Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

Sveikutes 4u.gif

Na,nesenai tapau Klaipedos gyventoja ir savo treciojo sulauksiu jau cia GN smile.gif Abi savo mergytes gimdziau KMUK,ten sekesi viskas puikiai,tad viliuosi kad ir cia treciasis ateis patikimoje vietoje i patikimas rankas biggrin.gif

Labai idomus ir opus klausimas ax.gif - kiek (kas tariasi ) kainuoja gydytojo paslaugos gimdymo atveju,akuserei? blush2.gif Na,mazdaug smile.gif Kiekviename gi mieste savi tarifai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif , as jau irgi taseles susikrovus ramiai laukiu didziosios dieneles, terminas 15-20 d. tikiuosi kad nereikes pernesioti, laukiam dukrytes biggrin.gif Del tu pinigu tai nezinau, kai gimdziau pries 4 metus tai tik akuserei simboliskai 50 lt buvom dave ( be to pamaina keitesi tai atejo akusere ir tuos pinigelius perdave kitai akuserei, nustebau baisiausiai bigsmile.gif ), nes ji visa darba dare, o daktarei tik geliu nes ji ateidavo paziuredavo i uzp.... ir viskas ax.gif . Dabar su niekuo nesitariau, zadu su akusere tik gimdyti o jei jau kas bus negerai tai vistiek be daktaru neissiversim, nors gal koki 100 akuserei reiktu duoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(re2te @ 2012 02 29, 19:47)
Sveikos, o gal zinote ar verta is anksto susitarti su kokia akusere ar gydytoja del gimdymo? Kaip manote?

Pasakysiu iš savo patirties. Gimdžiau neseniai su niekuo nesitarusi. Buvo skatinamas gimdymas, nes po termino jau buvo 9 dienos. Labai nustebau, kad gimdymo metu dalyvavo ne tik akušerė, bet ir jaunas gydytojas. Šiaip viskas super buvo, akušerei ir gydytojui neturiu jokių priekaištų. Pirmą gimdžiau tik su akušere, gydytoja tik buvo užėjusi pažiūrėti kai sąrėmiavau ir viskas, ir viskas kuo puikiausiai išėjo. Akušerė padarė visą darbą kuo puikiausiai.
Manau, kad tartis iš anksto neverta 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(KasYra @ 2012 02 15, 21:45)
Ar neteko girdeti, kad ligoninej duoda kazkokius nuolaidu kuponus is baby city?  g.gif

Aš gavau daug dovanų, tarp jų yra ir šitas kuponas, tiksliau kortelė smile.gif

Va, pragyvenau ligoninėj 2 savaites.. paguldė vasario 14 į patologinį, grįžom namo vasario 29. Per tą laiką daug skyrių aplankiau: patologinis, operacinė, pogimdyvinis, neišnešiotų vaikų skyrius, reanimacija, ginekologinis... Ligoninė man jau buvo beveik antri namai smile.gif

Pasidalint patirtimi, ko reikia po gimdymo ir gimdymo metu negaliu, nes man darė CP, neplanuotai... ir staigiai. Tašės gulėjo sukrautos namuose, nes galvojom, jei ką,, vyras spės atvežti.. bet atvežė tik po visko.. Taigi, galiu pasakyt, kad jei ko ir neturėtumėte, niekas nepaliks liko valiai. viską duos. O leliukas po operacijos buvo intensyvios priežiūros skyriuje, tai ten tik pampersus ir servetėles savo reikėjo atnešt.

Tik galiu pasakyti, kad visuose skyriuose personalas tikrai thumbup.gif ir gydytojai, ir akušerės, ir sesutės..

Aš nesitariau su jokiu gydytoju.. bet priežiūra buvo tikrai gera.. Ir gydytoja, kuri operavo, ir labai daug gydytojų, kurie prižiūrėjo ir gydė po to. tikrai thumbup.gif

Atsakyti
na sveikos mamytes nestuke.gif 4u.gif na as jau sulaukiau savo kleckiuko smile.gif tai va tikrai nepergyvenkit visas personalas buvo labai saunus pinigu per daug nekisom tik akuserei davem 50lt ant kavos nes buvo labai gera vardas Ina smile.gif mane pagulde kai pernesiojau savaite i patologini ten buvo viena labai bjauri moteris kuri tonus tikrino doh.gif schmoll.gif ir kita diena pagulde i gimdykla jau, nuleido vandenis ir skatinamuosius leido tada ir epidiura panaudojau jis buvo mano akiu prasviesejimas thumbup.gif bet po 7h kankinimosi padare cezari vistiek doh.gif tai va klauskit jei turit klausimu mamukai 4u.gif O tu Indruska irgi nepergyvenk 4u.gif doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Stirnius @ 2012 02 29, 14:49)
Mamytes, kurios gimdete Klaipedos GN, prasau patarkite, ka rinktis, ar tik akusere, ar akusere ir gydytoja? smile.gif

Jei nusprendei rinktis, tai geriau akušerę - ji visą darbą ir nudirba... biggrin.gif
QUOTE(GABUSKA @ 2012 03 02, 09:57)
Labai idomus ir opus klausimas  ax.gif - kiek (kas tariasi ) kainuoja gydytojo paslaugos gimdymo atveju,akuserei?  blush2.gif Na,mazdaug  smile.gif  Kiekviename gi mieste savi tarifai  biggrin.gif

Jie nori tartis su akušere, tai kažkur apie 400 litų, gydytojas apie 1000 litų (gal kiek mažiau)...

QUOTE(orintuxx @ 2012 03 03, 11:42)
Sveikos  nestuke.gif , as jau irgi taseles susikrovus ramiai laukiu didziosios dieneles, terminas 15-20 d. tikiuosi kad nereikes pernesioti, laukiam dukrytes biggrin.gif Del tu pinigu tai nezinau, kai gimdziau pries 4 metus tai tik akuserei simboliskai 50 lt buvom dave ( be to pamaina keitesi tai atejo akusere ir tuos pinigelius perdave kitai akuserei, nustebau baisiausiai  bigsmile.gif ), nes ji visa darba dare, o daktarei tik geliu nes ji ateidavo paziuredavo i uzp.... ir viskas  ax.gif . Dabar su niekuo nesitariau, zadu su akusere tik gimdyti o jei jau kas bus negerai tai vistiek be daktaru neissiversim, nors gal koki 100 akuserei reiktu duoti  g.gif

thumbup.gif Nu lygiai tas pats - po gimdymo bandėm duot akušerei - tai pasižiūrėjo ir pasakė, kad mums tie pinigėliai labiau reikalingi ir kad geriau mažylei ką nors nupirktumėme...

QUOTE(bordo @ 2012 03 07, 00:06)
Sveikinimai,sulaukus stebukliuko,laukiu nesulaukiu ir as savojo smile.gif  wub.gif

Linkiu sulaukt kuo greičiau, bent jau kad netempt po termino, mano merginos abi tinginukės buvo, lįst lauk neskubėjo, tai žinok su antra jau nebeėmiau į galvą, vaikščiojau sau ir tiek Pasibeldžia tie mažyliai į pasaulį tada kada jiems reikia...
Atsakyti
QUOTE(Neringanor @ 2012 03 06, 22:28)
na sveikos mamytes  nestuke.gif  4u.gif  na as jau sulaukiau savo kleckiuko smile.gif tai va tikrai nepergyvenkit visas personalas buvo labai saunus pinigu per daug nekisom tik akuserei davem 50lt ant kavos nes buvo labai gera vardas Ina smile.gif mane pagulde kai pernesiojau savaite i patologini ten buvo viena labai bjauri moteris kuri tonus tikrino  doh.gif  schmoll.gif ir kita diena  pagulde i gimdykla jau, nuleido vandenis ir skatinamuosius leido tada ir epidiura panaudojau jis buvo mano akiu prasviesejimas  thumbup.gif  bet po 7h kankinimosi padare cezari vistiek doh.gif  tai va klauskit jei turit klausimu mamukai  4u.gif  O tu Indruska irgi nepergyvenk  4u.gif  doh.gif drinks_cheers.gif

Silciausi sveikinimai!Tik siek tiek idomu,uz ka akuseriai davet pinigelius,ji ko gero viena visa darba atliko ir cezari padare(tai visdelto operacija su savo komplikacijomis),ir priiminejo sprendimus,ir atsakomybe nese smile.gif .Nebent,kad maloniai bendravo,stebejo uz tai gal verta duoti. smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif o epidiura butinai reik savo turet ar jei labai jau blogai buna jie turi blush2.gif ir kaip su klizmutem ar jas daretes blush2.gif
Atsakyti
[quote=sigullka,2012 03 07, 12:30]
Jei nusprendei rinktis, tai geriau akušerę - ji visą darbą ir nudirba... biggrin.gif

Ji nudirba darba, jeigu gimdymas mazos rizikos,bet jei ne, idomu kas sprendimus priima, kas operacijas daro.Ten gal isvis gydytoju nereikia. smile.gif Ju prireiks, ko gero tik tuo atveju, kai kazkokia komlikacija,ar nelaime. smile.gif Tada ne savo akuseres jieskosite,o gydytojo,bet jis tiesiog ten jokio darbo nenudirba,uz ka jam atsakyti smile.gif.
Tiesiog neklaidinkite moteru, butent gydytojas viska nusprendzia: kaip ir su kuo gimdysite ir stebi jusu gimdyma, priima sprendimus, prireikus operuoja, nesa visiska atsakomybe ir i teismus vaiksto, o ne akusere- kuri visa darba nudirba smile.gif.
Kad akuseres maloniau bendrauja,savaime aisku kodel smile.gif.Akuseres nudirba,savo labai apibreztos veiklos darba ir neatsako,bent dar negirdejau,nei per TV nerode,kad akusere i teismus keliautu,deja tik gydytojai ta "malonuma" patiria.Tikriausiai todel,kad akuseres visa darba nudirbdamos,ji nudirba gerai,o gydytojai nieko nedirbdami- blogai nudirba,keista mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Deimantilija @ 2012 03 07, 12:34)
sveikutes  4u.gif  o epidiura butinai reik savo turet ar jei labai jau blogai buna jie turi  blush2.gif  ir kaip su klizmutem ar jas daretes  blush2.gif

Epidura geriau turekite, neprireiks parduosite.Man klizmutes nereikejo.
Atsakyti
Na manau pinigelius duokit tada kai matot kad gyditoja bjauriai elgiasi pamatysit kaip pasikeis. As gimdziau su sirdies problema bet dare cezari bet ryte atwariau pati pastebejusi iskyras pagulde y patalogini ir iskart nubego vandenys prasidejo saremiai ta senute sesele kuri tonusus matuoja elgesi lb nemandagiai vis bambejo tokia jauna pi**tis nemoka kad gimdyt reikia (man kita men 19) sesele kita nu gal 25m. Kokiu atejo su kazkokiu neaiskiu yrankiu paklausus ka darysit man buvo atsakyta ,, netavo reikalas" istikruju visiem buvau mandagi sakiau aciu, prasau atsiprasau nes mane tewai auklejo kad jai busi mandagus ir kiti tau tokie bus. Bet ten toli grazu. Atejo gyditoja amziuja jau su akiniais blondine lb trumpu plauku apsauke nes kai ji buvo atejusi buvau tualete... Nusivede ant lektuvo pradejo draskytis, man beproto skaudejo. Nuveze y operacine o ten buvo tikras rojus anezteziologe nuostabi sesutes taipogi labai svelnios ir mandagios vyras pries isvezant mane operuot ykįso tai bjauriai gyditojai 200lt tai ta atejna po operacijos ir sako jau galvojau kad apsauks bet istare su sypsena veide ,, na saulyte kaip laikaisi" as is tos nuostabos nepratariau nei zodelio ir ji isejo daugiau nebeatejo
Atsakyti
QUOTE(Mamytukas32 @ 2012 03 07, 15:19)
elgesi lb nemandagiai vis bambejo tokia jauna pi**tis nemoka kad gimdyt reikia (man  kita men 19) sesele kita nu gal 25m. Kokiu atejo su kazkokiu neaiskiu yrankiu paklausus ka darysit man buvo atsakyta ,, netavo reikalas" istikruju visiem buvau mandagi sakiau aciu, prasau atsiprasau nes mane tewai auklejo kad jai busi mandagus ir kiti tau tokie bus. Bet ten toli grazu. Atejo gyditoja amziuja jau su akiniais blondine lb trumpu plauku apsauke nes kai ji buvo atejusi buvau tualete... Nusivede ant lektuvo pradejo draskytis, man beproto skaudejo.

Kazkaip sunku patiketi,kad medicinos darbuotojai gali taip elgtis blink.gif g.gif
Atsakyti
na kai as tariaus su gyd. tai ji visa darba atliko(beveik visa),nesitrauke nuo manes isvis,buvo ir skyriaus ved. pasikvietus pasitart. o akusere tik kateteri state ir keite popierius po manim.
o vien su ta akusere nenoreciau gimdyt, kazkokia labai jau susiraukus ir griezta papuole. nezinau gal del to, kad gyd.buvo "samdyta"....

o epidura reikia savo turet. jei ka turiu atlikusi rinkini ax.gif 4u.gif
Atsakyti