Ohoho kokios cia diskusijos
as micelinį (bioderma rožinį) naudoju makiažui pašalinti. Valo man jis puikiai (dar neatradau jam geresnes alternatyvos jokiam pavidale), nėra jausmo, kad pudros ar konors liko, nes valau tol kol vatos diskelis svarus buna (kokie 5-7 diskeliai priklausomai nuo makiazo kiekio). Beje anksciau as jo irgi neplaudavau, bet paskutinį kart kai dariausi veido procedura issisnekejau su kosmetologe tai sake būtinai plaut reikia koks ten tas micelinis bebūtų, jei ne su vandeniu tai su toniku nuvalyt, tai db visada nusiplaunu su vandeniu
prausiklių nelabai mėgstu, bet karts nuo karto panaudoju (tik ne makiazui salinti nes man smegenys neisnesa kaip pvz su prausikliu akis valytis, jau nuo kai kurių valiklių graužia o cia dar su prausikliu), prausiklio paskirtis man asmeniskai - pašalinti veido nesvarumus, riebalus ir tt apskritai, bet ne makiazą
Papildyta:
QUOTE(metafizika @ 2016 01 04, 18:46)
Nors kaina kandžiojasi, man asmeniškai pats pats geriausias. :hm Ir gali būti ramus dėl alergijų ar kažkokių kitų nepageidaujamų reakcijų, netgi sumažėja bėrimai naudojant. Geriausia užgaudyti per akcijas, EURO vaistinėje kartais būna du už vieno kainą, ir panašiai. Susinaudoja, gaila, greitai, bet nereikia pirkti makiažo valymo skysčio ir putų prausimosi, atstoja abudu. Na, vienintelis minusas - kaina.
Pasirašau po kiekvienu žodžiu beveik, kai vis pabandau kokį kitą išreklamuotą panaudot tai paskui pasekmes tik su bioderma atstatau. Naudoju jau gal 10 metų, seniau su pertraukom nes vis kokį naują išbandydavau, bet pastaruoju metu stengiuos neeksperimentuot (pvz lorealis akis grauze ir kontaktinis dermatitas buvo atsirades). Ps kaip cia daug kas sako didele kaina, man tai ji labai optimali jei pataikai nusipirkt, as pvz perku per gimtadieni vaistinej kai su kortele 40 proc buna, tai nusiperku 2-3 buteliukus po 500ml, kaina gaunasi vieneto 9-10 euru ir viskas rami iki kitų metų gimtadienio
We all live under the same sky, but we dont all have the same horizon