QUOTE(emb @ 2012 10 10, 00:08)
Man Klaipedos GN kelia tik nemalonius atsiminimus.. Jei gimdyciau trecia karta, ten kojos nekelciau, nebent is karto susitarciau su keliais gyd.
Nepasisekė su akušere ir gydytoja, gal dėl to kad naktis buvo
Aš gimdžiau prieš 3 savaites ir likau patenkinta. Atvažiavome apie 9 val. ryto (pagimdžiau 13 val.) į gimdymo palatą, atėjo akušerė Kristina ir kas kiek laiko vis pasirodydavo paklausti kaip jaučiuosi, kamuolį davė, kad lengviau pakelčiau sąrėmius, o gydytojas Andrejus Litkinas (lyg tokia pavardė) taip pat vis užeidavo, o prieš patį gimdymą abu su akušere buvo ir vis sakė kaip man kvėpuoti ir ką daryti. Abu buvo labai malonūs,pakankamai jauni, gal apie 30-35 m. ir gerai atliko savo darbą. Truputį kirpo, bet suleidus vaistus nejutau siuvimo skausmo. Patarė kokias žvakutes naudoti, kad neskaudėtų. Su niekuo nebuvau tarusis ir niekam nemokėjau, nes toks jų darbas ir jie gauna atlyginimus.
Pirmą kartą gimdžiau prieš 6 metus, tai prisimenu, kad viskas buvo gerai, bet akušerė ne tokia maloni, kaip šį kartą, bet taip pat nesitariau ir nemokėjau.
Pogimdyvinėje palatoje taip pat malonios moterys dirbo ir blaivios Su pirmuoju tai prisimenu buvo nelabai malonios. Viena apšaukė, kad į ligoninę čiulptuko ir buteliuko neatsivežiau, nes neturėjau ką duoti kai vaikas verkė, o aš neturėjau pienuko. Tai davė tokį baisų tarybinių laikų butelį. O dabar viskas pasikeitę, davė normalų Avent buteliuką ir kiekvieną maitinimą paklausdavo ar pamaitinau pati ar reikia mišinėlio.
Viskas buvo gerai, išskyrus palatas, kurios pogimdyviniame skyriuje baisios be remonto, pro langus pučia vėjai, gerai, kad gimdžiau dar šiltesniu metu, nors naktimis jau buvo vėsoka