Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

QUOTE(novelty @ 2013 04 19, 18:35)
o nekenkia jis vaikui? as vakar vakare prisiskaiciau, kad epiduras nekenkia, o i raumeni ar vena gali pakenk vaikuciui.

vat sito zinokit ir nepasakysiu,kadangi pati apie ta dolobloka suzinojau is drauges pries pat gimdyma ir istikruju net nesidomejau kenkia-nekenkia,nes buvau pasiruosus epidiurui..bet kaip visada nutinka tai ko maziausiai tikiesi,veikla vyko labai sparciai,tai daktare patare geriau iskentet,iskvepuot naturaliai,nes ir vaikuciui geriau,ir veikla nesustos(nes dazniausiai epidiuras pristabdo veikla)..tai man nusprendus nesidaryt epidiuro,pasiule dolobloka,perspejo kad narkotikas,bet kad vaikeliui kenktu nieko panasaus nesake..ir pati net nepaklausiau nes net neturejau tokios minties kad gali kenkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(novelty @ 2013 04 19, 17:35)
o nekenkia jis vaikui? as vakar vakare prisiskaiciau, kad epiduras nekenkia, o i raumeni ar vena gali pakenk vaikuciui.

mums nepakenkė tas nuskausminimas, kur į veną leido 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilita @ 2013 04 19, 19:49)
(nes dazniausiai epidiuras pristabdo veikla)..

Piurmą kart giržiu g.gif
epidūras kaip tik pagreitiną veiklą, na, nebent mano atveju taip buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2013 04 19, 18:35)
Piurmą kart giržiu g.gif
epidūras kaip tik pagreitiną veiklą, na, nebent mano atveju taip buvo unsure.gif

Ir man teko girdeti kad pristabdo veikla ax.gif bet velgi matyt kaip kuriai tai veikia.
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2013 04 19, 20:35)
Piurmą kart giržiu g.gif

na man,kai pirma gimdziau su epidiuru,tai veiklos tikrai nepagreitino,kaip tik viskas labai ilgai vyko,o man ir daktare sake kad stabdo veikla,taip pat kazkur skaiciau,na bet jusu atveju,tai jums tikrai pasiseke:)
Atsakyti
del epiduro: nezinau ar pristabdo,bet kaip pati gimdziau,pacioj gimdykloj pardaviau savo epidura,nes man buvo per velu leisti 7-8cm.atsidarimas. bet ta kuri is manes perpirko greiciau uz mane pagimde doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 04 19, 22:57)
Ir man teko girdeti kad pristabdo veikla  ax.gif  bet velgi matyt kaip kuriai tai veikia.

Aš 10 val. prisikankinau, kaklelis buvo atsivėręs tik 2 cm. (o sarėmiai venas po kito), tai gyd. vis siūlė epidurinį,sako, su juo tu greičiau pagimdysi, nes jis atpalaiduos raumenis, aš ilgai atsisakinėjau, bet ji pasakė, kad toks gimdymas gali baigtis cezariu, tada aš ir sutikau, po epidūro suleidimo po 1,5 val. turėjau dukrytę.
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2013 04 20, 08:55)
Aš 10 val. prisikankinau, kaklelis buvo atsivėręs tik 2 cm. (o sarėmiai venas po kito), tai gyd. vis siūlė epidurinį,sako, su juo tu greičiau pagimdysi, nes jis atpalaiduos raumenis, aš ilgai atsisakinėjau, bet ji pasakė, kad toks gimdymas gali baigtis cezariu, tada aš ir sutikau, po epidūro suleidimo po 1,5 val. turėjau dukrytę.

Matyt cia kaip kam veikia. Kitoms daktarai kaip tik siulo nesidaryti epiduro, kad nepristabdytu veiklos.
As siaip esu pries vaistus visokius, bet kai kitaip negali iskenteti, tai jau kiekviena renksai kaip jai ir vaikui geriau. Pati turejau epiduro rinkini, bet kadangi veikla vyko labai greitai (nuo saremiu pradzios iki dukrytes gimimo praejo tik 4 val.), tai gydytoja net neleido darytis epiduro, bet pasiule suleisti vaistus i raumenis (neispejo kad tai narkotikas blink.gif buciau ir to atsisakiusi blush2.gif ). Tai jis taip veike mane, tiek buvo aptemes protas, kad gimus dukrytei net nesupratau ko jie man kisa ta vaika doh.gif dabar kai pagalvoju tai baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(novelty @ 2013 04 19, 17:35)
skaitau as ja, bet kuo toliau skaitau, tuo labiau bijau smile.gif tiesa, dar nedaug teperskaiciau, gal iki galo paskaicius isnyks baime ir atsiras tik sypsena ant veido smile.gif
nelabai guodzia  bigsmile.gif as prisiskaiciau, kad vonia gali padet, galvojau, jei bus galimybe, lisiu i ja.

žiūriu, ar ne per daug skaitote biggrin.gif Neįsibaiminkite beskaitydama, viskas bus gerai. Gal ir padės vonia, gal ir padės epidūras, nežinosit. Nusiteikite, kad viskas bus gerai, būkit stipri ir eikite gimdyti su šypsena 4u.gif

QUOTE(lietuvaite001 @ 2013 04 19, 19:35)
Piurmą kart giržiu g.gif

pirmą gimdžiau su epidūru, man irgi pagreitino veiklą 4u.gif

QUOTE(Nikutė @ 2013 04 20, 00:37)
del epiduro: nezinau ar pristabdo,bet kaip pati gimdziau,pacioj gimdykloj pardaviau savo epidura,nes man buvo per velu leisti 7-8cm.atsidarimas. bet ta kuri is manes perpirko greiciau uz mane pagimde doh.gif

va kaip kartais būna thumbup.gif Aš antrą gimdžiau be epidūro, suleido tuos nuskausminamuosius į veną.
Man su antru iš viso buvo variantas. Skatino gimdymą, nes vėlavo jau 9 dienas, jokių paruošiamųjų sąrėmių, jokių paskaudenimų. Tai 8.30 ryte gimdykloje prakirpo vandenis, tada tik prasidėjo sąrėmiai, o 11.42 jau mažiuką turėjau. Gydytojas pasakė, kad labai greitas gimdymas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 04 19, 22:57)
Ir man teko girdeti kad pristabdo veikla  ax.gif  bet velgi matyt kaip kuriai tai veikia.

per paskaitas GN sakė, kad pristabdyt gali, bet tas gali, ne visada taip ir būna juk. Pati žadėjau darytis epidūrą, bet.. jaučiu, kad atsisakysiu, nes turiu daug metų problemą su stuburu, tai baisu, kad paskui nebūtų dar blogiau..

Sakykit, ar duoda kokį rūbą gimdymui, ar reikia savo kokią maikutę turėt?
Ir dar, ar įmanoma prireikus GN sterilizuot soskę ir buteliuką, nes manau, kad namie iš anksto tą padaryt beprasmiška, vistiek toj tašėj nežinia, kiek voliosis..o prasidėjus veiklai irgi nepulsi juk virint jų...
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 05 01, 10:58)

Duoda naktinius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 05 01, 12:58)
per paskaitas GN sakė, kad pristabdyt gali, bet tas gali, ne visada taip ir būna juk. Pati žadėjau darytis epidūrą, bet.. jaučiu, kad atsisakysiu, nes turiu daug metų problemą su stuburu, tai baisu, kad paskui nebūtų dar blogiau..

Ir dar, ar įmanoma prireikus GN sterilizuot soskę ir buteliuką, nes manau, kad namie iš anksto tą padaryt beprasmiška, vistiek toj tašėj nežinia, kiek voliosis..o prasidėjus veiklai irgi nepulsi juk virint jų...

soskės beveik visų firmų turi tokį įdėkliuką, buteliuką dėtis nebūtina, nes duos ligoninėj jei reiks.
Atsakyti