Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

QUOTE(vai2te0528 @ 2012 04 27, 18:00)
As irgi taip manau.. Tiesiog galvoju, o kas, jei.. Esame is Klaipedos, del to ir uzklausiau..

Jokių jei... Viskas bus gerai thumbup.gif Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
būkit geros pasakykit kokia pavardė pogimdyviniam skyriuje dirbančios (budinčios ir naktimis) sesutės Irinos, kuri visada šypsosi ir yra be galo maloni. Aš taip ir neįsidėmėjau jos pavardės.
Atsakyti
Mielosios mamytes, papasakokite prasom apie gyd. Sigita Neverauskiene. Lankausi pas ja Medikanoje nestumo prieziurai. Ji dirba ir GM, tai noreciau suzinoti kokie ispudziai po gimdymo pas ja. Man 37 m., pirmas ir paskutinis tikriausiai nestumas (ilgai ir sunkiai sekesi ieskoti vaikelio), tad labai nenoriu rizikoti gimdant. Kaip del CP? kiek girdejau, jinai tvirta "naturaliste". Dekui uz bet kokia informacija. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska13 @ 2012 05 16, 22:22)
Mielosios mamytes, papasakokite prasom apie gyd. Sigita Neverauskiene. Lankausi pas ja Medikanoje nestumo prieziurai. Ji dirba ir GM, tai noreciau suzinoti kokie ispudziai po gimdymo pas ja. Man 37 m., pirmas ir paskutinis tikriausiai nestumas (ilgai ir sunkiai sekesi ieskoti vaikelio), tad labai nenoriu rizikoti gimdant. Kaip del CP? kiek girdejau, jinai tvirta "naturaliste". Dekui uz bet kokia informacija.  4u.gif

Mano gimdymas prasidejo per jos pamaina, man ji nepatiko, tokia grubi, salta, pastoviai rekenti karidoriuose. Tik uzsukdavo i gimdykla ir vis sakydavo cia maza rizika, sita, tai su akusere pagimdys. Viso prasikankinau 15 val, gerai kad pasikeite pamaina, pereme kita gydytoja, pakomentavo " apie maza rizika, nei kalbos negali buti". Saugiau pasijauciau vien del demesio ir bendravimo.
Nezinau gal kai tariesi, Neverauskiene kitaip dirba, nors tikras profisionalas ne tik uz papildomus pinigelius turetu maloniai bendrauti ir dirbti.
Atsakyti
Nesenai gimdžiau,iš pradžių pasirinkau gimdyt vien su akušere,bet vėliau atsirado komplikacijų tai akušerė pati pasikvietė gydytoją,atėjo dvi vienos pavardės nepamenu,o kita buvo Neverauskienė. Apie jokį grubumą,nė kalbos negali būti,atvirkščiai-labai malonios gydytojos man pasirodė thumbup.gif Apskritai gal jau pasikartosiu,bet visas personalas tenai superinis,tikrai nesitikėjau tokios priežiūros ir dėmesingumo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(roseemily @ 2012 05 11, 11:10)
Sveikos,
būkit geros pasakykit kokia pavardė pogimdyviniam skyriuje dirbančios (budinčios ir naktimis) sesutės Irinos, kuri visada šypsosi ir yra be galo maloni. Aš taip ir neįsidėmėjau jos pavardės.

Aš įsivaizduoju apie kurią tu kalbi,bet pavardės taip pat neisidėmėjau doh.gif
Atsakyti
sveikos, esamos ir busimos mamytes 4u.gif
pries siek tiek daugiau nei pora metu gimdziau KGN likau viskuom patenkinta, ta kart tariausi su gydytoja,nes turejo buti cezaris,bet paskutinemis dienomis mazylis apsiverte ir gime naturaliai, dabar laukiam pagausejimo vel tariausi su ta pacia gydytoja tik norejau pasidometi "ikainiu" blush2.gif
gal kas neseniai gimdete pagal susitarima ir galite i a.z. pasidalinti patirtimi kiek davete? vis sukam galva ar labai pasikeite per pora metu situacija,kazkaip tiesiai gydytojos nesinori klausti ax.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(esema @ 2012 05 17, 20:24)
sveikos, esamos ir busimos mamytes  4u.gif
pries siek tiek daugiau nei pora metu gimdziau KGN likau viskuom patenkinta, ta kart tariausi su gydytoja,nes turejo buti cezaris,bet paskutinemis dienomis mazylis apsiverte ir gime naturaliai, dabar laukiam pagausejimo vel tariausi su ta pacia gydytoja tik norejau pasidometi "ikainiu"  blush2.gif
gal kas neseniai gimdete pagal susitarima ir galite i a.z. pasidalinti patirtimi kiek davete? vis sukam galva ar labai pasikeite per pora metu situacija,kazkaip tiesiai gydytojos nesinori klausti  ax.gif

aciu  4u.gif

Mane taip pat sitas klausimas labai domintu, niekur nerandu informacijos smile.gif pasidalinkite mamytes smile.gif
Atsakyti
Musu pazystami kai gimde pries kelis men tai sake akuserei dave 300lt,turejo savo epidura nes ten neduoda ir viskas,daugiau niekam nemokejo ir sake tikrai neverta dar gydytojui moket nes viska daro akusere
Atsakyti
kai tariesi su gyd. tai viska daro jis. akusere tik kateteri state ir paklodes keite. o verta ar ne cia kiekvienu atveju individualiai, manuoju buvo verta. suma su trim nuliais tongue.gif
Atsakyti
4u.gif Geriausiai tartis su akušere - visas darbas praktiškai jos, jei jokių komplikacijų nenusimato, tai manau gydytojo tikrai nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigullka @ 2012 05 31, 18:21)
4u.gif Geriausiai tartis su akušere - visas darbas praktiškai jos, jei jokių komplikacijų nenusimato, tai manau gydytojo tikrai nereikia  ax.gif

As tai manau net nesitarsiu is anksto,duosiu vietoje ir tiek kad neatsipalaiduotu per daug biggrin.gif
Atsakyti
Na aišku,čia kiekvienos reikalas,jeigu jums ramiau kai įduodat pinigėlius,bet mes su vyru esam griežtai prieš tokius dalykus,nes kaip bebūtų čia yra jų darbas,jos gauna už tai atlyginimą,ir tikrai jei neduosit pinigų niekas jūsų vienos ten nepaliks,bet kokiu atveju būsit prižiūrėta smile.gif Mes davėm pinigėliu,bet po visko,kaip padėka,už tikrai gerą ir kompetetingą darbą ir rūpestingą priežiūrą thumbup.gif
Atsakyti