Įkraunama...
Įkraunama...

Miceliarinis vanduo

turiu bioderma micelini, bet smalsumo vedama nusipirkau ir lirene.
tai nenusivyliau. pudra ir tusa nuvalo labai gerai. tusas MF calorie 2000. veido oda lieka svari, jauciasi drekinimas. geram nuvalymui reikia 3 diskeliu. matyt, iskeisiu bioderma i lirene. piniginei patiks labiau smile.gif
nuvalymas jauciu priklauso nuo makiazo priemoniu. anksciau daziausi kitokiu tusu, tai valydavo kiek sunkiau ir tas pats bioderma, akis reikdavo patrint, kad nuvalytu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2013 03 19, 09:48)
turiu bioderma micelini, bet smalsumo vedama nusipirkau ir lirene.
tai nenusivyliau. pudra ir tusa nuvalo labai gerai. tusas MF calorie 2000. veido oda lieka svari, jauciasi drekinimas. geram nuvalymui reikia 3 diskeliu. matyt, iskeisiu bioderma i lirene. piniginei patiks labiau smile.gif 
nuvalymas jauciu priklauso nuo makiazo priemoniu. anksciau daziausi kitokiu tusu, tai valydavo kiek sunkiau ir tas pats bioderma, akis reikdavo patrint, kad nuvalytu.. g.gif

kiek jau laiko naudojate Lirene vandenuka? kokia veido oda?
Atsakyti
2savaites, riebi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2013 03 14, 17:04)
Antras mėnuo Biodermos vandenuką naudoju ir aš. Labai patinka, dar nebuvau atradus tokios priemonės, kuria nusivalius odos neniežėtų, neparaustų, o atvirkščiai - atsigauti, liktų rami smile.gif Bet visgi akiu makiažui nusipirkau Loreal valiklį. Nesuprantu, ar mano tušas toks sunkus, ar kas čia, bet su Biodermos vandeniu nuvalyt blakstienas man prireikia dviejų vatos diskelių blink.gif Kaip Jums, merginos?

as irgi labai dziaugiuosi siuo vandenuku, su tusu panasiai smile.gif megstu pasidazyt, tai naudoju akims atskira valikli akiu makiazui
Atsakyti
QUOTE(inga_mil @ 2013 03 21, 19:12)
as irgi labai dziaugiuosi siuo vandenuku, su tusu panasiai smile.gif megstu pasidazyt, tai naudoju akims atskira valikli akiu makiazui

Sveikos smile.gif ,prisijungsiu ir as prie diskusiju,jau gera pusmeti naudoju biodermos vandenuka ir man jis pats geriausias thumbup.gif .mano lbai jautri veido oda,buvau daug visko isbandziusi,bet vis berdavo,niezedavo,traukdavo veido oda.nekeisciau i joki kita mirksiukas.gif
Atsakyti
o as isbandziau Loreal'io, kazkaip irgi gal net labiau patinka nei bioderma, labiau atgaivinta oda jauciasi, akiu makiazo valo geriau thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš nematau skirtumo tarp biodermos, gal net geriau ir greičiau tušą nuvalo, plius akių nealergizuoja, kas retai, bet pasitaikydavo su bioderma g.gif O
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 05 28, 19:55)
o as isbandziau Loreal'io, kazkaip irgi gal net labiau patinka nei bioderma, labiau atgaivinta oda jauciasi, akiu makiazo valo geriau  thumbup.gif

Man Loreal'is nenuvalo waterproof akiu makiazo, nors parduotuvej sake, kad nuvalys.. g.gif Jauciuos apgauta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shviesele @ 2013 06 17, 20:23)
Man Loreal'is nenuvalo waterproof akiu makiazo, nors parduotuvej sake, kad nuvalys..  g.gif Jauciuos apgauta  doh.gif

ka jos ten zino biggrin.gif reikejo pagooglinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 17 birželio 2013 - 21:34
QUOTE(Shviesele @ 2013 06 17, 21:23)
Man Loreal'is nenuvalo waterproof akiu makiazo, nors parduotuvej sake, kad nuvalys..  g.gif Jauciuos apgauta  doh.gif

O as galutinai nurasiau Eveline micelini vandeni, nes irgi vandeniui atsparaus tuso nenuvalo schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Pasiskaičiau apie tą vandenuką ir užsimaniau išbandyti. Kaip tik baigiasi mano prausiklis bei pienelis ir tonikas. Tik man kažkaip vis tiek neramu, ar tikrai nuvalys jis pilnai makiažu padengtą veidą (skysta pudra, biri pudra, skaistalai ir t.t.) g.gif Bijau apsišaut, kad paskui vis tiek netektų pirktis to pačio pienelio, toniko ir kokio prausiklio rolleyes.gif
Atsakyti
Nu man tiek Bioderma, tiek Lorealis nuvalo didžiąją dalį makiažo, paskui vistiek su prausikliu prausiu veidą, nes kitaip man atrodo, kad kažkas liko ant veido biggrin.gif O po prausiklio jau visiškai švari oda lieka
Atsakyti