Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN

QUOTE(merselle @ 2012 04 10, 09:53)
ar noriai leidzia vyrams uzsibuti  4u.gif

Na mes buvom nemokamoj palatoj, tai vyras iseidavo apie 21val., niekas nieko nesake ax.gif
Atsakyti
Gimdziau pries pora metu tai reikejo turet savo siulus 1 ir 2 numerio,. Kaip situacija dabar?

Gal kas parduodat epiduro rinkini? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiskas_migdolas @ 2012 04 17, 09:35)
Gimdziau pries pora metu tai reikejo turet savo siulus 1 ir 2 numerio,. Kaip situacija dabar?

Gimdžiau spalio mėnesį-turėjau tik epiduro rinkinį,siulų neturėjau-užsiuvo su vietiniais smile.gif
Atsakyti
epidura reikia tureti, siulus duoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2012 04 10, 11:53)

Nuo personalo priklauso. Viena budinti buvo, tai butu leidusi MB net miegoti nemokamoje palotoje. O kita diena viena buvo moteriske, kuri pasake, kad lankymo valandos 20val baigiaisi, tai dave zinoti, kad MB jau laikas namo doh.gif
QUOTE(dangiskas_migdolas @ 2012 04 17, 09:35)

Siulu tikrai nereikia tureti. O as ir pries 3 metus gimdziau, tai nereikejo tureti ir tada g.gif
Atsakyti
Na, aš kaip minėjau, mus 23 val. atkėlė į pogimdyvinį, tai nebuvo nė kalbos, kad kas vyrą varytų namo, net miegamą fotelį atvežė... O kitą dieną mokamoje palatoje visa šeimyna buvom, nakvojom, niekas nieko nesakė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiskas_migdolas @ 2012 04 17, 10:35)

Siūlų tikrai nereikia turėti smile.gif Epidūrą jei planuojat turit nusipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2012 04 18, 09:29)
Na, aš kaip minėjau, mus 23 val. atkėlė į pogimdyvinį, tai nebuvo nė kalbos, kad kas vyrą varytų namo, net miegamą fotelį atvežė... O kitą dieną mokamoje palatoje visa šeimyna buvom, nakvojom, niekas nieko nesakė  ax.gif

Mokamoje palatoje tikrai gali vyras pasilikti. Maniskis irgi nakvojo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 04 19, 01:10)
Mokamoje palatoje tikrai gali vyras pasilikti. Maniskis irgi nakvojo  drinks_cheers.gif

Tai mokamas palata ne be reikalo vadinasi šeimynine. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2012 04 10, 12:53)

SMAGU PASISKAITINETI , TAS MAN BUVO , PRIES BEVEIK 3 M. BET TRECIAS LELIUKAS YRA DIDELIUOSE PLANUOSE... smile.gif)) PATIKO , MAN TIE GIMDYMO , NAMAI , IR PO 2 DIENIKIU VAREM NAMO ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(re2te @ 2012 02 29, 20:47)
Sveikos, o gal zinote ar verta is anksto susitarti su kokia akusere ar gydytoja del gimdymo? Kaip manote?

Čia teisingai viena pasakė, kad tai kiekvieno asmeninis reikalas. Aš tai pirmą kartą tariausi su gydytoja ir tikrai nesigailiu, nes prasidėjus sarėmiams ji net 2 val. nakties atvažiavo iš namų, visiems davė nurodymus ir pati nė minutei nesitraukė thumbup.gif Nors, sužinojusi kas laukia, antrą kartą jau susitariau dėl CPO ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Jurate R @ 2012 04 19, 01:10)
Mokamoje palatoje tikrai gali vyras pasilikti. Maniskis irgi nakvojo  drinks_cheers.gif

Jei gimdysiu trečią kartą, tai tikrai vėl mokamą palatą imsiu mirksiukas.gif Jautiesi kaip namie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianytė @ 2012 04 24, 08:52)

Papildyta:
Jei gimdysiu trečią kartą, tai tikrai vėl mokamą palatą imsiu  mirksiukas.gif  Jautiesi kaip namie  thumbup.gif

kad reik imt mokama tai faktas. tik kad nevisada ja gaut galima doh.gif Mes kai atvaziavom i GN tai vyra is kart nubego i pogimdyvini uzimti eile mokamai palatai tai eileje buvo 6 doh.gif gerai kad pirma pagimdziau tai gavom palata smile.gif
Atsakyti