Įkraunama...
Įkraunama...

Miceliarinis vanduo

QUOTE(Jazira @ 2012 02 29, 14:32)
vaitineje maciau sita:
Eucerin DermatoClean 3 in 1 micellar valomasis fluidas
user posted image
gal kas turit atsiliepimu?

Nebandžiau, bet girdėjau, kad akis truputį dirgina. Pati įsigijau biodermos hydrabio, tai nedirgina ir tikrai faina oda po jo palieka bigsmile.gif Tik kad akių makiažą man vis tiek patogiau su putom valyti.
Atsakyti
Blogai kad akis dirgina, noreciau labai svelnio.

Pvz, kai raso tepti krema ant svarios veido odos, tai galima panaudojus miceliarini vandeni naudoti krema ar reiketu dar su paprastu vandeniu praplaut?
Atsakyti
QUOTE(2012 @ 2012 04 12, 11:19)
Blogai kad akis dirgina, noreciau labai svelnio.

Pvz, kai raso tepti krema ant svarios veido odos, tai galima panaudojus miceliarini vandeni naudoti krema ar reiketu dar su paprastu vandeniu praplaut?

Manau, nereikia.
Atsakyti
Pries pora dienu nusipirkau Biodermos micelini vandenuka. Super gerai nuvalo makiaza ir veido oda jauciasi svari. Neprausiu vandeniu jau daugiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Harmonija1983: 12 balandžio 2012 - 16:42
Gal kas nors mėgino? Galvoju po biodermos gal šitą išbandyti.

user posted image
Atsakyti
As irgi isigijau Biodermos , jautriai odai, baltas us raudonu ax.gif siaip visai fainas, bet man tusa sunkiai nuvale, nor ir ne vandeniu atsparus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 04 12, 17:33)
As irgi isigijau Biodermos , jautriai odai, baltas us raudonu  ax.gif siaip visai fainas, bet man tusa sunkiai nuvale, nor ir ne vandeniu atsparus  ax.gif

Kokia kaina?
Taupiai naudojasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(2012 @ 2012 04 13, 00:42)
Kokia kaina?
Taupiai naudojasi?  ax.gif

siaip jo kaina parasyta ant buteliuko 37 lt, bet as su nuolaida pirkau ax.gif dar tik pradejau naudoti, tai nezinau kiek ji uzteks, bet manau kad naudosis taupiai, nes uztenka nedidelio kiekio to vandenuko kas visa veida tonizuot, manau valant makiaza daugiau naudotusi 4u.gif
Atsakyti
Neištvėriau ir aš nusipirkau Biodermos Sensibio smile.gif Tai galiu pasakyt, kad lyginant su Lirene tai yra stebuklas. Lirene net kartais ir graužia g.gif Nepirksiu daugiau, nors sakiau, kad kartosiu. Bioderma tikrai žyyyymiai geresnis ax.gif
Atsakyti
as ir bioderma naudoju, fantastika, makiaza super nuvalo, oda gaivi, svari, naudojasi tikrai labai taupiai, vartoju kazkur jau puse metu, neturiu absoliuciai jokio nusiskundimo, vieni pliusai 4u.gif
Atsakyti
ilga laika naudojau bioderma micewlini vandeni kol neatradau zymiai pigesnes alternatyvos camelia vaistineje bielenda bio organinio terminio vandens su micelemis, negaliu atsidziaugt
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 07 16, 14:56)
ilga laika naudojau bioderma micewlini vandeni kol neatradau zymiai pigesnes alternatyvos camelia vaistineje bielenda bio organinio terminio vandens su micelemis, negaliu atsidziaugt

Kiek kainuoja? Ar tinka akims valyt? Ar turi sudetyje kvepalu? 4u.gif

O as vis Bioderma naudoju, kitu firmu apziuriu - tai su kvepalais, tai akim netinka, tai kaina dar didesne unsure.gif O kai oda jautri, tusciai eksperimentuot nesinori...
Atsakyti