QUOTE(nueva @ 2013 05 04, 10:37)
O idomu gal kaip nors susitart galima del vyro buvimo ir vaiko atidavimo iškart? Jei as kojų nejausiu, jis galės gi pabūti su vaiku jau po gimdymo.
bandykit, nors aš nebūčiau norėjusi, kad vyras būtų ir matytų viską. Nebūtinai jam reikėtų stovėti prie pjaustomo pilvo, net ir prie galvos stovint vaizdas kai gydytojai peiliais, adatom ir dar kitokiais kruvinais įrankiais mosikuoja turbūt ne pats gražiausias ir maloniausias
Dabar papuolė jaunas labai fainas anesteziologas, tai per visą operaciją sėdėjo šalia, klausinėjo ar netrūksta oro, ar viskas gerai. Na nežinau kam vyrui ten būti toj operacinėj, vis dėlto tai operacija
QUOTE(Mili04 @ 2013 05 04, 11:13)
Man dare extra CP tai vyrai tikrai neleidziami o ir patikekit tokioj atmosferoj jis nemanau kad lb noretu buti man ten paciai lb baisu buvo.
Vyrai laukia prie duru ir kai jau istraukia mazyli ji nesa i renimacija ir jei vyras buna eina kartu su sesele aisku jos gali neleisti bet jei pareikalaus manau leis.
abu kartus vyras laukė kolidoriuj, sesutė tik išnešusi kūdikį abu kartus vedėsi kartu, nieko reikalauti manau net nereikia
QUOTE(Mili04 @ 2013 05 04, 19:32)
Nes i operacine vyro tikrai neileis ten ne tokia aplinka svetimiems ir taip pilna gydytoju buna. Is pradziu as ir galvojau kad leidzia bet sako cia ne uzsienis
viena mamytė sakė, kad jos vyras buvo kartu per CP, nu bet nenoriu aš tikėti. Patologiniam sakė tikrai neįleidžia vyrų, o ir šiaip kaip operacinėj gali būti pašalinių, net jei tai ir vaikelio tėvas, vis tiek jam ten ne vieta