Įkraunama...
Įkraunama...

Miceliarinis vanduo

QUOTE(mimi88 @ 2012 10 15, 21:43)
user posted image[/url]
nusipirkau sio vandenuko, viskas butu kaip ir gerai, labai skanus jo kvapas man smile.gif bet dedu jam riebu minusa kad nevalo akiu makiazo gerai, visada lieku apsimozojus kaip panda kad ir kaip smarkiai trinciau oda, o juk ypac po akim odos negalima trint unsure.gif baigusi grisiu prie biodermos arba bielendos (priklausys nuo pinigines turinio tuo metu smile.gif)
beje nezinau ar del sio vandens ar del kokiu kitu veiksniu man atsirado voku berimas - oda tokia issausejus ir serpetoja, bet gal cia tik sutapimas kad taip atsitiko po savaites naudojimo..

drinks_cheers.gif pritariu mimi88, viskas butu kaip ir gerai bet tikrai nevalo akiu makiazo iki galo, gal kad as naudoju waterprof piestuka g.gif o tas Sensibio ruzavas idomu ar valo waterprofus gerai?
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2013 02 23, 20:46)
drinks_cheers.gif pritariu mimi88, viskas butu kaip ir gerai bet tikrai nevalo akiu makiazo iki galo, gal kad as naudoju waterprof piestuka  g.gif o tas Sensibio ruzavas idomu ar valo waterprofus gerai?

Sensibio rožinis tikrai puikiai nuvalo visus waterproof thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(change @ 2012 11 18, 01:29)
turiu as ta biodermos sensibio smile.gif tik man nepatinka vienas dalykas - turi jis visviena toki specifini kvapa.... ar cia tik pas mane? gal koks pagedes?

Turiu Bioderma Sensibio sunaudojau 2 buteliuka ir Sebium vandenuka turiu nepastebejau jokiu kvapu g.gif O gal man su uosle kas negerai g.gif
Atsakyti
Mano oda sausa, o vanduo labai kalkėtas, tai veidui nusiprausti naudoju Bioderma Crealine H2O (čia tas pats kas Sensibio Lietuvoje). Man jis laaabai patinka ir makiažą nuvalo ir oda atsigauna. Aš iš užsienio perkuosi, ten 500 ml talpa, o kaina praktiškai tokia pat kaip Lietuvoje už 250 ml moki. Super dalykas, tikrai rekomenduoju turinčias jautresnę odą. Dabar mačiau yra sukurtas vanduo Crealine su TS (tai čia ypač jautriai odai). Gal šitą šį kartą bandyti įsigyti g.gif O mano vyras prausiasi su Sebium H2O, nes jo oda riebesnė, tai irgi neatsisako jau treti metai thumbup.gif
Atsakyti
Antras mėnuo Biodermos vandenuką naudoju ir aš. Labai patinka, dar nebuvau atradus tokios priemonės, kuria nusivalius odos neniežėtų, neparaustų, o atvirkščiai - atsigauti, liktų rami smile.gif Bet visgi akiu makiažui nusipirkau Loreal valiklį. Nesuprantu, ar mano tušas toks sunkus, ar kas čia, bet su Biodermos vandeniu nuvalyt blakstienas man prireikia dviejų vatos diskelių blink.gif Kaip Jums, merginos?
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2013 03 14, 18:04)
Antras mėnuo Biodermos vandenuką naudoju ir aš. Labai patinka, dar nebuvau atradus tokios priemonės, kuria nusivalius odos neniežėtų, neparaustų, o atvirkščiai - atsigauti, liktų rami smile.gif Bet visgi akiu makiažui nusipirkau Loreal valiklį. Nesuprantu, ar mano tušas toks sunkus, ar kas čia, bet su Biodermos vandeniu nuvalyt blakstienas man prireikia dviejų vatos diskelių blink.gif Kaip Jums, merginos?

man irgi minimum dviejų ,šiuo metu turiu LOREAL tušą
Atsakyti
Nusipirkau šiandien sensibio vandenuką, o jūs veido neprausiat, tik su vandenuku nuvalot ir viskas, o pudrą su juo irgi gerai nuvalyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2013 03 17, 16:28)
Nusipirkau šiandien sensibio vandenuką, o jūs veido neprausiat, tik su vandenuku nuvalot ir viskas, o pudrą su juo irgi gerai nuvalyt g.gif

aš po sensibio vandens panaudojimo visad veidą nupurškiu terminiu vandeniu.jei jo neturėčiau,tai veidą plaučiau vandeniu iš čiaupo. man asmeniškai labai nemalonu butu sensibio palikt ant odos. ir kvapas nėra mielas,ir šiaip chemija.ne tas produktas, kad odą lepint. kaip makiažo valiklis-labai geras.
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2013 03 17, 17:28)

as dienom kai nesidetepu pudra tai nesiprausiu vandeniu o tik valau su biodermos vandenuku.
kai dazausi jau su pudra tai pirma nusiprausiu su prausikliu biodemos, tada su olay aparaciuku , tada su biodermos vandenuku biggrin.gif ir galiausiai naktinis kremukas biggrin.gif
vien su biodermos vandenuku jauciu laaabai daug diskeliu sunaudociau kol nusivalyciau laaabai svariai pudra g.gif ax.gif

del akiu tai as taip darau. uzsipilu vandenuko. dedu vatos diskeli ant akiu ir palaikau netrindama kol tusas suslampa. nezinau net kaip pasakyt. tada tikrai man 1 diskelio uztenka. o valau ir waterproof'us smile.gif ax.gif
Atsakyti
aš tai atvirkščiai darau - pirma bioderma nusivalau (kad nemozočiau dienos purvo po veidą su prausikliu), tada prausikliu su Sonic aparatu, ir tada jau kremas. Tik taip jaučiuos švariai nusivalius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2013 03 18, 11:57)
aš tai atvirkščiai darau - pirma bioderma nusivalau (kad nemozočiau dienos purvo po veidą su prausikliu), tada prausikliu su Sonic aparatu, ir tada jau kremas. Tik taip jaučiuos švariai nusivalius biggrin.gif

labai teisingai.
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2013 03 17, 16:28)

Kadangi pudros nenaudoju,tai naudoju arba vien vandenuką arba vien Sensibio DS prausiklį. Šiaip kasdien vandenuką ir kiekvieną kartą duše būnant prausiklį.
Atsakyti