Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

QUOTE(lolita77 @ 2012 06 10, 20:21)
Aciu uz issamius paaiskinimus visoms, o jeigu tariesi su gydytoju ar akuserei dar reikia moketi??? Juk ji irgi kaip ne kaip dalyvauja procese, o anesteziologui..? Cia as tuo variantu jeigu su gydutoju is anksto susitarei...... g.gif

mes tai anesteziologui mokejom. vyras dave pabaigoj ir akuserei, as nebuciau davus..., bet nebegalejau nieko pasakyt smile.gif nelabai ka ji dare, o dar ir nemaloni tokia buvo...
Atsakyti
Noreciau suzinoti gimdymo eiga pagal palatas biggrin.gif

Jei atvykstu su saremiais i ligonine, kur mane nuveza, i gimdykla ar siaip kazkokia palata? Jei tai palata ar gimdykla, kiek ten moteru guli ir ar leidzia kartu buti vyrui? Dar idomu, po gimdymo galima uzsisakyti seimynine palata, kur busime tik vyras, vaikutis ir as? Ar tik atvaziavus tartis del tos palatos, ar pagimdzius, o gal is anksto iki gimdymo, kieno reikia prasyti tokios palatos? Beje, o atvykus naktinius duoda ar reikia savo tureti?

Labai Aciu, kas atsakysit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niam @ 2012 06 11, 15:58)

Jei atvykstu su saremiais i ligonine, kur mane nuveza, i gimdykla ar siaip kazkokia palata? Jei tai palata ar gimdykla, kiek ten moteru guli ir ar leidzia kartu buti vyrui? Dar idomu, po gimdymo galima uzsisakyti seimynine palata, kur busime tik vyras, vaikutis ir as? Ar tik atvaziavus tartis del tos palatos, ar pagimdzius, o gal is anksto iki gimdymo, kieno reikia prasyti tokios palatos? Beje, o atvykus naktinius duoda ar reikia savo tureti?

priimamajam paklause: - ko atvykai? biggrin.gif tada supilde popierius,dave naktinius persirengt (chalata savo reikejo detis) ir nuvede i gimdykla. ten buni viena su vyru, na ir daktarais. po to perveza i palata. del seimynines reikia tartis tik atvaziavus, nes buna eiles. mes tai savo gyd. prasem.
Atsakyti
QUOTE(Niam @ 2012 06 11, 16:58)

Nueisi į priimamajį,užsipildysit dokumentus,duos naktinius persirengt,halato neturėjo,tai vilkaus savo. Tada nuves į gimdymo palatą,ten gali likti vyras, būsit vieni,daugiau jokių gimdyvių nebus, ateis akušerė,pamatuos tonusiukus vaiko ir kaip ir sakė būsit ten su vyru,o gydytojai laiks nuo laiko ateis apžiūrėti tik,paskui jau prieš pabaigą pasiliks ilgiau,arba jei kokių komplikacijų bus. Po gimdymo jei viskas gerai,pabūsit palatoj apie 2-3 val,ir tada nuveš į pogimdyvinę. Ten irgi gulėsit viena,o jei norit šeimyninės turit iš anksto užsisakyt kai tik atvažiuojat gimdyt,ir tai nevisada būna laisvų,nors galit bandyt sesučių pogimdyviniam prašyt, esu girdėjus iš daugelio,kad leidžia vyrams ir nemokamose pasilikt 4u.gif
Atsakyti
As jau antra karta pabuvojau Klaipedos GN. Abu kartus likau patenkinta personalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivos juosta: 30 birželio 2012 - 16:51
QUOTE(eLBė @ 2012 06 30, 11:25)
As jau antra karta pabuvojau Klaipedos GN. Abu kartus likau patenkinta personalu.

Idomu ar davete kysi? smile.gif Ar ir be to viskas buvo liuks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 30 birželio 2012 - 21:58
QUOTE(Aushrita @ 2012 06 30, 22:58)
Idomu ar davete kysismile.gif Ar ir be to viskas buvo liuks?

Ne, nei karto niekam visiskai nieko nedavem. Gydytojai ir akuseres buvo malonus, elgesi graziai. Taciau as uz tai nemokejau smile.gif Manau, kad moketi galima tada, kai tariesi su konkreciu zmogumi arba personalas atlieka kazkokiu ypatingu paslaugu, neieinanciu i ju darba.
Atsakyti
Aš du kart gimdžiau ir likau patenkinta 4u.gif Nemokėjau už tai bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kokia dabar "stafke" cezario pjuviui Klaipedos GN? Ir su kuo ten tartis reikia?
Atsakyti
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 07 01, 19:39)
Gal kas zinot kokia dabar "stafke" cezario pjuviui Klaipedos GN? Ir su kuo ten tartis reikia?

Vat ir man įdomu būtų sužinoti g.gif Bet manau,čia dar nuo gydytojo priklauso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astoldita @ 2012 07 02, 10:23)
Vat ir man įdomu būtų sužinoti g.gif Bet manau,čia dar nuo gydytojo priklauso unsure.gif

o cezaris nebuna planinis arba jau gimdymo metu sprendzia. ar galima sugalvoti, kad reikia ir darytis?
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2012 07 04, 15:59)
o cezaris nebuna planinis arba jau gimdymo metu sprendzia. ar galima sugalvoti, kad reikia ir darytis?

O jus geriau nesugalvokit. As turejau pirma cezari ir antra normalu gimdyma. Cezario nerekomenduoju del psichologines busenos ir fizines bukles po jo. Uztat normalu gimdyma rekomenduoju visom keturiom. Paskaitykit Semetos knyga "Gimdymas su sypsena". Man labai padejo.
Turiu epidura. smile.gif
Atsakyti