Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

laba diena,
Aš gimdžiau pas Laimutę tik pavardės nepamenu, tokia amžiui moteriškė. na visai patiko,tikrai nešaukė ir neatsakinėjo grubiai. nėra jau tokia kad prie žaizdos dėk, bet tikrai nieko blogo apie ją pasakyti negaliu, buvo kad ir paguodė ir padrąsino.žodžiu nebūčiau prieš vėl pas ją pakliūt. siūvo mane ilgai (1 val.) bet nusiskundimų neturiu, viskas gan greit sugijo.
gimdžiau dieną (prasidėjo 9 val,pagimdžiau 17.30). gal tikrai pavargus buvo tada naktį smile.gif
Atsakyti
teirauvausi info apie Klp gimdymo skyriu, tai dabar galiu jau wub.gif pasidalinti savo visai visai sviezia patirtimi apie gimdyma ten.

Gimdziau nesitarusi su gydytoja, pataikiau, aisku, kaip jau buna i savaitgali. doh.gif Is patologinio prasidejus saremiams perkele i gimdymo skyriu. Na, ka galiu pasakyti, gimdyklos kol kas dar nenusiurusios, geros kaip ir anksciau, o del prieziuros - pataikiau pas akusere Rolanda Jokubauskiene, tai sudare gana malonios moters ispudi. Pakalbina, pajuokauja,atsake i mano klausimus be isvedziojimu ir aiskiai. Sklandziai prieme gimdyma. Del epiduro tai aiskiai pasake, kad jau kuris laikas gimdymo skyriuje epiduro nebedaro, jei gimdyve neturi savo rinkinio nusipirkus. kadangi truksta lesu butinesniems dalykams. O cia jau prabangos reikalas. Siaip viskas ten labai neblogai. Jei kas domins tiksliau, parasykite i az., jei zinosiu -atsakysiu. Lengvo visoms gimdymo!

Beja, labai neblogus dovanu rinkinius siuo metu dalina. Yra ir makulaturos, bet yra ir naudingu dalykeliu!
Atsakyti
Taip epidura tikrai verta turet,jeigu ka:)nereiks parduoti galima pigiau. Dovaneliu jo visokiu fainu niekuciu:)jei kam kas idomu tai irgi rasykit i az,temos neseku smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif
Norėčiau ir aš info apie Klaipėdos GN, kadangi pirmą kartą gimdau, o visos draugės kurios gimdė, gimdė Kaune smile.gif
Sakykit, kaip čia yra su drabužėliais leliukui? Reikia savo atsivešt ar aprengia ligoninės? Aš jau tašes susikroviau ir galvoju, gal per daug pasiėmiau, jei jie ten savais vaiką rengia smile.gif
Ir kaip yra su epidūru? Jei aš jį nusipirksiu vaistinėj, tai paprašysiu ir man suleis tuos vaistus? O gal jie ten turi ir jei reikia suleidžia ir po to sumoki, kad nebūtų veltui nupirktas? smile.gif
Atsakyti
Tris leliukus gimdžiau, visad aprenkdavo atsivežtais drabužėliais ax.gif
Atsakyti
aisku turi jie tu atsarginiu rubeliu, bet siaip visos mamos savo vezas:)
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Gal galite surasyti daiktus, kuriuos reikia pasiimti keliaujant jau i gimdykla?
Kaip suprantu ten maziuke tasyte ir kas joje turi buti sudeta?
Iklotai mamai, sauskelnes leliukui, kojinytes vilnones, kepuryte, kas ten dar?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2013 07 28, 13:25)
Sveikos visos  4u.gif
Gal galite surasyti daiktus, kuriuos reikia pasiimti keliaujant jau i gimdykla?
Kaip suprantu ten maziuke tasyte ir kas joje turi buti sudeta?
Iklotai mamai, sauskelnes leliukui, kojinytes vilnones, kepuryte, kas ten dar?

Aciu  4u.gif

Įklotas, jei vandenys laša. Man nuleido, tai jo dar reikėjo. Pampersas po gimdymo, vanduo, viskas , man daugiau nieko neprireikė.
Vaikui: kojinytės, kepurytė, pampersas ir viskas. Tiek ir tereikia.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 07 28, 13:29)
Įklotas, jei vandenys laša. Man nuleido, tai jo dar reikėjo. Pampersas po gimdymo, vanduo, viskas , man daugiau nieko neprireikė.
Vaikui: kojinytės, kepurytė, pampersas ir viskas. Tiek ir tereikia.

Aciu labai, eisiu susikraut ir i lagamina isidet ir ta mazaja tasiuke jau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
aš dar įsidėčiau vandens, kojines sau, vazeliną, sako lūpos džiūna
Atsakyti
Slepetes, gumyte plaukams. Man labai buvo patogu gerti is stiklines per siaudeli, kai vyras laikydavo.
Atsakyti
Turejau juodo sokolado, kai alkio priepuoliai uzeidavo, tai po gabaliuka suvalgydavau.
Dar sau sauskelniu, paklotu neperslampamu pora po uzpakaliu, tualetini popieriu kojines, mineralini, gumines slepetes, slepetes vyrui, ranksluostuka. Leliukui sauskelnes, kepuryte, vilnones kojines. Ir fotoaparata pirmosioms nuotraukoms smile.gif
Atsakyti