QUOTE(Floora @ 2013 05 04, 19:42)
bandykit, nors aš nebūčiau norėjusi, kad vyras būtų ir matytų viską. Nebūtinai jam reikėtų stovėti prie pjaustomo pilvo, net ir prie galvos stovint vaizdas kai gydytojai peiliais, adatom ir dar kitokiais kruvinais įrankiais mosikuoja turbūt ne pats gražiausias ir maloniausias
Dabar papuolė jaunas labai fainas anesteziologas, tai per visą operaciją sėdėjo šalia, klausinėjo ar netrūksta oro, ar viskas gerai. Na nežinau kam vyrui ten būti toj operacinėj, vis dėlto tai operacija
abu kartus vyras laukė kolidoriuj, sesutė tik išnešusi kūdikį abu kartus vedėsi kartu, nieko reikalauti manau net nereikia
viena mamytė sakė, kad jos vyras buvo kartu per CP, nu bet nenoriu aš tikėti. Patologiniam sakė tikrai neįleidžia vyrų, o ir šiaip kaip operacinėj gali būti pašalinių, net jei tai ir vaikelio tėvas, vis tiek jam ten ne vieta
Dabar papuolė jaunas labai fainas anesteziologas, tai per visą operaciją sėdėjo šalia, klausinėjo ar netrūksta oro, ar viskas gerai. Na nežinau kam vyrui ten būti toj operacinėj, vis dėlto tai operacija
abu kartus vyras laukė kolidoriuj, sesutė tik išnešusi kūdikį abu kartus vedėsi kartu, nieko reikalauti manau net nereikia
viena mamytė sakė, kad jos vyras buvo kartu per CP, nu bet nenoriu aš tikėti. Patologiniam sakė tikrai neįleidžia vyrų, o ir šiaip kaip operacinėj gali būti pašalinių, net jei tai ir vaikelio tėvas, vis tiek jam ten ne vieta
Aš tai visai buvau atsijungus ir nieko nepamenu tik kad pasake koks svoris dae pabuciuoti ir tiek ziniu paskui bloga pasidare vemti pradejau tai gyd.kuri uz galvos stovejo lb padejo o vyro as ten nelabai noreciau matyti pati issigandau kai pamaciau tas visas palas kruvinas. Tai yra operacija ir juk ten turi buti viskas sterilu tai pasaliniai tikrai nelaukiami. Nepergyvenk nueva niekur leliukas nedinks o vyras va kaip Flora sake keliaus kartu i renimacija.