Įkraunama...
Įkraunama...

Miceliarinis vanduo

QUOTE(Jazira @ 2012 02 29, 14:32)
vaitineje maciau sita:
Eucerin DermatoClean 3 in 1 micellar valomasis fluidas
http://www.parapharm...92-thickbox.jpg
gal kas turit atsiliepimu?

Vakar įsigijau šitą, tai man akių jis negraužia, ir lieka švarus veidas, ir malonus, bet po kurio laiko kažkoks lipnumas jaučiasi ir norisi eit nusipraust veidą, nežinau kodėl g.gif po šito sakiau bandysiu biodermos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 07 16, 13:08)
Kiek kainuoja? Ar tinka akims valyt? Ar turi sudetyje kvepalu?  4u.gif

O as vis Bioderma naudoju, kitu firmu apziuriu - tai su kvepalais, tai akim netinka, tai kaina dar didesne  unsure.gif O kai oda jautri, tusciai eksperimentuot nesinori...

as tai valau akis ir man labai gerai (nors mano aklys jautrokos, nesioju kontaktinius lesius) sudetyje kvapikliu nera bet bekvapis visikai nera kaip kad man visikai be kvapo nebuvo ir bioderma (ypac melyna linija drekinanti) sakyciau tokiom medetkom bisky gal kvepia. kaina jo ~18lt bet pirkau kai bielenda kosmetikai buvo 40 proc nuolaida tai apie 10lt mokejau 4u.gif
imetu aprsyma, atsiprasau uz kokybe, fotografavau telefonu
user posted image

is esmes bioderma man gal ir labiau patinka bet palyginus kainos ir kokybes santyki tai sita bielenda mano atradimas
Atsakyti
as naudoju bioderma su zaliu dangteliu, problematiskai odai. patare vaistininke sita imti misriai odai, bet geriau jau buciau emusi sensibio, nes siek tiek traukia oda kai nuvalau, tai su juom tik T zona pravalau. siaip siuom vandenuku labiau naudojuosi kaip toniku o ne kaip valikliu, turiu atskiras putas visam makiazui nusivalyti, tik kai kur nors nakvoju ne namie pasiemu tada labai patogu. ir dar kai deginuosi prasivalau oda su siuom miceliniu vandenuku kad per nauja uztepti krema ant svarios odos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NikoDoll @ 2012 07 25, 16:10)
as naudoju bioderma su zaliu dangteliu, problematiskai odai. patare vaistininke sita imti misriai odai, bet geriau jau buciau emusi sensibio, nes siek tiek traukia oda kai nuvalau, tai su juom tik T zona pravalau. siaip siuom vandenuku labiau naudojuosi kaip toniku o ne kaip valikliu, turiu atskiras putas visam makiazui nusivalyti, tik kai kur nors nakvoju ne namie pasiemu tada labai patogu. ir dar kai deginuosi prasivalau oda su siuom miceliniu vandenuku kad per nauja uztepti krema ant svarios odos  smile.gif

turejau daugybe visokiausiu miceraliniu vandenu-ir biodroga, ir eucerin, ir vichy, la roche posay, lierac ir kt.- visi vienodai gerai atlieka savo darba, bet visi jie nusivalius makiaza pasausina oda. ir kad po nuvalymo oda liktu padrekinta, ta jau neee. mano oda linkus riebuma, bet po situ vandenu panaudojimo odai be galo truksta dregmes, tad visuomet apsipurskiu terminiu vandeniu arba bent jau pasluostau veida su paprastu geriamuoju vandeniu is parduotuves.
Atsakyti
Na as tai neturiu nei megstamiausio nei geriausio nes tikrai labai jau sausina oda jie.
Atsakyti
Man sensibio nesausina, kartais, kai bunu juodai pavargusi, net miegot einu vien tik su juo veida nusivaliusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(werty13 @ 2012 07 27, 07:10)
Na as tai neturiu nei megstamiausio nei geriausio nes tikrai labai jau sausina oda jie.

man tai is bandytu nei vienas nesausina kaip tik priesingai tokia atgaivinta oda jauciasi na gal zalias biodermos sauisna bisky..o biodermos hydrabiio tai tikrai nepatikeciau kad sausina (melyna linija)
Atsakyti
As sunaudojau Biodermos raudona vandenuka, patiko tikrai. Siuo metu nusipirkau Eucerino 3 in1. tai siek tiek sausina, traukia oda. Biodermos labiau patiko.
Atsakyti
Jau antrą buteliuką baigiu sunaudoti šito micelinio vandenuko. Man jis labai tinka thumbup.gif Nei sausina, nei dirgina. Dabar dar eurokose jam nuolaida gera thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Man labai geras ROC toks. Oda mano sausoka, nesausina visiskai. Jau antra buteli naudosiu.

user posted image

Pries tai naudojau Biodermos (raudona) vandenuka, tai lyginant siuos du, man ROC geresnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavute11: 03 rugsėjo 2012 - 16:20
QUOTE(Almutė+ @ 2012 08 08, 17:08)
Jau antrą buteliuką baigiu sunaudoti šito micelinio vandenuko. Man jis labai tinka  thumbup.gif Nei sausina, nei dirgina. Dabar dar eurokose jam nuolaida gera  thumbup.gif
user posted image

pritariu, šits - geriausias. Bandžiau Biodermos ir su žaliu dangteliu ir Hydrabia - visi jie kiek sausina. Bandžiau ir lenkišką micelar valiklį AA Ultra Hydration - nepatiko, palieka šiokį tokį lipnumą. Best ever - L'Irene šitas smile.gif nei sausinimo, nei lipnumo. Tačiau žinoma, kiekvienos odikei gal ir netiks, viskas labai reliatyvu..
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2012 09 07, 22:07)
pritariu, šits - geriausias. Bandžiau Biodermos ir su žaliu dangteliu ir Hydrabia - visi jie kiek sausina. Bandžiau ir lenkišką micelar valiklį AA Ultra Hydration - nepatiko, palieka šiokį tokį lipnumą. Best ever - L'Irene šitas smile.gif nei sausinimo, nei lipnumo. Tačiau žinoma, kiekvienos odikei gal ir netiks, viskas labai reliatyvu..

Biodermos zalia as irgi bandziau, tikrai sausina, su roziniu nepalyginsi.
Atsakyti