Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

QUOTE(baltojifeja @ 2012 11 08, 17:04)
geras, o as mokejau uz apziura 50 lt...gal todel kad vetrunges klinikoj esu prisirasiusi g.gif

tai prisirasiusiems tai faktas kad nuolaidos yra biggrin.gif
Atsakyti
Gal galit daugmaž kas parašyt (galima ir į až) koks padėkos dydis Klaipėdos GN tariantis su gydytoju... Didelis skirtumas yra jei planinis CP ir gydytoja tuo metu budės/ dirbs?
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Mommy @ 2012 11 09, 20:27)
Gal galit daugmaž kas parašyt (galima ir į až) koks padėkos dydis Klaipėdos GN tariantis su gydytoju... Didelis skirtumas yra jei planinis CP ir gydytoja tuo metu budės/ dirbs?

Kaune KMUK, kiek girdejau 1000 lt, tai manau daugiau KLP gyd tikrai neturetu noreti, juk vistiek cia ne kaunas, ne klinikos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Mommy @ 2012 11 09, 21:27)

jei planinis ir gydytoja dirbs, tai gali ja be jokiu tarimosi rinktis, nes tavykus gimdyt taves paklausia koki gydytoja renkies.
o jei jau nori, kad konkretus gydytojas atliktu bet kokiu atveju, ar dirbs jis ar ne, ir tariesi asmeniskai kainos apie 600 - 800 lt
Atsakyti
Ačiū merginos, pasidarė aiškiau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos,mamytes.
turiu klausimeli del epiduro rinkinio,pirkau savaji debreceno vaistinej,paprasiau "pilno epiduro rinkinio",kadangi nezinojau tada kas ten turi ieiti nieko ir neklausiau vietoje (mokejau apie 65 lt),o dabar paziurejus foto intike matau kad dar turetu buti kazkokia pusle didele (nemoku kitaip paaiskint) ir natrio chlorido ampoles.tai jus man,prasau,pasakykit,ar reikalingi tie dalykai?jei taip,tai kodel nedave,nesuprantu g.gif gal jau ligonine pati tuos dalykus duoda...labai lauksiu atsakymo,aciu
Atsakyti
QUOTE(Olytee @ 2012 11 14, 16:45)
sveikos,mamytes.
turiu klausimeli del epiduro rinkinio,pirkau savaji debreceno vaistinej,paprasiau "pilno epiduro rinkinio",kadangi nezinojau tada kas ten turi ieiti nieko ir neklausiau vietoje (mokejau apie 65 lt),o dabar paziurejus foto intike matau kad dar turetu buti kazkokia pusle didele (nemoku kitaip paaiskint) ir natrio chlorido ampoles.tai jus man,prasau,pasakykit,ar reikalingi tie dalykai?jei taip,tai kodel nedave,nesuprantu g.gif gal jau ligonine pati tuos dalykus duoda...labai lauksiu atsakymo,aciu

mano gydytoja, gruzdiene, liepe nusipirkti epidurine nepilna, tik ta plastake vadinama, kurio kaina apie 30 lt, nes visa kita ligoninej duoda. ji sake nereikia jokio pilno su siulais ir panasiai pirktis. tai manau jau jei tu turi uz 65 lt pilna, tai daugiau nereikia - natrio chlorida sulasina ligoninej ir jo tikrai turi. tai gali but rami ir nieko nebepirk
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2012 11 14, 15:11)
mano gydytoja, gruzdiene, liepe nusipirkti epidurine nepilna, tik ta plastake vadinama, kurio kaina apie 30 lt, nes visa kita ligoninej duoda. ji sake nereikia jokio pilno su siulais ir panasiai pirktis. tai manau jau jei tu turi uz 65 lt pilna, tai daugiau nereikia - natrio chlorida sulasina ligoninej ir jo tikrai turi. tai gali but rami ir nieko nebepirk

aciu labai uz atsakyma greita smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit kas papasakoti apie daktare Sukiene. Gal kam teko susidurti ar net lankotes pas. dekoju uz info
Atsakyti
QUOTE(indrulka3 @ 2012 11 14, 18:13)
Sveikos, gal galit kas papasakoti apie daktare Sukiene. Gal kam teko susidurti ar net lankotes pas. dekoju uz info

o kur ji dirba, nes tokia tik siauliuose radau
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2012 11 14, 21:34)
o kur ji dirba, nes tokia tik siauliuose radau

Klaipedos universitetineje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olytee @ 2012 11 14, 14:45)
sveikos,mamytes.

Gimdziau š.m. birželio mėn., nieks jokio epidūro nereikalavo. Kam jūs juos perkatės? Manau dabar yra nauja tvarka nusistovėjusi, ir jjokių papildomų išlaidų nereikia wink.gif
Jei kam reik, galiu savo rinkinuką perleisti lotuliukas.gif Galiojantis, su čekiais.
Atsakyti