Įkraunama...
Įkraunama...

Miceliarinis vanduo

Man tai tas Biodermos sensibio (ruzavas) metu atradimas biggrin.gif ir makiaza nuvalo, ir tusa nuo akiu, nei grauzia nei dirgina, nesausina odos, kaip tik ja atgaivina, fainai kad nebereikia nei pienelio, nei toniko, nei prausiklio, uztenka siuo vendeneliu veiduka nusivalyt ir kartais net kremu netepu. Nu 10 balu jam 4u.gif tik gaila kd LT jis toks brangus smile.gif
Atsakyti
user posted image[/url]
nusipirkau sio vandenuko, viskas butu kaip ir gerai, labai skanus jo kvapas man smile.gif bet dedu jam riebu minusa kad nevalo akiu makiazo gerai, visada lieku apsimozojus kaip panda kad ir kaip smarkiai trinciau oda, o juk ypac po akim odos negalima trint unsure.gif baigusi grisiu prie biodermos arba bielendos (priklausys nuo pinigines turinio tuo metu smile.gif)
beje nezinau ar del sio vandens ar del kokiu kitu veiksniu man atsirado voku berimas - oda tokia issausejus ir serpetoja, bet gal cia tik sutapimas kad taip atsitiko po savaites naudojimo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 15 spalio 2012 - 22:04
QUOTE(mimi88 @ 2012 10 15, 21:43)
user posted image[/url]
nusipirkau sio vandenuko, viskas butu kaip ir gerai, labai skanus jo kvapas man smile.gif bet dedu jam riebu minusa kad nevalo akiu makiazo gerai, visada lieku apsimozojus kaip panda kad ir kaip smarkiai trinciau oda, o juk ypac po akim odos negalima trint unsure.gif baigusi grisiu prie biodermos arba bielendos (priklausys nuo pinigines turinio tuo metu smile.gif)
beje nezinau ar del sio vandens ar del kokiu kitu veiksniu man atsirado voku berimas - oda tokia issausejus ir serpetoja, bet gal cia tik sutapimas kad taip atsitiko po savaites naudojimo..

Hmm idomu, man kaip tik valo tobulai sitas valiklis akiu makiaza, prispaudusi sudrekinta vatos diskeli palaikau apie 30sek. ir viskas svaru grazu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lalaila3 @ 2012 09 14, 14:47)
Man tai tas Biodermos sensibio (ruzavas) metu atradimas biggrin.gif  ir makiaza nuvalo, ir tusa nuo akiu, nei grauzia nei dirgina, nesausina odos, kaip tik ja atgaivina, fainai kad nebereikia nei pienelio, nei toniko, nei prausiklio, uztenka siuo vendeneliu veiduka nusivalyt ir kartais net kremu netepu. Nu 10 balu jam 4u.gif tik gaila kd LT jis toks brangus smile.gif

man irgi sitas nuostabus, bet as db nusipirkau ekologiska bio pha micelini vandeni ir viskam ir makiazui ir odai valyti, nu ka galiu pasakyti neprastesnis, uz 400 ml sumokejau 29 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 10 15, 21:43)
user posted image[/url]

O man si priemone yra super thumbup.gif Neturiu jam jokiu priekaistu-nei sausina,nei dirgina odos,labai lengvai nuvalo akiu makiaza,nereikia jokiu trynimu ir pan....Zinau,kad baigus ja naudoti,vel kartosiu bigsmile.gif Eksperimentuot neverta.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinė mėnesiena @ 2012 10 22, 11:35)
O man si priemone yra super thumbup.gif Neturiu jam jokiu priekaistu-nei sausina,nei dirgina odos,labai lengvai nuvalo akiu makiaza,nereikia jokiu trynimu ir pan....Zinau,kad baigus ja naudoti,vel kartosiu bigsmile.gif Eksperimentuot neverta.

tai jau tikrai neverta, jei jums tinka puiku, nes mano eksperimentas su sia priemone baigesi kontaktiniu akiu voku dermatitu.. verysad.gif .turejau du itariamuosius lesiu skysti nauja ir sita valikli tai nutraukus jo vartojima ir hormoniniais tepalais nusigydzius tfu tfu neatsinaujino
beje kam tinka ir patinka sitas - maxes leidinuky maciau dabar du uz 1kaina
Atsakyti
turiu as ta biodermos sensibio smile.gif tik man nepatinka vienas dalykas - turi jis visviena toki specifini kvapa.... ar cia tik pas mane? gal koks pagedes?
Atsakyti
QUOTE(lalaila3 @ 2012 09 14, 13:47)
Man tai tas Biodermos sensibio (ruzavas) metu atradimas biggrin.gif  ir makiaza nuvalo, ir tusa nuo akiu, nei grauzia nei dirgina

drinks_cheers.gif man sis irgi superinis, butinai kartosiu
Atsakyti
Naudoju Bioderma Sensibio vakarais veidui ir akių makiažui nuvalyti.Rytais naudoju nebent jei laabai skubu ir nėr laiko prausikliu nusiprausti veido. thumbup.gif Esu laaabai patenkinta.Turiu super sausą odą,bet nesausina,kitaip nei prausiklis.
Atsakyti
Bandžiau ir Vichy ir Biodermos, abu labai patiko, naudoju makiažui valyti smile.gif Dabar nusipirkau tokį butelį su pompa :

user posted image

patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shineida: 11 sausio 2013 - 19:29
Esu bandziuri Eucerin, Bioderma Sebium ir dabar turiu La Roche Posay, tai aisku tikriausiai nieko nenustebinsiu sakydama, kad Bioderma patiko labiausiai, tikrai superinis dalykas makiazui nuvalyti, svelnus, nedirgina, labai gerai akiu makiaza nuvalo thumbup.gif eucerin irgi patiko, labai panasus i bioderma, tik akiu makiazo taip gerai neime, na o LRP visai nepatinka schmoll.gif akiu is vis nevalo, reikia trinti nebent, zodziu tikrai nieko gero...
Atsakyti
yra dar labai superinis Avene Lotion micellaire ir firmos Noreva micelių vanduo. Pastarąji Klaipėdoje galima nusipirkti tik Benu vaistinėje\, bet jis išgydė mano odą nuo pogimdyvinės alergijos ir veidas, nepatikėsit, tiesiog pradėjo spindėti, net draugės klausinėja ką naudoju veido priežiūrai:)
Atsakyti