Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

QUOTE(Murauskė @ 2013 05 03, 12:00)
Man net keista girdėti,kad ten gali būti piktų akušerių  unsure.gif Abu vaikus gimdžiau Klaipėdos GN-jokių priekaištų neturiu,tik vien geri prisiminimai  smile.gif Dėl mišinuko,jos per prievartą gi nebruka,bet mato,kad a jo reikia.Man po antro cp irgi taip buvo-vaikis didelis,priešpienio,matyt,mažainors kabojo ant (.) ištisai,tai sesutės vis paklausdavo,ar dar nenoriu mišinio.Ir kai jau vaikas užsiverkė,pati paprašiau.

pas mane vaikas irgi visa laika ant (.) kabejo,bet nieko neprivalgydavo,tai net pati sesute patikrino ar yra pas mane priespienio blush2.gif ir tik tada pasiule misinuko.
pogimdyvinis skyrius super,saunios sesutes viska padejo,info daug suteike ir niekas per privarta nelindo-nesiule biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 05 03, 10:54)
Man teko praleisti visa savaite ten, tai po 2 paru perkele i neisnesiotu skyriu, tai va ten ir pasirode viena nakti pikta sesute, susivelusi, uzsimiegojusi ir bare kam neprasau misinuko. Nors ir taip kas antra maitinima duodavau misinuka.

na va ten tai nežinau, bet pogimdyviniam tik geri atsiliepimai, taip pat ir patologiniam situacija pagerėjusi, negu buvo prieš 8 metus smile.gif

QUOTE(Murauskė @ 2013 05 03, 12:00)
Man net keista girdėti,kad ten gali būti piktų akušerių  unsure.gif Abu vaikus gimdžiau Klaipėdos GN-jokių priekaištų neturiu,tik vien geri prisiminimai  smile.gif Dėl mišinuko,jos per prievartą gi nebruka,bet mato,kad a jo reikia.

drinks_cheers.gif tikrai nesuprantu kai kitos rašo, kad ėjo ir siūlė mišinukus, juk jų toks darbas, o jau paimti ar ne tavo reikalas smile.gif

QUOTE(Nikutė @ 2013 05 03, 13:04)
pas mane vaikas irgi visa laika ant (.) kabejo,bet nieko neprivalgydavo,tai net pati sesute patikrino ar yra pas mane priespienio blush2.gif ir tik tada pasiule misinuko.
pogimdyvinis skyrius super,saunios sesutes viska padejo,info daug suteike ir niekas per privarta nelindo-nesiule biggrin.gif

man irgi vis tikrino ar neatsirado pienas po CP, ir vis pasakydavo, kad glausk prie krūtinės, duok iš krūtinės valgyti, o be mišinuko mes būtume neišsivertę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2013 05 03, 13:12)
na va ten tai nežinau, bet pogimdyviniam tik geri atsiliepimai, taip pat ir patologiniam situacija pagerėjusi, negu buvo prieš 8 metus  smile.gif
drinks_cheers.gif tikrai nesuprantu kai kitos rašo, kad ėjo ir siūlė mišinukus, juk jų toks darbas, o jau paimti ar ne tavo reikalas  smile.gif
man irgi vis tikrino ar neatsirado pienas po CP, ir vis pasakydavo, kad glausk prie krūtinės, duok iš krūtinės valgyti, o be mišinuko mes būtume neišsivertę  smile.gif

Tai va,ir aš čia po pirmo vaiko vėl prisikaičius žurnalų,kad reikia maitinti ištisai,galusti ir pieno bus-nifiga doh.gif Vaikas nemažas,priešpienio mažai, o dar pati iš po operacijos kaip iš po tanko išlindusi doh.gif Kankinausi pirmą parą,antrą,kol antros vakare pati paprašiau mišinio-tai ir vaikas užmigo ir aš galėjau pailsėti.
Na,apie patologinį tai dar prisiminimai ne kokie-buvau ten prieš pustrečių metų-nelabai norėjau ten sugrįž cool.gif Gerai,kad ir neteko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murauskė: 03 gegužės 2013 - 12:19
Patologiniu nelikau baisiai nusivylusi, nes niekas ten per daug i akis nelindo, gal kad savaitgali tik pragulejau biggrin.gif tik viena baisi ir nevykusi sesute buvo doh.gif
Atsakyti
Na po šio gimdymo patenkinta likau tik gimdymo skyriumi, bet pogimdyminis (kaikurios sesutes) tai nors nusauk. O neisnesiotuku skyriui tai viena sesele norejosi pakratyti gerai o renimacijoj nauajgimiu istisai kisamas misinys nesvarbu kad pieno per krastus bega verysad.gif
Atsakyti
Sveikos! Ruosiuosi CP ir toks klausimas iškilo, ar vyras gali dalyvauti gimdyme? Ir kaip buna su maitinimu krutimi? Ar buna pieno po CP?
Atsakyti
QUOTE(nueva @ 2013 05 03, 17:43)
Sveikos! Ruosiuosi CP ir toks klausimas iškilo, ar vyras gali dalyvauti gimdyme? Ir kaip buna su maitinimu krutimi? Ar buna pieno po CP?

man prieš CP teko pagulęti patologiniam, tai ten paklausinėjus buvo paaiškinta, kad per CP vyro tikrai neleidžia ir mažiuko iš karto niekas neduoda schmoll.gif nors girdėjau, kad kitų vyrai būna g.gif
man tiek su pirmu, tiek su antru pienas po CP prasidėjo atsirasti po 5 parų, deja jo nebuvo tiek kad išmaitinti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2013 05 04, 01:41)
man prieš CP teko pagulęti patologiniam, tai ten paklausinėjus buvo paaiškinta, kad per CP vyro tikrai neleidžia ir mažiuko iš karto niekas neduoda  schmoll.gif nors girdėjau, kad kitų vyrai būna  g.gif
man tiek su pirmu, tiek su antru pienas po CP prasidėjo atsirasti po 5 parų, deja jo nebuvo tiek kad išmaitinti sad.gif

O idomu gal kaip nors susitart galima del vyro buvimo ir vaiko atidavimo iškart? Jei as kojų nejausiu, jis galės gi pabūti su vaiku jau po gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(nueva @ 2013 05 03, 17:43)

Man dare extra CP tai vyrai tikrai neleidziami o ir patikekit tokioj atmosferoj jis nemanau kad lb noretu buti man ten paciai lb baisu buvo jis geriau tegu del palatos nubega pas seseles daiktus jusu nunesa. Vyrai laukia prie duru ir kai jau istraukia mazyli ji nesa i renimacija ir jei vyras buna eina kartu su sesele aisku jos gali neleisti bet jei pareikalaus manau leis. Iš karto prasykit del mokamos palatos jei bus vietu puikiai galesite ten kartu nakvoti bus patogiau, o mazyli atnesa kiek zinau po 3-4val jei neklystu nes manoji gime 35sav. tai as tik ita ryta keliausi ir ejau maitinti visa laika kas 3val.Per 4 dienas maciau daug vyruku ateinanciu i renimacija paveiksluoti ir susipazinti su mazyliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2013 05 04, 11:13)
Man dare extra CP tai vyrai tikrai neleidziami o ir patikekit tokioj atmosferoj jis nemanau kad lb noretu buti man ten paciai lb baisu buvo jis geriau tegu del palatos nubega pas seseles daiktus jusu nunesa. Vyrai laukia prie duru ir kai jau istraukia mazyli ji nesa i renimacija ir jei vyras buna eina kartu su sesele aisku jos gali neleisti bet jei pareikalaus manau leis. Iš karto prasykit del mokamos palatos jei bus vietu puikiai galesite ten kartu nakvoti bus patogiau, o mazyli atnesa kiek zinau po 3-4val jei neklystu nes manoji gime 35sav. tai as tik ita ryta keliausi ir ejau maitinti visa laika kas 3val.Per 4 dienas maciau daug vyruku ateinanciu i renimacija paveiksluoti ir susipazinti su mazyliais smile.gif

Del ekstra Cezario tai viskas suprantama, bet kaip su planiniu? Labai nenoriu, kad vaiką nuo manes paimtu net Tom kelioms valandoms sad.gif
Atsakyti
QUOTE(nueva @ 2013 05 04, 15:19)
Del ekstra Cezario tai viskas suprantama, bet kaip su planiniu? Labai nenoriu, kad vaiką nuo manes paimtu net Tom kelioms valandoms sad.gif

Vis tiek paims esu girdejus kad mamyte dejo pinigu i kisene kad po valandos atnestu ir jis negautu misinuko o pirmas maistas butu mamos pienukas bet kiek teisybes tame nezinau. Bet ar planinis ar ekstra juk vis vien tas pats istraukia apvalo pasveria pamatuoja ir isnesa i renimacija po lempom kitus laiko,ir dar visokius tyrimus daro. Nes i operacine vyro tikrai neileis ten ne tokia aplinka svetimiems ir taip pilna gydytoju buna. Is pradziu as ir galvojau kad leidzia bet sako cia ne uzsienis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nueva @ 2013 05 04, 10:37)
O idomu gal kaip nors susitart galima del vyro buvimo ir vaiko atidavimo iškart? Jei as kojų nejausiu, jis galės gi pabūti su vaiku jau po gimdymo.

bandykit, nors aš nebūčiau norėjusi, kad vyras būtų ir matytų viską. Nebūtinai jam reikėtų stovėti prie pjaustomo pilvo, net ir prie galvos stovint vaizdas kai gydytojai peiliais, adatom ir dar kitokiais kruvinais įrankiais mosikuoja turbūt ne pats gražiausias ir maloniausias schmoll.gif

Dabar papuolė jaunas labai fainas anesteziologas, tai per visą operaciją sėdėjo šalia, klausinėjo ar netrūksta oro, ar viskas gerai. Na nežinau kam vyrui ten būti toj operacinėj, vis dėlto tai operacija smile.gif

QUOTE(Mili04 @ 2013 05 04, 11:13)
Man dare extra CP tai vyrai tikrai neleidziami o ir patikekit tokioj atmosferoj jis nemanau kad lb noretu buti man ten paciai lb baisu buvo.

Vyrai laukia prie duru ir kai jau istraukia mazyli ji nesa i renimacija ir jei vyras buna eina kartu su sesele aisku jos gali neleisti bet jei pareikalaus manau leis.

drinks_cheers.gif

abu kartus vyras laukė kolidoriuj, sesutė tik išnešusi kūdikį abu kartus vedėsi kartu, nieko reikalauti manau net nereikia smile.gif

QUOTE(Mili04 @ 2013 05 04, 19:32)
Nes i operacine vyro tikrai neileis ten ne tokia aplinka svetimiems ir taip pilna gydytoju buna. Is pradziu as ir galvojau kad leidzia bet sako cia ne uzsienis biggrin.gif

viena mamytė sakė, kad jos vyras buvo kartu per CP, nu bet nenoriu aš tikėti. Patologiniam sakė tikrai neįleidžia vyrų, o ir šiaip kaip operacinėj gali būti pašalinių, net jei tai ir vaikelio tėvas, vis tiek jam ten ne vieta smile.gif
Atsakyti