Įkraunama...
Įkraunama...

Miceliarinis vanduo

QUOTE(Linju @ 2012 03 26, 21:10)
Aš irgi nusipirkau, nes atsiliepimų nesulaukiau smile.gif Visai patinka, valo gerai, oda tokia švelni lieka, kelionėj tai superinis dalykas smile.gif

O kur pirkot? bigsmile.gif
Atsakyti
Aš pabaigus Biodermos, nusipirkau Iwostin vandens. Labai bijojau, kad oda reaguos, bet nieko blogo neįvyko - valo puikiai, nerausta, neperšti, akys neužtino bigsmile.gif Bet aš jo, kaip ir Biodermos, nepalieku - nuplaunu su prausikliu. Naudoju tik makiažui valyti.

QUOTE(Mintee @ 2012 03 14, 21:39)
As tai laukiu atsiliepimu apie Iwostin'o vandeneli  ax.gif

Cia kazkokiom bangom, visi BB creams pradejo gamint, dabar situos miceliarinius vandenis  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 03 27, 08:17)
O kur pirkot? bigsmile.gif

Lirene micelinio vandens yra pirkti Eurokos parduotuvėse tai tikrai, kaina 15,99lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliūgėlė @ 2012 03 27, 11:28)
Lirene micelinio vandens yra pirkti Eurokos parduotuvėse tai tikrai, kaina 15,99lt  4u.gif

Aš pirkau Eurovaistinėj, kitur dar nemačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliūgėlė @ 2012 03 27, 11:28)
Lirene micelinio vandens yra pirkti Eurokos parduotuvėse tai tikrai, kaina 15,99lt  4u.gif

dar ir Droge mačiau, kaina tokia pat.
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 03 14, 21:39)
As tai laukiu atsiliepimu apie Iwostin'o vandeneli  ax.gif

Cia kazkokiom bangom, visi BB creams pradejo gamint, dabar situos miceliarinius vandenis  biggrin.gif

apie sita?

ar dar koks yra? nors as ju lietuviskame puslapyje neradau kito.

jei apie ta pati kalba, tai man visiskai nepatinka. kazkoks kietas vanduo, kazkaip siurkstina oda. talpa nemaza, nezinau kaip subaigsiu doh.gif neisivaizduoju kaip dar galeciau ji panaudot, bet daugiau ne tik kad sito, bet apskritai is Iwostin, nieko nepirksiu
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 04 05, 11:05)
apie sita?

ar dar koks yra? nors as ju lietuviskame puslapyje neradau kito.
jei apie ta pati kalba, tai man visiskai nepatinka. kazkoks kietas vanduo, kazkaip siurkstina oda. talpa nemaza, nezinau kaip subaigsiu  doh.gif  neisivaizduoju kaip dar galeciau ji panaudot, bet daugiau ne tik kad sito, bet apskritai is Iwostin, nieko nepirksiu

Tai kad ciagi tonikas g.gif

As apie sita kalbu http://www.iwostin.l...y-oczyszczajacy

Oi, o jisai akiu makiazo nevalo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 04 05, 10:52)

Oi, o jisai akiu makiazo nevalo  verysad.gif

ok.

viena isvada - nieko gero, nei is miceliarinio, nei toniko
Atsakyti
Taip ir nesupratau,tai geris tas miceralinis vanduo ar nieko ispudingo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 04 05, 15:21)
Taip ir nesupratau,tai geris tas miceralinis vanduo ar nieko ispudingo g.gif

Tai, ziurint kuris. Biodermos tai man labai patinka, bet anas ir akis nuvalo, jis viska nuvalo. O Iwostinas, pasirodo, ne viska..
Atsakyti
Noreciau ir as isbandyti. Maitinanti, jautriai odai skirta ax.gif
Suzavejo BIODERMOS, bet palauksiu daugiau atsiliepimu.
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 04 06, 09:00)
Reikia labiau man pasidometi siais vandenim,nes daba pasimetus visiskai esu,kuri pirkti g.gif

Man Lirene patinka bigsmile.gif Jaučiu bus kartojamas, ypač kai bus akcija, griebsiu būtinai biggrin.gif
Atsakyti