Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

QUOTE(Floora @ 2013 05 04, 19:42)
bandykit, nors aš nebūčiau norėjusi, kad vyras būtų ir matytų viską. Nebūtinai jam reikėtų stovėti prie pjaustomo pilvo, net ir prie galvos stovint vaizdas kai gydytojai peiliais, adatom ir dar kitokiais kruvinais įrankiais mosikuoja turbūt ne pats gražiausias ir maloniausias  schmoll.gif

Dabar papuolė jaunas labai fainas anesteziologas, tai per visą operaciją sėdėjo šalia, klausinėjo ar netrūksta oro, ar viskas gerai. Na nežinau kam vyrui ten būti toj operacinėj, vis dėlto tai operacija  smile.gif
drinks_cheers.gif

abu kartus vyras laukė kolidoriuj, sesutė tik išnešusi kūdikį abu kartus vedėsi kartu, nieko reikalauti manau net nereikia  smile.gif
viena mamytė sakė, kad jos vyras buvo kartu per CP, nu bet nenoriu aš tikėti. Patologiniam sakė tikrai neįleidžia vyrų, o ir šiaip kaip operacinėj gali būti pašalinių, net jei tai ir vaikelio tėvas, vis tiek jam ten ne vieta  smile.gif

Aš tai visai buvau atsijungus ir nieko nepamenu tik kad pasake koks svoris dae pabuciuoti ir tiek ziniu paskui bloga pasidare vemti pradejau tai gyd.kuri uz galvos stovejo lb padejo o vyro as ten nelabai noreciau matyti pati issigandau kai pamaciau tas visas palas kruvinas. Tai yra operacija ir juk ten turi buti viskas sterilu tai pasaliniai tikrai nelaukiami. Nepergyvenk nueva niekur leliukas nedinks o vyras va kaip Flora sake keliaus kartu i renimacija. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne, merginos, tikrai neleis vyrui būti per CP unsure.gif Aš tikrai žinau, nes tariausi su gydytoja dėl gimdymo, tai net ir tokiu atveju gydytoja nebūtų leidusi blush2.gif Teisingai, ten operacija, nėra ko pašaliniams būti šalia, o mažylį vis viena neduoda tečiui, o neša į reanimaciją... Taip kad teks pakentėti, paskui tėveliai kompensuosit mažiukui viską wub.gif Prisibūsit, kai mamytė atsigaus 4u.gif Sėkmės Jums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2013 05 06, 11:37)
Ne, merginos, tikrai neleis vyrui būti per CP  unsure.gif  Aš tikrai žinau, nes tariausi su gydytoja dėl gimdymo, tai net ir tokiu atveju gydytoja nebūtų leidusi  blush2.gif  Teisingai, ten operacija, nėra ko pašaliniams būti šalia, o mažylį vis viena neduoda tečiui, o neša į reanimaciją... Taip kad teks pakentėti, paskui tėveliai kompensuosit mažiukui viską  wub.gif  Prisibūsit, kai mamytė atsigaus  4u.gif  Sėkmės Jums  wub.gif

mano vyrui isnesta leido junesti iki naujagimiu palatos, paskui kol mane parveze jis ten buvo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2013 05 06, 10:29)
mano vyrui isnesta leido  junesti iki naujagimiu palatos, paskui kol mane parveze jis ten buvo wink.gif

drinks_cheers.gif mums buvo lygiai taip pat 4u.gif
Atsakyti
Negi klp niekas nebegimdo? kas neseniai gimdžiusios pasidalinkite info, gal kas pasikeitę, kaip personalas? ar dar duoda dovanėles? ar labai skiriasi mokamos palatos nuo nemokamų? kainos gal pasikeitusios? Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2013 05 31, 10:00)
Negi klp niekas nebegimdo? kas neseniai gimdžiusios pasidalinkite info, gal kas pasikeitę, kaip personalas? ar dar duoda dovanėles? ar labai skiriasi mokamos palatos nuo nemokamų? kainos gal pasikeitusios? Ačiū. 4u.gif

man irgi aktualu, kaip ten dabartiniu laiku yra. Nes gimdymas arteja. doh.gif
Atsakyti
Tai kad niekas taip greitai nesikeicia. Perskaitykite tema - viskas tas pats. Dovanu duoda. Apie palatas rasyta ne karta.
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2013 05 31, 17:13)
Tai kad niekas taip greitai nesikeicia. Perskaitykite tema - viskas tas pats. Dovanu duoda. Apie palatas rasyta ne karta.

drinks_cheers.gif kelis puslapius atgal paskaičius situacija bus aiški smile.gif

Patologiniam niekam nieko nedaviau, per CP vyras tik anesteziologui davė, bet būtinybės tikrai nebuvo, matyt jam praeito gimdymo prisiminimai suveikė biggrin.gif Pogimdyviniam irgi niekam nei dovanų nei pinigų nedavėm. Personalas tiek ten, tiek ten bent man pasitaikė malonus. Palatą turėjau nemokamą, buvau viena ir nemačiau reikalo imti mokamą 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinot patologinio gydytoją Juknevičienę, kas ji per žmogus? Ryt guluosi į patologinį, tai mano ginė sakė rinktis ją , bet paskaičiau ir fantazija atšoko. Praėjusį kartą rinkaus Raubą, tai priekaištų jokių neturiu.. O apie Juknevičienę nieko nežinau...
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 06 04, 20:33)
Gal kas žinot patologinio gydytoją Juknevičienę, kas ji per žmogus? Ryt guluosi į patologinį, tai mano ginė sakė rinktis ją , bet paskaičiau ir fantazija atšoko. Praėjusį kartą rinkaus Raubą, tai priekaištų jokių neturiu.. O apie Juknevičienę  nieko nežinau...

jukneviciene man CP dare - operacija padare puikiai, bet jos bendravimas ir nuotaiku kaita tai kazkoks kosmaras. na jei ruosiesi atsidekoti, tai tuoj pageres wink.gif o Rauba visi giria kaip gydytoja, bet jis ir megsta pinigelius. bet jei dabar galeciau - Rauba rinkciausi, jo kompetencija kaip gydytojo mano nuomone didesne
Atsakyti
Patologiniam skyriuj man Rauba darė gimdos kaklelio masažą, kad prasidėtų gimdymas. Ir nuramino, ir paguodė be jokių padėkų. O naktį prasidėjo sąrėmiai, tai Juknevičienėė atėjo patikrint gimdos kaklelio. Tikrai ji keistas žmogus, ir tonas užkeltas, ir nepatenkinta kad išvietė iš gimdymo skyriaus, pati apžiūra labai grubi buvo. Jei tektų rinktis aš už Raubą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglesia: 04 birželio 2013 - 20:42
Ir aš pritariu ,kad JUknevičiene tikrai nuotaikos žmogus.Esu ne karta,ir ne 2 pas ja gulejusi.Šiaip gydytoja,kaip gydytoja,supranta savo darba,ka paklausi ,ta paaiskina. rolleyes.gif
Atsakyti