QUOTE(bordo @ 2012 07 23, 16:14)
Na, o būtent kas nepatiko? Papasakokit, tiesiog šiaip smalsu.
Gimdziau antra karta tai turiu su kuom palyginti. Tiesiog jokios pagalbos, nei ranka paduot ir t.t. Nusmuko man dirzai kur vaiko tonus rodo, tai patys ieskojom, kad uzdetu. Vaiko tonai eina viena juosta, o ta nemato. Naktis. Galu gale man jau 8cm, o jos su gydytoja man dar epidurinio sugalvojo suleist. As anesteziologui PATI sakau, gal man jau nebereikia, nes nejausiu saremiu, gydytoja juokias is manes, kad mane reikes skatinti (nes su pirmu skatino). Tai anesteziologas man arba nedaleido epidurinio, arba man nesuveike. Gydytoja isejo daryt cezario kazkam, uz puse valandos as jau liepiau vyrui parvest akusere, nes jau nebegaliu. Patikrina 10cm, sako nu pabandyk gimdyt jei jau tiek nebegali su pasaipa tokia. Tai as ir pradejau, nei stalas paruostas nei ka. Ji pradejo saukt persigandusi, oi koks vaikas didelis. Akusere, kuri dirbusi 30m kaip ji sake puola i panika ir dejuoja, tai ka man daryti sustabdyt procesa?! o as uz 15min pagimdziau vaikas gime 4kg, as skaitau ne toks jau ir didelis. Stalas neparuostas, ant grindu kraujo pelke didziausia. Tai vyras paskiau padejo jai ta stala paruost.
Pirma vaika gimdziau pas akusere kristina, tai jos darba vertinciau 10balu. Ir ranka paduoda, ir viska paaiskina t.y. kaip stumt ir t.t. ir epidurinio jokiu budu neleido man leist prie 8cm, nes sake, kad saremiu nejausiu kai rekes stumt. Po to reikia ir reples panaudoti ir t.t.
Antra karta gimdant kaip ir viskas gerai baigesi, bet daugiau nebegimdyciau pas ta akusere. Siurpas nukrecia kai dabar viska prisimenu.