif

O sakykit mamytes ar niekas nesitariat su akusere del gimdymo? Kokios dabar "kaineles atsidekojimo" akuserem, gydytojam jei einat nesitarusios???

Nieko nemokejau,nes nemaloniai elges. nors pries tai galvojau duoti,o cia jau kiek kas gali.
Atsakyti
Turiu tokį klausimą. Šiaip esu Kaunietė, bet nuo kitos savaitės gyvensim Klaipėdoje, deklaruota mano gyvenamoji vieta Kaune, gimdyti ruošiuosi šiuose gimdymo namuose, kolkas dar tem nesiskambinau, nesidomėjau, tai ar nebus kokių bėdų? Ar galėsiu gimdyti?
Taip pat dar paklausiu kokia kaina gimdymo? Nes nei dirbau paskutiniu metu, nei mokausi.

Ačiū už atsakymą.
Atsakyti