O pas ka klaipedoje geriausiai apskritai gimdyti, ypac jei didele tikimybe kad prisireiks CP? ir pas ka tikrai geriau negimdyti ar galima atsisakyti gyd ir reikalauti kito?
QUOTE(Solopgang @ 2012 11 03, 10:35)
O pas ka klaipedoje geriausiai apskritai gimdyti, ypac jei didele tikimybe kad prisireiks CP? ir pas ka tikrai geriau negimdyti ar galima atsisakyti gyd ir reikalauti kito?
Nepatingėk pasiskaityti ką jau yra parašiusios šitoje temutėje.Mano nuomone tikrai rasi atsakymus į savo pateiktus klausimus Tuo labiau kas tinka vienai neįtinka kitai
QUOTE(Solopgang @ 2012 11 03, 11:35)
Pati gimdziau pries du menesius, kadangi pati esu medike, tik visiskai kitos srities, todel blogai atsiliepti apie konkrecius gydytojus nebutu padoru is profesines puses. Nestumo metu lankiausi pas kelias ginekologes, kol negavau rekomendaciju is akuseres Filimonovos, dirbancios priemimo skyriuje. Ji rekomendavo gydytoja I.Gruzdiene. Pradzioj lankiausi pas Gruzdiene privacioje, bet poto GN kosultacijoje,susitarem del gimdymo. Gimdymas buvo labai sunkus, netaisiklingai statesi mazylio galvele, gimdymo takuose, uzsispaude mazylio virkstele, labai sureagavo sirdeles tonai. Nezinau kaip butu pasibaige, jeigu butu uzdelsta. Tik gyd.Gruzdienes deka, jos zaibiska reakcija, drasiu sprendimu, puikiu organizuotumu, man buvo atlikta cezario operacija. Nuo sprendimo, nuo mazylio sirdeles suregavimo tepraejo 15 min, musu sunelis buvo isgelbetas, butent isgelbetas. Esame labai dekingi akuseriai Filimonovai, akuseriai Rimai kuri dalyvavo gimdyme, Gruzdienes rekomenduotiems naujagimiu gyd. vedejai Bulaukienei ir ginekologui Sauliui. Isskirtine, is visos sirdies, nuosirdi padeka gyd. I.Gruzdienei.
Kito gyd. jus nepasirinksite, kas dirbs ta diena, tas ir priimines gimdyma. Nebent tarsites su konkreciu gydytoju.Geros kloties.
QUOTE(Tirtir @ 2012 11 07, 14:33)
gyd.Gruzdiene
Gaila, kad si gydytoja tik privaciai dirba tiksliau esant normaliam nestumui pas ja galima lankytis tik privaciai.
QUOTE(KasYra @ 2012 11 07, 19:26)
Gaila, kad si gydytoja tik privaciai dirba tiksliau esant normaliam nestumui pas ja galima lankytis tik privaciai.
tai, kad gali su siuntimu ir nemokamai lankytis.
QUOTE(baltojifeja @ 2012 11 07, 17:56)
tai, kad gali su siuntimu ir nemokamai lankytis.
bet tai siuntimo niekas be reikalo neraso visa nestuma gi nesiuntines
QUOTE(KasYra @ 2012 11 07, 23:38)
bet tai siuntimo niekas be reikalo neraso visa nestuma gi nesiuntines
tai siuntima israsys tavo gydytojas kai bus reikalinga ginekologine apziura - 4 - 5 kartus per nestuma, jei reikalo nebus dazniau eiti nereikes. jei bus problemu sius dazniau. ir eini nemokamai nes su siuntimu, jei per menesi antra karta pakartotinai, tai siuntimo nebereikia. su siuntimu ir privaciai gali eiti - bus truputi pigiau. vienas apsilankymas apie 50 lt jei neklystu.
todel informacija, kad ji dirba tik privaciai - klaidinga. mokamai GN bus jei noresite, kad gruzdiene priziuretu jusu nestuma ir eisite be seimos gydytojo siuntimo. man pvz isaugo paselis, buvo bakteriju, todel ji buvo mano priziurinti gydytoja nestumo metu ir pas seimos gydytoja eiti nebereikejo.
QUOTE(baltojifeja @ 2012 11 07, 22:32)
man pvz isaugo paselis, buvo bakteriju, todel ji buvo mano priziurinti gydytoja nestumo metu ir pas seimos gydytoja eiti nebereikejo.
tai vat cia jusu atveju buvo kazkokia priezastis, todel galejote pas ja lankytis nemokamai Na kol dar sekantis nestumas bus, gal dar situacija pasikeis
QUOTE(KasYra @ 2012 11 08, 12:45)
tai vat cia jusu atveju buvo kazkokia priezastis, todel galejote pas ja lankytis nemokamai Na kol dar sekantis nestumas bus, gal dar situacija pasikeis
o sesuo pas ja lankesi su seimos gydytojo siuntimu irgi nemokamai, nors nestumas buvo puikus.
QUOTE(baltojifeja @ 2012 11 08, 10:49)
o sesuo pas ja lankesi su seimos gydytojo siuntimu irgi nemokamai, nors nestumas buvo puikus.
Na supratau
QUOTE(baltojifeja @ 2012 11 08, 00:32)
tai siuntima israsys tavo gydytojas kai bus reikalinga ginekologine apziura - 4 - 5 kartus per nestuma, jei reikalo nebus dazniau eiti nereikes. jei bus problemu sius dazniau. ir eini nemokamai nes su siuntimu, jei per menesi antra karta pakartotinai, tai siuntimo nebereikia. su siuntimu ir privaciai gali eiti - bus truputi pigiau. vienas apsilankymas apie 50 lt jei neklystu.
lankausi pas Gruzdienę privačiai. su šeimos gyd., kuri prižiūri mano nėštumą, siuntimu moku tiek, kiek nurodyta kaininke, tikrai ne 50 Lt.
QUOTE(Peonies @ 2012 11 08, 18:19)
lankausi pas Gruzdienę privačiai. su šeimos gyd., kuri prižiūri mano nėštumą, siuntimu moku tiek, kiek nurodyta kaininke, tikrai ne 50 Lt.
geras, o as mokejau uz apziura 50 lt...gal todel kad vetrunges klinikoj esu prisirasiusi