Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

QUOTE(solar beam* @ 2012 06 04, 20:00)
Nefridoje važiuoja nemokamai, jei patenki į jų sąrašą pagal gatvę, ar patenki paklausk registratūroje, ne visur ir jie važiuoja mirksiukas.gif Atvažiavimas/iškvietimas berods 25 litus kainuoja, bijau sumeluoti g.gif

Idomiai,na mano gatve butu debreceno,speju nepriklauso jau doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 06 04, 20:10)
Idomiai,na mano gatve butu debreceno,speju nepriklauso jau  doh.gif  g.gif

Gal ir priklauso, netoli yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(solar beam* @ 2012 06 04, 21:11)
Gal ir priklauso, netoli yra ax.gif

Na reiks pasidometi,daktariuko vistiek reikes biggrin.gif
Atsakyti
Butent Nefrida ir turejau omeny, jei tau nepriklauso pagal rajona uz iskvietima moki. Taip sake registruojantis. Pati esu prisirasiusi Nefridoj, o vaika pagal rajona uzrasiau.
Atsakyti
Sveiki.gal kas galit parasyt kokia CP kaina tariantis su Maciulionyte,kas nesenai gimdet.
Atsakyti
Man antras gimdymas "ant nosies" ir kilo toks klausimas, kaip buna jeigu papuoli gimdyti ant pamainu keitimosi. Domina du variantai, kai susitari su akusere jau atvaziavus i GN, vyksta gimdymo veikla ir pamaina keiciasi - ar akusere gali likti ta pati kuri ir pasitiko tave ( su kuria susitarei kaip sakoma), ar ji vis delto pasikeicia. Ir kaip buna jeigu atvaziuoji ir gimdai nesitarusi - pamainai keiciantis pirmoji akusere viska "meta" ir iseina, ar kaip ir tada su ta naujai atejusiaja vel viskas nuo pradziu...?
Gal bus atsiliepimu is neseniai gimdziusiu, ar tiesiog protingu patarimu.
smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita77 @ 2012 06 07, 14:12)
Man antras gimdymas "ant nosies" ir kilo toks klausimas, kaip buna jeigu papuoli gimdyti ant pamainu keitimosi. Domina du variantai, kai  susitari su akusere jau atvaziavus i GN, vyksta gimdymo veikla ir pamaina keiciasi - ar akusere gali likti ta pati kuri ir pasitiko tave ( su kuria susitarei kaip sakoma), ar  ji vis delto pasikeicia. Ir kaip buna jeigu atvaziuoji ir gimdai nesitarusi - pamainai keiciantis pirmoji akusere viska "meta" ir iseina, ar kaip ir tada su ta naujai atejusiaja vel viskas nuo pradziu...?
smile.gif  smile.gif

Nežinau ,kaip vyksta sustarus,nes nei vieno karto nesitariau.... rolleyes.gif
O šiaip pasikeičia pamainos,perduoda tave kitai pamainai ,papasakoja viska ,kas vyksta,kaip vyksta,ir būni jau su kita pamaina. mirksiukas.gif
Atsakyti
Priklauso, su kuo susitarei. Žinau, kad yra akušerių, kurios net susitarus, pasibaigus jos pamainai, viską meta ir keliauja namo, net jei sumokėti pinigai ax.gif Būtent dėl šios priežasties tariausi gimdyt su gydytoja, nes net pinigėliai ne taip jau skiriasi, o gydytojas yra visgi gydytojas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano viena draugė gimdė,tai atvažiavo ryte apie 9 val, jau buvo nauja pamaina pasikeitus,jos gimdymas buvo nelengvas,tai prasikankino iki vakaro ,19.30 turėjo keistis jau kita akušerė,bet kadangi gimdymas jau buvo į pabaigą,tai draugė paprašė akušerės kad ji pasiliktų iki pabaigos,davė suprasti,kad skoloj neliks,ir akušerė pasiliko. 20.00 draugė jau pagimdė,tai kažkiek pamokėjo tai akušerei 4u.gif
Atsakyti
Apie daktarus ir ligas
Atsakyti
QUOTE(lolita77 @ 2012 06 07, 13:12)
Man antras gimdymas "ant nosies" ir kilo toks klausimas, kaip buna jeigu papuoli gimdyti ant pamainu keitimosi. Domina du variantai, kai  susitari su akusere jau atvaziavus i GN, vyksta gimdymo veikla ir pamaina keiciasi - ar akusere gali likti ta pati kuri ir pasitiko tave ( su kuria susitarei kaip sakoma), ar  ji vis delto pasikeicia. Ir kaip buna jeigu atvaziuoji ir gimdai nesitarusi - pamainai keiciantis pirmoji akusere viska "meta" ir iseina, ar kaip ir tada su ta naujai atejusiaja vel viskas nuo pradziu...?
smile.gif  smile.gif

Jei normali akusere,ji tikrai pasiliks,ar prasidejus veiklai atvaziuos is namu,jei nedirba tuo metu.Cia kai esi susitarus.Kai nesusitarus,keiciasi pamainos draugauji ir su kitu gydytoju,ir kita akusere.Tik klausimas,ar verta tartis su akusere,nebent tie keli simtukai labai svarbus,nes akusere is namu vaziuoja,kiek girdejau kaina iki 600lt,O su gydytoju kai kas ir uz 800 susitare.Plius gydytojas,jei susitari anksciau,seka tave, daro ultragarsa ir visa tai nekainuoja.Jau atvaziavus gimdyti i GN,tariantis,kainos kitos.
Papildyta:
QUOTE(String @ 2012 06 08, 09:07)
Priklauso, su kuo susitarei. Žinau, kad yra akušerių, kurios net susitarus, pasibaigus jos pamainai, viską meta ir keliauja namo, net jei sumokėti pinigai  ax.gif  Būtent dėl šios priežasties tariausi gimdyt su gydytoja, nes net pinigėliai ne taip jau skiriasi, o gydytojas yra visgi gydytojas  mirksiukas.gif

Butent,gydytojas yra gydytojas.Jei gali susimoketi,tai gal geriau susitarti su gydytoju kuris ir atsakingas ir vadovauja gimdymui.
Atsakyti
Aciu uz issamius paaiskinimus visoms, o jeigu tariesi su gydytoju ar akuserei dar reikia moketi??? Juk ji irgi kaip ne kaip dalyvauja procese, o anesteziologui..? Cia as tuo variantu jeigu su gydutoju is anksto susitarei...... g.gif
Atsakyti