Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

QUOTE(eLBė @ 2012 07 07, 22:58)
Mokamoj kitokios lovos - zemesnes, nereikia kabarotis vos ne su taburete  smile.gif Lovos dvi - gimdyvei ir vyrui. Mokamoje yra tualetas arba tualetas ir dusas. Yra televizorius.

nu jau nereikia taip kategoriškai, normalios tos lovos ir tikrai jokiu taburečiu nereikia, o šiaip man atrodo, kad tu lovu auksti gali pareguliuoti.
mes buvom nemokamoj, neišnešiotuku skyriuje,nes vietu pritruko,tai tos palatos išvis mažytes, nes pritaikitos tik mamoms, bet jokio diskomforto nejautėm dvi dienos greit prabėgo.
tai nesijaudinkit jai negausit mokamos, nėra jau tos nemokamos tokios blogos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solar beam* @ 2012 07 07, 22:48)
Mamytės, kuo skiriasi mokama nuo nemokamos palatos? 4u.gif

Mokamoj palatoj turesi atskira tualeta ir lova vyrui smile.gif daugiau skirtumu nera. Kai kurios mokamos palatos ear Turi ir atskirus dusus.
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2012 07 07, 23:18)
nu jau nereikia taip kategoriškai, normalios tos lovos ir tikrai jokiu taburečiu nereikia, o šiaip man atrodo, kad tu lovu auksti gali pareguliuoti.

Kodel kategoriskai? Mano ugis vidutinis, bet sesele pasisiule kedute atnesti. Aisku, paskui pamirso smile.gif
Zinoma, kaip i kalnanereikia lipti, bet vis gi jos gana aukstos.
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2012 07 07, 21:18)
mes buvom nemokamoj, neišnešiotuku skyriuje,nes vietu pritruko,tai tos palatos išvis mažytes, nes pritaikitos tik mamoms, bet jokio diskomforto nejautėm dvi dienos greit prabėgo.
tai nesijaudinkit jai negausit mokamos, nėra jau tos nemokamos tokios blogos mirksiukas.gif

Neisnesiotu skyriuje lovos ir yra normalios, o vat pogimdyviniam, tai ten kosmosas, ilipti baisiai sudetinga doh.gif
Pati skaitydama apie tas lovas netikejau, galvojau nu kaip taip gali buti, bet paskui pati isitikinau tuom doh.gif
Atsakyti
Mokama dažniausiai pirmą parą negausite. Pastatys į eilę ir lauksit. Nemokamos palatos visai baika, galima vyrui kėdę parūpinti, minkštą, išlankstomą, gali ir miegoti ten. Vat dėl lovų gimdyvėm tai sutinku drinks_cheers.gif labai jau aukštos, nors ir pati esu 1.79 ūgio, mn buvo pirmą dieną sudėtinga
Atsakyti
Lovos nemokamose palatose taip, kai esi ''kirpta, siūta...'' tikrai nėra malonumo laipiot, pirmą kartą kai lipau vos neiškritau, nes nesitikėjau, kad taip aukštai bus doh.gif
Paskui apsižiūrėjom, kad yra speciali taburetė trumpesnėm kojom, ale išlipimui, bet vistiek nelabai patogu ir su ta taburete, kai kiekvienas judesys atrodo skausmo suteikia doh.gif Na bet, kaip bebūtų manau, ta porą dienų iškęst galima smile.gif
O dėl bendro tualeto ir dušo, tai nėra taip baisu pasivaikščiot tuo koridorium, vistiek judėt tai reikia, tik tiek, kad jei vyro nėra, baisu vaikiuką palikt vieną palatoj, bet kadangi vyras pas mane beveik visą dieną būdavo, tai nesukėlė problemų smile.gif
Atsakyti
na o man mokamoj lova buvo per zema smile.gif kadangi po cezario, tai be rankos nelabai issirizdavau, bet tik pirmom dienom. kad ir gyd. sake, kad si palata nelabai po cezario patogi, bet tik si bebuvo laisva.
kokias pora val teko pagulet nemokamoj. islipt neteko, bet atrode aukstokai. o palata tik tiek , kad per puse mazesne ir gal biski "senesne" pasirode. vyrui buvo taburete.
o kad wc atskiras, tai man buvo super super. ax.gif labai jau istizus buvau pirmas dvi dienas. dusu nepasinaudojom. buvo salta, pro langus trauke ojojoi. teko kentet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2012 07 07, 22:58)
Mokamoj kitokios lovos - zemesnes, nereikia kabarotis vos ne su taburete  smile.gif Lovos dvi - gimdyvei ir vyrui. Mokamoje yra tualetas arba tualetas ir dusas. Yra televizorius.

Gulejau nemokamoj, lova buvo zema ir medine smile.gif

QUOTE(KasYra @ 2012 07 08, 10:32)
Neisnesiotu skyriuje lovos ir yra normalios, o vat pogimdyviniam, tai ten kosmosas, ilipti baisiai sudetinga  doh.gif 
Pati skaitydama apie tas lovas netikejau, galvojau nu kaip taip gali buti, bet paskui pati isitikinau tuom  doh.gif

Turbut tokios pat kaip patologiniam, nepatogu bet nera taip jau sudetinga kaip paraset biggrin.gif Su 1.64 ugiu ilipdavau kazkaip, bet cia pries gimdyma, po gimdymo ir kirpimu-siuvimu nezinau ar butu patogiau aukstesne ar zemesne lova.
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2012 07 10, 20:19)
Turbut tokios pat kaip patologiniam, nepatogu bet nera taip jau sudetinga kaip paraset biggrin.gif Su 1.64 ugiu ilipdavau kazkaip, bet cia pries gimdyma, po gimdymo ir kirpimu-siuvimu nezinau ar butu patogiau aukstesne ar zemesne lova.

Patologiniame gulejau daug kartu,ir skirtingose palatose ,tai tik vienoje pasitaike tokia lova ,kaip pogimdyviniame. mirksiukas.gif Nes ten tai iš tikrųjų lipdavau keturiom,nes kitaip neimanoma budavo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2012 07 08, 10:32)
Neisnesiotu skyriuje lovos ir yra normalios, o vat pogimdyviniam, tai ten kosmosas, ilipti baisiai sudetinga  doh.gif 
Pati skaitydama apie tas lovas netikejau, galvojau nu kaip taip gali buti, bet paskui pati isitikinau tuom  doh.gif

Nežinau, ar man taip pasitaikė, kad pogimdyviniam lova buvo žemesnė, ar tiesiog apimta euforijos, kad laikau jau savo mažytę rankose, nejaučiau, kad lova aukšta, bet tai man nekėlė jokių nepatogumų, nors buvau kirpta ir susiūta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Lugnė-: 14 liepos 2012 - 19:43
QUOTE(-Lugnė- @ 2012 07 14, 18:43)
Nežinau, ar man taip pasitaikė, kad pogimdyviniam lova buvo žemesnė, ar tiesiog apimta euforijos, kad laikau jau savo mažytę rankose, nejaučiau, kad lova aukšta, bet tai man nekėlė jokių nepatogumų, nors buvau kirpta ir susiūta rolleyes.gif

Na gal ne visur ir yra tos aukstos lovos, to tai nezinau. Bet pvz atsisedus ant lovos, as kojomis zemes nedasiekdavau biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasakyt, ar daro CP jei placenta priekineje sienoje?
Atsakyti