Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

QUOTE(Ragany @ 2013 05 01, 12:58)
per paskaitas GN sakė, kad pristabdyt gali, bet tas gali, ne visada taip ir būna juk. Pati žadėjau darytis epidūrą, bet.. jaučiu, kad atsisakysiu, nes turiu daug metų problemą su stuburu, tai baisu, kad paskui nebūtų dar blogiau..

Sakykit, ar duoda kokį rūbą gimdymui, ar reikia savo kokią maikutę turėt?
Ir dar, ar įmanoma prireikus GN sterilizuot soskę ir buteliuką, nes manau, kad namie iš anksto tą padaryt beprasmiška, vistiek toj tašėj nežinia, kiek voliosis..o prasidėjus veiklai irgi nepulsi juk virint jų...

Duoda naktinukus. thumbup.gif
Buteliuko nereikia,kaip ir rase,o soske paprasysit sesutes ir pasterilizuos. mirksiukas.gif
Atsakyti
ligoninei buteliuka duoda,bet del visako galit pasimti savo.
nes kaip as gulejau,tai buteliuku pritruko,tai tekdavo palaukti,kol kiti pavalgys doh.gif
Atsakyti
O jūs krūtim neketinat maitinti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2013 05 02, 15:55)
O jūs krūtim neketinat maitinti?  blink.gif

Na o kam reikia tas akeles labai išplesti. lotuliukas.gif
Gal žmogus ruošiasi bet kokiam atvejui ir domisi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2013 05 02, 16:28)
Na o kam reikia tas akeles labai išplesti. lotuliukas.gif
Gal žmogus ruošiasi bet kokiam atvejui ir domisi. mirksiukas.gif

Atsiprašau, aišku, dabar ne į temą tos akys išplėstos, visgi tema apie gimdymo namus, bet labai gražu būtų, jei dar nepagimdžiusios mamytės kuo daugiau svajotų ir galvotų apie natūralų gimdymą ir maitinimą mirksiukas.gif O mūsų universitetinė ligoninė (pagal seną "gimdymo namai") tai ne kokia dykuma, prireikus viską galima gauti vietoje smile.gif
Daugiau pozityvumo, mamytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2013 05 02, 15:55)
O jūs krūtim neketinat maitinti?  blink.gif

Ne visoms iškart to pieno atsiranda bigsmile.gif o kiek svajota buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietytė: 02 gegužės 2013 - 19:16
QUOTE(Avietytė @ 2013 05 02, 20:15)
Ne visoms iškart to pieno atsiranda  bigsmile.gif o kiek svajota buvo  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
kaip mano rubuilis priespieni issiurbe,tai teko misinuka duoti vos nepara,kol pieno atsirado ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2013 05 02, 22:45)
drinks_cheers.gif
kaip mano rubuilis priespieni issiurbe,tai teko misinuka duoti vos nepara,kol pieno atsirado ax.gif

Taip, pienas ir neatsiranda iš karto ax.gif Trečią parą. Iki tol kūdikiui pilnai pakanka priešpienio, tik, aišku, mamytės turi būti pasiskaičiusios ir susižinojusios šiek tiek daugiau apie natūralų maitinimą. Kūdikiui krūtį reikia duoti kuo dažniau, ne kas tris valandas kaip tarybiniais laikais... Na, aš nenoriu čia tęsti, kam aktualu, manau, rasite kur pasidomėti smile.gif Sėkmės visoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2013 05 03, 06:50)
Taip, pienas ir neatsiranda iš karto  ax.gif  Trečią parą. Iki tol kūdikiui pilnai pakanka priešpienio, tik, aišku, mamytės turi būti pasiskaičiusios ir susižinojusios šiek tiek daugiau apie natūralų maitinimą. Kūdikiui krūtį reikia duoti kuo dažniau, ne kas tris valandas kaip tarybiniais laikais... Na, aš nenoriu čia tęsti, kam aktualu, manau, rasite kur pasidomėti  smile.gif  Sėkmės visoms  wub.gif

Na siaip sesutes pacios tuoj atlekia ten su buteliuku, jeigu vaikas nakti verkia biggrin.gif ir dar velniu gavau, kam neprasau buteliuko, o vaika virkdau. Kaip supratau trukdem joms miegoti, nes atejo uzsimiegojusi ir pikta sesute nakti doh.gif o is pradziu irgi aiskino, kad uztenka ir keliu lasu priespienio.
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 05 03, 09:33)
Na siaip sesutes pacios tuoj atlekia ten su buteliuku, jeigu vaikas nakti verkia  biggrin.gif  ir dar velniu gavau, kam neprasau buteliuko, o vaika virkdau. Kaip supratau trukdem joms miegoti, nes atejo uzsimiegojusi ir pikta sesute nakti  doh.gif  o is pradziu irgi aiskino, kad uztenka ir keliu lasu priespienio.

Klaipėdos GN gulėjau 5 paras, per visą tą laiką pamainų keitėsi nnn, nu tikrai nei vienos nemačiau sesutės ne nuotaikoj ar piktos, neišgirdau nei vieno priekaišto ar pikto žodžio. Dėl trukdymo miegoti ir nežinau, gi jos kas 3 val. mišinuką taiso ir nešioja, priiminėja mamytes po gimdymo, parsiveža iš po CP, tai koks čia miegas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Floora: 03 gegužės 2013 - 09:20
QUOTE(Floora @ 2013 05 03, 08:12)
Klaipėdos GN gulėjau 5 paras, per visą tą laiką pamainų keitėsi nnn, nu tikrai nei vienos nemačiau sesutės ne nuotaikoj ar piktos, neišgirdau nei vieno priekaišto ar pikto žodžio. Dėl trukdymo miegoti ir nežinau, gi jos kas 3 val. mišinuką taiso ir nešioja, priiminėja mamytes po gimdymo, parsiveža iš po CP, tai koks čia miegas  4u.gif

Man teko praleisti visa savaite ten, tai po 2 paru perkele i neisnesiotu skyriu, tai va ten ir pasirode viena nakti pikta sesute, susivelusi, uzsimiegojusi ir bare kam neprasau misinuko. Nors ir taip kas antra maitinima duodavau misinuka.
Atsakyti
Man net keista girdėti,kad ten gali būti piktų akušerių unsure.gif Abu vaikus gimdžiau Klaipėdos GN-jokių priekaištų neturiu,tik vien geri prisiminimai smile.gif Dėl mišinuko,jos per prievartą gi nebruka,bet mato,kad a jo reikia.Man po antro cp irgi taip buvo-vaikis didelis,priešpienio,matyt,mažainors kabojo ant (.) ištisai,tai sesutės vis paklausdavo,ar dar nenoriu mišinio.Ir kai jau vaikas užsiverkė,pati paprašiau.
Atsakyti