Sveikos mamytės. dėl epidūro...turėti reikia tik lašines,vamzdukus ir visą kitą t.y. viską tik be vaistų.bet jei turėsit ir vaistus - juos ir panaudos (taip buvo mano atveju). o šiaip jei ruošiatės "atsidėkoti" iš anksto nepergyvenkit,vaistų tikrai ras
QUOTE(baltojifeja @ 2013 03 04, 08:46)
CP rekomeduoja pas skyriaus vedeja, bet jis megsta dovanas. man dare pas jukneviciene - bet man ji kaip zmogus salta ir nelabai maloni. jei galeciau rinktis, tai rinkciausi gruzdiene arba Galvosiene
man irgi ta pati dare, pooperacinis gijimas buvo greitas, rytojaus diena pati vaika nesiojau, darbu buvau labai patenkinta. tik va aisku amzius jos daro savo-tikrai neypatingai maloni. manes vos sokas neistiko, kad nesuveikus vietinei nejautrai jauciau bandomuosius pjuviukus, o ji sako nugi nemeluok kai paaiskinau is kurios puses i kuria skalpeliu brezia pakomentavo, kad pajuokavo, bet man jau ne juokai galvoj buvo
Sveikos merginos,
Gal galima i AŽ mob. numerį gyd. Mačiulionytės
Labai būčiau dėkinga
Gal galima i AŽ mob. numerį gyd. Mačiulionytės
Labai būčiau dėkinga
labas vakaras matau kalbat apie epidura. o be jo yra kokios nors dar nuskausminimo priemones taikomos siuose gimdymo namuose? gimdymas vandenyje arba dujos? kazkokie kiti gal dar budai?
QUOTE(novelty @ 2013 04 19, 00:03)
labas vakaras matau kalbat apie epidura. o be jo yra kokios nors dar nuskausminimo priemones taikomos siuose gimdymo namuose? gimdymas vandenyje arba dujos? kazkokie kiti gal dar budai?
Vienoje gimdymo palatoje yra vonia. Saremiu metu galima buti joje. Kitose - tik dusai. Duju niekad nesiule. Turbut daugiau jokiu budu ir nera.
QUOTE(eLBė @ 2013 04 19, 00:13)
Vienoje gimdymo palatoje yra vonia. Saremiu metu galima buti joje. Kitose - tik dusai. Duju niekad nesiule. Turbut daugiau jokiu budu ir nera.
o kaip del i vena leidziamu nuskausminamuju? ar kaip ir epiduru reikia pasirupinti paciam? o ta vonia, ji gili ar tokio dydzio, kaip namuose?
QUOTE(novelty @ 2013 04 19, 00:22)
o kaip del i vena leidziamu nuskausminamuju? ar kaip ir epiduru reikia pasirupinti paciam? o ta vonia, ji gili ar tokio dydzio, kaip namuose?
Del i vena leidziamu nuskausminamuju nezinau. Gal man nieko nesiule, nes as nieko nenorejau
Epidura reikia tureti. Vonia didele, berods trikampe ir zalia , jei gerai pamenu is nuotrauku, kazkada rodytu kitos mergaites.
O jus negalvokite, kad jums taip jau skaudes. Dar turite laiko perskaityti Semetos knyga "Gimdymas su sypsena".
QUOTE(novelty @ 2013 04 19, 01:03)
Dar dolobloka gali suleist i raumeni,truputi skausma apmazina,buni toks apsvaiges bet labai neilgam,cia toms kas be epidiuro gimdo
QUOTE(Kamilita @ 2013 04 19, 06:53)
Dar dolobloka gali suleist i raumeni,truputi skausma apmazina,buni toks apsvaiges bet labai neilgam,cia toms kas be epidiuro gimdo
Reiskia as toki gavau man visai padejo
QUOTE(eLBė @ 2013 04 19, 08:01)
Del i vena leidziamu nuskausminamuju nezinau. Gal man nieko nesiule, nes as nieko nenorejau
Epidura reikia tureti. Vonia didele, berods trikampe ir zalia , jei gerai pamenu is nuotrauku, kazkada rodytu kitos mergaites.
O jus negalvokite, kad jums taip jau skaudes. Dar turite laiko perskaityti Semetos knyga "Gimdymas su sypsena".
Daug kam pasitaiko kaip salutinis poveikis tu i raumeni leidziamu vaistuku - tai pykiinimas prie viso saremiu dziaugsmo, vietoj pagalbos dar ir bloga gali pasidaryti. Bet, ne visoms, zinoma
O ta vonia tikrai nemaza, ta pati zalia, trikampe teko guleti, tik, gaila, nepadejo
QUOTE(M.u.n.i. @ 2013 04 19, 15:20)
Daug kam pasitaiko kaip salutinis poveikis tu i raumeni leidziamu vaistuku - tai pykiinimas prie viso saremiu dziaugsmo, vietoj pagalbos dar ir bloga gali pasidaryti. Bet, ne visoms, zinoma
Tiek nuo epidiuro,tiek nuo dolobloko gali pykinti,pati patyriau savo kailiu nuo dolobloko gal minute papykino ir viskas nurimo,o po epidiuro as patyliu... bet siaip,nereiskia kad vienai taip tai ir kitai taip bus
QUOTE(eLBė @ 2013 04 19, 06:01)
skaitau as ja, bet kuo toliau skaitau, tuo labiau bijau tiesa, dar nedaug teperskaiciau, gal iki galo paskaicius isnyks baime ir atsiras tik sypsena ant veido
QUOTE(Kamilita @ 2013 04 19, 07:53)
o nekenkia jis vaikui? as vakar vakare prisiskaiciau, kad epiduras nekenkia, o i raumeni ar vena gali pakenk vaikuciui.
QUOTE(M.u.n.i. @ 2013 04 19, 14:20)
O ta vonia tikrai nemaza, ta pati zalia, trikampe teko guleti, tik, gaila, nepadejo
nelabai guodzia as prisiskaiciau, kad vonia gali padet, galvojau, jei bus galimybe, lisiu i ja.