Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

QUOTE(eLBė @ 2012 07 04, 17:14)
O jus geriau nesugalvokit. As turejau pirma cezari ir antra normalu gimdyma. Cezario nerekomenduoju del psichologines busenos ir fizines bukles po jo. Uztat normalu gimdyma rekomenduoju visom keturiom. Paskaitykit Semetos knyga "Gimdymas su sypsena". Man labai padejo.
Turiu epidura.  smile.gif

as pati apie cezari negalvoju, na nebent jau butu reikalas ir gydytojai pasakytu. esu nusiteikusi pagimdyti pati, o mano mazoji ir kol kas nedidele. siaip as galvojau, kad cezaris planinis buna arba skubus. del to ir klausiu ar galima taip sugalvoti, kad noriu cezario ir viskas.
Atsakyti
Duok D, jei viskas gerai, o jei ne? Buna ir traumu, ir visko gimdymo metu.. unsure.gif Man del to neramu..
Papildyta:
QUOTE(baltojifeja @ 2012 07 04, 16:31)
as pati apie cezari negalvoju, na nebent jau butu reikalas ir gydytojai pasakytu. esu nusiteikusi pagimdyti pati, o mano mazoji ir kol kas nedidele. siaip as galvojau, kad cezaris planinis buna arba skubus. del to ir klausiu ar galima taip sugalvoti, kad noriu cezario ir viskas.

Tas "noriu cezario ir viskas" buna suvyniotas i gimdymo baime, skausma ir visa kita. Aisku kad galima, tik ne visi apsiima "pjauti" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2012 07 04, 16:14)
O jus geriau nesugalvokit. As turejau pirma cezari ir antra normalu gimdyma. Cezario nerekomenduoju del psichologines busenos ir fizines bukles po jo. Uztat normalu gimdyma rekomenduoju visom keturiom. Paskaitykit Semetos knyga "Gimdymas su sypsena". Man labai padejo.
Turiu epidura.  smile.gif

Gerai jei gimdymas sklandus ir be komplikacijų.Niekada gyvenime nebūčiau sugalvojus pasirinkti cezario šiaip sau.Nors kai pirmo laukiausi,turėjau nemažai draugių patyrusių cezarį ir nesuprantančių kodėl aš taip noriu gimdyti pati.Bet man kažkaip atrodė,kad visos pagimdo,pagimdysiu ir aš,o dar taip gamtos sutverta,vaikeliui geriau ir visa kita...Bet deja pirmas gimdymas buvo labai komplikuotas verysad.gif Dabar antras nėštumas į pabaigą ir atgyja visi prisiminimai verysad.gif Ne,skausmo neprisimenu,bet prisimenu tą baisų jausmą po gimdymo,tą nežinomybę,ar su mano vaikeliu viskas gerai po tokio gimdymo,prisimenu tas dienas kai vaikelio būklė buvo nepatenkinama doh.gif .Apie savo sveikatą tai net nekalbu doh.gif Todėl antro gimdymo bijau siaubingai,todėl su gydytoja tariausi dėl planinio cezario smile.gif Tik gydytojos nepaklausiau kiek kainuos man cp,todėl būtų įdomu sužinoti ax.gif
Atsakyti
Na, nieko negaliu atsakyti. As gal naivi, bet tikiu, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2012 07 04, 18:30)
Na, nieko negaliu atsakyti. As gal naivi, bet tikiu, kad viskas bus gerai smile.gif

Duok D 4u.gif as irgi tikiu, tik anyta kvaila pripasakojo kvailu istoriju apie gimdymus ir siaip visokiu nesamoniu, vyrui idomu buvo, bet as tai skandala po to pakeliau, ne nestukei tai klausyti, o ta ir nesupranta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 07 04, 19:32)
Duok D 4u.gif as irgi tikiu, tik anyta kvaila pripasakojo kvailu istoriju apie gimdymus ir siaip visokiu nesamoniu, vyrui idomu buvo, bet as tai skandala po to pakeliau, ne nestukei tai klausyti, o ta ir nesupranta  doh.gif

va ir blogiausia, kad kiti su savo baisiomis istorijos gasdina aplinkinius doh.gif o mano sesuo savo mazaja pries menesi per 2 valandas be jokiu nuskausminamuju pagimde, kol kaklelis iki 8 cm atsivere net nepajuto. va ir istorija, kuria galima teigiamu emociju pasisemti. nors kiekviena mes kitokia ir vaikelis skirtingai eina, bet manau svarbiausia neprisigalvoti nesamoniu.
o jei cezaris planinis, tada nieko nekainuoja, bent mano draugei taip buvo, tik gydytojai kaip padeka po visko 200lt dave. bet cia jau kiekvieno pasirinkimas.
Atsakyti
Mamytės, kuo skiriasi mokama nuo nemokamos palatos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solar beam* @ 2012 07 07, 21:48)
Mamytės, kuo skiriasi mokama nuo nemokamos palatos? 4u.gif

Mokamoj kitokios lovos - zemesnes, nereikia kabarotis vos ne su taburete smile.gif Lovos dvi - gimdyvei ir vyrui. Mokamoje yra tualetas arba tualetas ir dusas. Yra televizorius.
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2012 07 07, 22:58)
Mokamoj kitokios lovos - zemesnes, nereikia kabarotis vos ne su taburete  smile.gif Lovos dvi - gimdyvei ir vyrui. Mokamoje yra tualetas arba tualetas ir dusas. Yra televizorius.

O nemokamoje tuoletas yra? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(solar beam* @ 2012 07 07, 22:00)

palatose nera, yra tik bendras WC toli arba nelabai toli nuo tavo palatos koridoriuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solar beam* @ 2012 07 07, 23:00)

nemokamose wc bendras.
Atsakyti
Na jo... vien dėl tuoleto verta imti... rolleyes.gif
Atsakyti