Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

QUOTE(emb @ 2012 10 10, 00:08)
Man Klaipedos GN kelia tik nemalonius atsiminimus.. Jei gimdyciau trecia karta, ten kojos nekelciau, nebent is karto susitarciau su keliais gyd.

Nepasisekė su akušere ir gydytoja, gal dėl to kad naktis buvo ax.gif

Aš gimdžiau prieš 3 savaites ir likau patenkinta. Atvažiavome apie 9 val. ryto (pagimdžiau 13 val.) į gimdymo palatą, atėjo akušerė Kristina ir kas kiek laiko vis pasirodydavo paklausti kaip jaučiuosi, kamuolį davė, kad lengviau pakelčiau sąrėmius, o gydytojas Andrejus Litkinas (lyg tokia pavardė) taip pat vis užeidavo, o prieš patį gimdymą abu su akušere buvo ir vis sakė kaip man kvėpuoti ir ką daryti. Abu buvo labai malonūs,pakankamai jauni, gal apie 30-35 m. ir gerai atliko savo darbą. Truputį kirpo, bet suleidus vaistus nejutau siuvimo skausmo. Patarė kokias žvakutes naudoti, kad neskaudėtų. Su niekuo nebuvau tarusis ir niekam nemokėjau, nes toks jų darbas ir jie gauna atlyginimus.
Pirmą kartą gimdžiau prieš 6 metus, tai prisimenu, kad viskas buvo gerai, bet akušerė ne tokia maloni, kaip šį kartą, bet taip pat nesitariau ir nemokėjau.
Pogimdyvinėje palatoje taip pat malonios moterys dirbo ir blaivios mirksiukas.gif Su pirmuoju tai prisimenu buvo nelabai malonios. Viena apšaukė, kad į ligoninę čiulptuko ir buteliuko neatsivežiau, nes neturėjau ką duoti kai vaikas verkė, o aš neturėjau pienuko. Tai davė tokį baisų tarybinių laikų butelį. O dabar viskas pasikeitę, davė normalų Avent buteliuką ir kiekvieną maitinimą paklausdavo ar pamaitinau pati ar reikia mišinėlio.
Viskas buvo gerai, išskyrus palatas, kurios pogimdyviniame skyriuje baisios be remonto, pro langus pučia vėjai, gerai, kad gimdžiau dar šiltesniu metu, nors naktimis jau buvo vėsoka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaipeda: 10 spalio 2012 - 16:13
Andrejus Litkinas tikrai saunus gydytojas, man teko pas ji pataloginiam guleti ir gaila, kad gimdymas viena diena anksciau prasidejo, nei jis budejo.
mano gimdymas irgi nakti prasidejo, bet man atrodo daktarui neturi buti skirtumo ar naktis ar diena, darba privalo atlikti gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2012 10 10, 12:34)
Nu bet jos tokios bjaurios kartais buna  doh.gif  juk ne visos vienodai pernesam ta skausma  doh.gif  Del manes galejo kas tik nori ten uz sienos saukti, nebuciau issigandusi, ne tas rupejo  biggrin.gif  Bet apsaukti gimdyve, kad ko cia daugmaz sauki, tai man nesuvokiamas dalykas  schmoll.gif

o mane uzknisa saukiancios. Suprantu,kad ne visi gali skausma pakelti tyliai,bet sitaip zviegti ant visos ligonines doh.gif Ir su keiksmais ir Dievo saukiasi....Kai gulejau patologiniam uz sienos gimdykla buvo,tai tiek prisiklausiau,kad tikrai norejosi ir paciai tas gimdyves apsaukti doh.gif Suprantu dejuoja,pukši,stena,aikcioja,bet kai zviegia taip jog visas patologinis dreba,tai jau ziauru,tikrai gasdina kitas,ypac pirmakartes. Galeciau beveik garantuoti,kad butent del to saukimo,sitos gimdyves susilaukia nekokios reakcijos ir elgesio is akuseriu ir gydytoju,tu saukianciu tiesiog nemegsta,uztat ir zodi grieztesni,grubesni pasako ir elgesys ne toks malonus.
As nerekiau,nesaukiau,nesidraskiau,tai ir su manim atitinkamai elgesi,ramiai ir maloniai,nors nesitariau ir nieko nedaviau.
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2012 10 11, 11:56)
o  mane  uzknisa saukiancios. Suprantu,kad ne visi gali skausma  pakelti tyliai,bet sitaip zviegti ant visos ligonines  doh.gif  Ir su keiksmais ir Dievo saukiasi....Kai gulejau patologiniam uz sienos gimdykla buvo,tai tiek prisiklausiau,kad tikrai norejosi ir paciai tas gimdyves apsaukti  doh.gif  Suprantu dejuoja,pukši,stena,aikcioja,bet kai zviegia taip jog visas patologinis dreba,tai jau ziauru,tikrai gasdina kitas,ypac pirmakartes. Galeciau beveik garantuoti,kad butent  del to saukimo,sitos gimdyves susilaukia nekokios reakcijos ir elgesio is akuseriu ir gydytoju,tu saukianciu tiesiog nemegsta,uztat ir zodi grieztesni,grubesni pasako ir elgesys ne toks malonus.
As nerekiau,nesaukiau,nesidraskiau,tai ir su manim atitinkamai elgesi,ramiai ir maloniai,nors nesitariau ir nieko nedaviau.

Visomis turetu rupintis vienodai, nesvarbu ar ramiai pernesi skausma ar parekaudama biggrin.gif Aisku patologiniam gulint ir man buvo baisu klausytis tu klykavimu, bet kai atejo mano eile gimdyti, tai gimdyklose buvo gana ramu, be dideliu paklykavimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2012 10 11, 14:05)
Visomis turetu rupintis vienodai, nesvarbu ar ramiai pernesi skausma ar parekaudama  biggrin.gif  Aisku patologiniam gulint ir man buvo baisu klausytis tu klykavimu, bet kai atejo mano eile gimdyti, tai gimdyklose buvo gana ramu, be dideliu paklykavimu  biggrin.gif

tai taip,turetu rupintis vienodai,bet matyt vistiek suveikia zmogiskasis faktorius ir atsiranda kazkokia antipatija rekianciajai,o tai paskui atitinkamai isduoda ir elgesys. Cia kaip ir visur gyvenime,jei nepatinka zmogaus elgesys,ar pats zmogus,tai norint su juo graziai kalbet ir elgtis reikia save priversti ir kontroliuoti,nes naturaliai vistiek taip neiseina,mes ne uzsienieciai,kurie sypsosi visiems ir visada biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal kas turit patirties su a.jukneviciene? Kazko mazoka informacijos apie ja, ir atsiliepimai 2-ju metu senumo ir aisku ju visokiu, labiausiai blogi gazdina
Atsakyti
QUOTE(ShinePeri @ 2012 10 14, 10:32)
Sveikos mergaites, gal kas turit patirties su a.jukneviciene? Kazko mazoka informacijos apie ja, ir atsiliepimai 2-ju metu senumo ir aisku ju visokiu, labiausiai blogi gazdina

a apie ja rasiau rugpjucio menesio zinutese, tik reikejo atidziau paskaityt wink.gif man tai ji nuotaikos zmogus, megaja imti pinigelius uz konsultacijas, bet CP man padare puikiai - randas puikiai uzgijo ir vos matosi. bet man yra daug malonesniu gydytoju. ji tokio seno kirpimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2012 10 14, 20:33)
a apie ja rasiau rugpjucio menesio zinutese, tik reikejo atidziau paskaityt wink.gif man tai ji nuotaikos zmogus, megaja imti pinigelius uz konsultacijas, bet CP man padare puikiai - randas puikiai uzgijo ir vos matosi. bet man yra daug malonesniu gydytoju. ji tokio seno kirpimo smile.gif

Visiskai pritariu Jusu nuomonei, tikrai ji nuotaikos zmogus. Pries 9 men atsiguliau i patologini ir patekau pas ja, pasirode labai nemaloni, grubi. Ryta, pries CP operacija atejo visa nepatenkinta, bet, kai vyras "idejo i kisene" veide nusvito sypsena. biggrin.gif Bet CP operacija, tikrai atliko puikiai, kai ejau issiimti siulu i kita gydymo istaiga, tai net nustebo, kad taip graziai susiuta.
Atsakyti
Del klykavimu, kai gimdziau pirma karta ir girdejau kitas rekaujancias, galvojau kazi kas joms ten darosi.. nesupratau kaip gali nesusitvardyti, vis stebedavausi. Per antraji gimdyma supratau kas cia per "reikalas".. Taip kad skausmas nelygus skausmui.. as puikus pavizdys, du gimdymai, du skirtingi potyriai. Per antra gimdyma as net ziurejau i langa ir galvojau kaip nueit iki jo ir isokt, ziauriai skamba, bet ziaurus ir skausmai buvo, niekad nebuciau patikejus, kad buna tokiu skausmu..
O, jeigu zmogui padeda tas klykimas, tai tik valio, bet cia daugiau isreki nevilti, baime. Daktarai prie to priprate ir turetu reaguoti normaliai, juk nereki siaip sau.. ypac gyd moterys, pacios gimdziusios, geda turetu but.
Atsakyti
Prisikaiciau cia visko tiek doh.gif
Gimdziau gan senai, pries pora metu. kazkiek zinojom kas per situacija GN, ir dar pasitarus su pazystama gydytoja, nusprendem tartis. Nesigailim nei vieno lito.. Akusere slyksti (gydytoja su kuria taremes ta vakara du cezarius dare neplaninius), bet kai atejo gydytoja tai akusere buvo tik ziurove, viska dare gydytoja o jai padejo anesteziologe (kuri dare epidura, kuris ne velnio neveike doh.gif ). Bet gal kitaip suveike epiduras, nes gimdymo, skausmingu saremiu beveik nepamenu, atsimenu kad skaudejo, kazka sapaliojau kad vargses kurios sauke is skausmo, o gydytoja su anesteziologe klause ar as nevargse, o as pasakojau kad as ne nes nesaukiu, turbut jom labiau skauda smile.gif cia jau vyras su gydytoja pasakojo kita diena..
Atsakyti
Mano pirmas ir antras vaikutis gimė prie gyd. Juknevičienės smile.gif nors ir ne viskas ejosi sklandziai del susitarimo, bendravimo, bet kas liečia gimdymus, aš jaučiausi saugiau ir rami del jos profesionalumo smile.gif antra ekstrini cezari atliko puikiai, ji cezariu meistre 4u.gif deja, dar kiek ir butu pavelavusi, nes vis lauke to naturalaus gimdymo pradzios rolleyes.gif
o trecias vaikutis gime pagal planini cezari su pacia mieliausia daktaryte wub.gif
Atsakyti
Apie gyd.Juknevičiene nieko gero pasakyti negaliu, teko jos prieziuroj guleti patologinam savaite, bet per ta savaite nuolat ateidavo ,,ne tos nuotaikos", gruboka, nieko dorai nepaaiskina, i klausimus issamiai neatsako, burbteli kazka ir iseina...kai vyras surado pazistamu gydytoju, kurie pakalbejo su gyd.J., sekancia diena atejo su sypsena ir gera nuotaika biggrin.gif tai ka gali gero pasakyti apie toki zmogu..gimdyti pas ja noru netryskau, ir pasiseke to isvengti 4u.gif
Atsakyti