Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

Sveikos mamytės. dėl epidūro...turėti reikia tik lašines,vamzdukus ir visą kitą t.y. viską tik be vaistų.bet jei turėsit ir vaistus - juos ir panaudos (taip buvo mano atveju). o šiaip jei ruošiatės "atsidėkoti" iš anksto nepergyvenkit,vaistų tikrai ras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2013 03 04, 08:46)
CP rekomeduoja pas skyriaus vedeja, bet jis megsta dovanas. man dare pas jukneviciene - bet man ji kaip zmogus salta ir nelabai maloni. jei galeciau rinktis, tai rinkciausi gruzdiene arba Galvosiene wink.gif

man irgi ta pati dare, pooperacinis gijimas buvo greitas, rytojaus diena pati vaika nesiojau, darbu buvau labai patenkinta. tik va aisku amzius jos daro savo-tikrai neypatingai maloni. manes vos sokas neistiko, kad nesuveikus vietinei nejautrai jauciau bandomuosius pjuviukus, o ji sako nugi nemeluok blink.gif kai paaiskinau is kurios puses i kuria skalpeliu brezia pakomentavo, kad pajuokavo, bet man jau ne juokai galvoj buvo blush2.gif

Atsakyti
Sveikos merginos,

Gal galima i AŽ mob. numerį gyd. Mačiulionytės

Labai būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif matau kalbat apie epidura. o be jo yra kokios nors dar nuskausminimo priemones taikomos siuose gimdymo namuose? gimdymas vandenyje arba dujos? kazkokie kiti gal dar budai?
Atsakyti
QUOTE(novelty @ 2013 04 19, 00:03)
labas vakaras  4u.gif  matau kalbat apie epidura. o be jo yra kokios nors dar nuskausminimo priemones taikomos siuose gimdymo namuose? gimdymas vandenyje arba dujos? kazkokie kiti gal dar budai?

Vienoje gimdymo palatoje yra vonia. Saremiu metu galima buti joje. Kitose - tik dusai. Duju niekad nesiule. Turbut daugiau jokiu budu ir nera.
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2013 04 19, 00:13)
Vienoje gimdymo palatoje yra vonia. Saremiu metu galima buti joje. Kitose - tik dusai. Duju niekad nesiule. Turbut daugiau jokiu budu ir nera.

o kaip del i vena leidziamu nuskausminamuju? ar kaip ir epiduru reikia pasirupinti paciam? o ta vonia, ji gili ar tokio dydzio, kaip namuose?
Atsakyti
QUOTE(novelty @ 2013 04 19, 00:22)
o kaip del i vena leidziamu nuskausminamuju? ar kaip ir epiduru reikia pasirupinti paciam? o ta vonia, ji gili ar tokio dydzio, kaip namuose?

Del i vena leidziamu nuskausminamuju nezinau. Gal man nieko nesiule, nes as nieko nenorejau smile.gif
Epidura reikia tureti. Vonia didele, berods trikampe ir zalia biggrin.gif , jei gerai pamenu is nuotrauku, kazkada rodytu kitos mergaites.
O jus negalvokite, kad jums taip jau skaudes. Dar turite laiko perskaityti Semetos knyga "Gimdymas su sypsena".
Atsakyti
QUOTE(novelty @ 2013 04 19, 01:03)
labas vakaras  4u.gif  matau kalbat apie epidura. o be jo yra kokios nors dar nuskausminimo priemones taikomos siuose gimdymo namuose? gimdymas vandenyje arba dujos? kazkokie kiti gal dar budai?

Dar dolobloka gali suleist i raumeni,truputi skausma apmazina,buni toks apsvaiges bet labai neilgam,cia toms kas be epidiuro gimdo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilita @ 2013 04 19, 06:53)
Dar dolobloka gali suleist i raumeni,truputi skausma apmazina,buni toks apsvaiges bet labai neilgam,cia toms kas be epidiuro gimdo 4u.gif

Reiskia as toki gavau biggrin.gif man visai padejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2013 04 19, 08:01)
Del i vena leidziamu nuskausminamuju nezinau. Gal man nieko nesiule, nes as nieko nenorejau  smile.gif
Epidura reikia tureti. Vonia didele, berods trikampe ir zalia  biggrin.gif , jei gerai pamenu is nuotrauku, kazkada rodytu kitos mergaites.
O jus negalvokite, kad jums taip jau skaudes. Dar turite laiko perskaityti Semetos knyga "Gimdymas su sypsena".

Daug kam pasitaiko kaip salutinis poveikis tu i raumeni leidziamu vaistuku - tai pykiinimas biggrin.gif prie viso saremiu dziaugsmo, vietoj pagalbos dar ir bloga gali pasidaryti. Bet, ne visoms, zinoma biggrin.gif

O ta vonia tikrai nemaza, ta pati zalia, trikampe mirksiukas.gif teko guleti, tik, gaila, nepadejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M.u.n.i. @ 2013 04 19, 15:20)
Daug kam pasitaiko kaip salutinis poveikis tu i raumeni leidziamu vaistuku - tai pykiinimas  biggrin.gif prie viso saremiu dziaugsmo, vietoj pagalbos dar ir bloga gali pasidaryti. Bet, ne visoms, zinoma  biggrin.gif

Tiek nuo epidiuro,tiek nuo dolobloko gali pykinti,pati patyriau savo kailiu smile.gif nuo dolobloko gal minute papykino ir viskas nurimo,o po epidiuro as patyliu... doh.gif bet siaip,nereiskia kad vienai taip tai ir kitai taip bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2013 04 19, 06:01)
Del i vena leidziamu nuskausminamuju nezinau. Gal man nieko nesiule, nes as nieko nenorejau  smile.gif
Epidura reikia tureti. Vonia didele, berods trikampe ir zalia  biggrin.gif , jei gerai pamenu is nuotrauku, kazkada rodytu kitos mergaites.

skaitau as ja, bet kuo toliau skaitau, tuo labiau bijau smile.gif tiesa, dar nedaug teperskaiciau, gal iki galo paskaicius isnyks baime ir atsiras tik sypsena ant veido smile.gif

QUOTE(Kamilita @ 2013 04 19, 07:53)

o nekenkia jis vaikui? as vakar vakare prisiskaiciau, kad epiduras nekenkia, o i raumeni ar vena gali pakenk vaikuciui.

QUOTE(M.u.n.i. @ 2013 04 19, 14:20)
O ta vonia tikrai nemaza, ta pati zalia, trikampe  mirksiukas.gif teko guleti, tik, gaila, nepadejo  biggrin.gif

nelabai guodzia bigsmile.gif as prisiskaiciau, kad vonia gali padet, galvojau, jei bus galimybe, lisiu i ja.

Atsakyti