40lt kiek girdejau
QUOTE(Ragany @ 2013 03 11, 12:51)
Gal žinot, kiek dabar bekainuoja mokama palata?
as kiek girdejau 30 lt
mano kolege gimde lapkriti, sake 40 mokejo,gal ju ten keliu rusiu yra
QUOTE(Ragany @ 2013 03 11, 13:51)
Gal žinot, kiek dabar bekainuoja mokama palata?
Vadinamojo VIP ( bent jau aš gulėjau 316,kur didelė labai) 40 Lt parai
Sveikos
Man pries savaite dare extra CP (pora dienu anskciau pagulde planiskai, bet nesulaukiau paskirtos dienos - nubego vandenys), operavo budintis jaunas ir labai malonus gydytojas Michail Tarachovkij - esu labai patenkinta, ryt varau pas ji siulu issimt. Niekam nieko nemokejau, bet prieziura super visur buvo GN nuskure tai ziauriai, bet personalas nuostabus! Siuo metu GN didele apgultis, vos uztenka palatu, sake operaciju labai daug. beje, mane operavo 22:15h, tai vaikeli atnese paryciais, gal kokia 5h, kai jau kojas judinau ir galejau vaiksciot Operacija bent jau man visai nebaisu buvo, atsigavimas irgi - tikejausi baisiau Iskart kai susvere ir sumatavo ji, suvyste ir dave pabuciuot, o tada isnese pas kitus leliukus, vyras galejo eit pas ji kada nori Tiek info, gal kam bus aktualu
Man pries savaite dare extra CP (pora dienu anskciau pagulde planiskai, bet nesulaukiau paskirtos dienos - nubego vandenys), operavo budintis jaunas ir labai malonus gydytojas Michail Tarachovkij - esu labai patenkinta, ryt varau pas ji siulu issimt. Niekam nieko nemokejau, bet prieziura super visur buvo GN nuskure tai ziauriai, bet personalas nuostabus! Siuo metu GN didele apgultis, vos uztenka palatu, sake operaciju labai daug. beje, mane operavo 22:15h, tai vaikeli atnese paryciais, gal kokia 5h, kai jau kojas judinau ir galejau vaiksciot Operacija bent jau man visai nebaisu buvo, atsigavimas irgi - tikejausi baisiau Iskart kai susvere ir sumatavo ji, suvyste ir dave pabuciuot, o tada isnese pas kitus leliukus, vyras galejo eit pas ji kada nori Tiek info, gal kam bus aktualu
QUOTE(Auksita @ 2013 03 12, 14:55)
Sveikos
Man pries savaite dare extra CP (pora dienu anskciau pagulde planiskai, bet nesulaukiau paskirtos dienos - nubego vandenys), operavo budintis jaunas ir labai malonus gydytojas Michail Tarachovkij -
Man pries savaite dare extra CP (pora dienu anskciau pagulde planiskai, bet nesulaukiau paskirtos dienos - nubego vandenys), operavo budintis jaunas ir labai malonus gydytojas Michail Tarachovkij -
Jis ne rezidentas?
Floora, pas ką tau teko operuotis, ir kaip personalas?
QUOTE(Ragany @ 2013 03 12, 20:14)
rezidentas jis kaip tik praejusi penktadieni pradejau GN lankyti kursus nesciuju (biskuti per velai susisgribau ), tai jis pirma paskaita vede labai malonus pasirode, viskuo besidomintis
QUOTE(Ragany @ 2013 03 12, 20:14)
Floora, pas ką tau teko operuotis, ir kaip personalas?
pirmą kartą pas Raubą, dabar pas Šaudvytienę. Abu kartus extra CP, su niekuo nesitariau. Kadangi pirmas buvo prieš 8 metus, tai galiu pasakyti kad bent patologinio personalas laaabai nustebino, nes pasikeitęs kardinaliai, visi malonūs ir paslaugūs, niekam nieko nedaviau. Pogimdyvinis tiek dabar tiek prieš 8 metus tik geri atsiliepimai, bent man visas personalas super, irgi niekam nieko nedaviau
Tiesa, gal kam reikia epidūro rinkinio, neprireikė, parduočiau nebrangiai
QUOTE(Floora @ 2013 03 13, 03:08)
Tiesa, gal kam reikia epidūro rinkinio, neprireikė, parduočiau nebrangiai
Jie kažkuom skirias? Ir reikia savo turėti , taip? Galvojau , kad reiktų įsigyt vistik..
QUOTE(Ragany @ 2013 03 13, 10:22)
Jie kažkuom skirias? Ir reikia savo turėti , taip? Galvojau , kad reiktų įsigyt vistik..
yra pilnas ir nepilnas rinkinys. Pilnas su vaistais, bet sako kad jų lyg nereikia. Neteko išbandyt, bet kiek girdėjau reikia turėti savo.
Mano pilnas rinkinys, tik vaistų galiojimas baigėsi, bet jų ir nereikia, duoda GN
Su tuo epidiuro rinkiniu tai irgi keistai. Vieni sako, kad reikia tureti, kiti, kad ne. Kai pirmą kartą gimdžiau, buvau nusipirkus, bet neprireikė. Tada akušerė sakė, kad nereikia turėti. Na, o antrą kartą jau nebereikėjo, kadangi buvo planinis CP.
Del epiduro, tai reikia tureti tik pacia kaip sakant "iranga", o vaistus ligoninej duos