Įkraunama...
Įkraunama...

Miceliarinis vanduo

QUOTE(metafizika @ 2016 01 07, 17:44)
Bet kodel tuomet ant pakuociu nenurodo, kad reikia nuplauti vandeniu?

tai kad ne tik ant pakuočių nenurodo, bet ir daugelyje straipsnių rašo, kad nuplauti miceliarinio vandens nereikia. net vaistinės tinklapyje:
kaip pvz.: http://www.eurovaist...uti-100-ml.html ir kt.
http://www.manosveik...las-jusu-veidui
http://www.alfa.lt/s...aign=infoblokai
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 01 28, 22:06)
tai kad ne tik ant pakuočių nenurodo, bet ir daugelyje straipsnių rašo, kad nuplauti miceliarinio vandens nereikia. net vaistinės tinklapyje:
kaip pvz.: http://www.eurovaist...uti-100-ml.html ir kt.
http://www.manosveik...las-jusu-veidui
http://www.alfa.lt/s...aign=infoblokai

vadovaujuosi savo patirtimi - micelinį vandenį visad nuplaunu, daug jų visokių naudojau, nuplaunu visus be išimties. Nes mano veido odai taip geriau. Nuvaliusi veidą miceliniu vandeniu, jaučiu, kad ant veido odos lieka lyg kokia plėvelė.
Na, neįtikina manęs tie micelinio gamintojai, kad micelinis vanduo lygus vandeniui ar kad tuėtų likti ant veido nuvalius makiažą.
Atsakyti
Pradzioje irgi vadovavausi tais lapeliais ant pakuotes, kad nuplauti micelinio nereikia. O veliau pastebejau, kad man sitaip kemsa poras. Tad tiesos matyt yra, kad nuplauti reikia.
Atsakyti
Niekada neplaunu, nes vis tiek po jo kažką tepu - ar serumą, ar dieninį, ar naktinį kremą. Bet skirtumą tarp skirtingų gamintojų micelinių vandenukų. Vadinamieji "vaistininiai" man netinka, nes jausmas toks, kad per "silpni", net nežinau kaip paaiškinti, mano odai jų nepakanka (Bioderma, Lirene, Avene, ir L'Oréal, Garnier), tikrai atrodo, kad paprastas vanduo. Dar kosmetologė pasakė, kad mano veido sausumas atsirado dėl to, kad maniau, kad micelinio vandens pakanka ir kaip valiklio, ir prausiklio, ir toniko. Mano oda mišti, bet neproblematiška, tik jausdavau antroje dienos pusėje sausumą ties skruostais. Tai pasakė prie micelinio vandens naudoti prausiklį, įveikiantį riebalus (odos sebumą, prakaitą, makiažą) arba valiklį (pienelį). Ir tikrai oda pasikeitė, pagerėjo situacija su sausumu, nieko papildomai nenaudojant galiu ir su kremine pudra išvaikščioti visą dieną. tai va, mano iki šiol geriausias būtų riebesnis micelinis vanduo Guinot, + po jo nuvalau odą nerealiai kvepiančiu irgi Guinot gaivinančiu toniku. tai gal dėl to man nusiprausti noras nekyla smile.gif ax.gif
Atsakyti
As naudoju Garnier ruzava, labai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shokolada @ 2016 05 12, 11:09)
Niekada neplaunu, nes vis tiek po jo kažką tepu - ar serumą, ar dieninį, ar naktinį kremą. Bet skirtumą tarp skirtingų gamintojų micelinių vandenukų. Vadinamieji "vaistininiai" man netinka, nes jausmas toks, kad per "silpni", net nežinau kaip paaiškinti, mano odai jų nepakanka (Bioderma, Lirene, Avene, ir L'Oréal, Garnier), tikrai atrodo, kad paprastas vanduo. Dar kosmetologė pasakė, kad mano veido sausumas atsirado dėl to, kad maniau, kad micelinio vandens pakanka ir kaip valiklio, ir prausiklio, ir toniko. Mano oda mišti, bet neproblematiška, tik jausdavau antroje dienos pusėje sausumą ties skruostais. Tai pasakė prie micelinio vandens naudoti prausiklį, įveikiantį riebalus (odos sebumą, prakaitą, makiažą) arba valiklį (pienelį). Ir tikrai oda pasikeitė, pagerėjo situacija su sausumu, nieko papildomai nenaudojant galiu ir su kremine pudra išvaikščioti visą dieną. tai va, mano iki šiol geriausias būtų riebesnis micelinis vanduo Guinot, + po jo nuvalau odą nerealiai kvepiančiu irgi Guinot gaivinančiu toniku. tai gal dėl to man nusiprausti noras nekyla smile.gif  ax.gif

tai toniku ir nuvalot micelinį - ir tai yra gerai. Nereikia, kad su kremu tos micelės toliau ant veido tupėtų.
Bet micelnis vanduo yra valiklis, ne vanduo o chemija, tad laikui bėgant, kaip ir bet koks kitas produktas, patekęs su kremais giliau į odą - gali pradėti ją dirginti.
Kaip viena labai garsi produktų testuotoja ir blogerė kartą sakė - jei reikia testuoti kremą nuo spuogų, o spuogų tuo metu neturiu, tai valau veidą miceliniu vandeniu kelias dienas iš eilės ir palieku ant veido, nenuplaunu, o tepu kremą ir kitas priemones... Po kelių dienų galiu laisvai testuoti kremą nuo spuogų doh.gif biggrin.gif

Mes tiek daug visko ant veido tepam, kad tik geriau tas veidas atrodytų... O jis geriausiai atrodo tada, kai kuo mažiau bereikalingų dalykų ant jo tepama.. smile.gif micelės yra iš "nebūtinųjų" produktų, mums "įkalbėtas" kaip būtinybė. Aš pati naudoju bet jei jo staiga nebeliktų - nepasigesčiau. Turėjau nuo brangiausių iki pigesnių - nepasigesčiau nė vieno... rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Net nežinojau,kad jų tiek daug rūšių yra ax.gif Šiuo metu turiu 'Biodermos' mėlyną,tai nelabai man jisai. Apvalo, bet nenuvalo. Kadangi nesu daugiau bandžiusi jų,tai sunku vertinti, bet bandysiu kitokį,kai tą išbaigsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taweli: 24 liepos 2016 - 00:51
Aš naudoju Garnier rožinį ir jis man ne taip patinka kaip Bioderma ar Loreal. Visada nuplaunu prausikliu su vandeniu, man veidas švarus tik nuprausus vandeniu biggrin.gif
Atsakyti
Aš visada nuplaunu vandeniu 4u.gif
Atsakyti
Man nuo paprasto vandens sauseja oda, o po micelinio tokia sudrekinta oda palieka. Dziaugiuos atradusi tinkamiausia Loreal micelini
Atsakyti
Man irgi pradžioje būdavo jausmas, kad veidas lipnus, lyg plėvele padengtas.
Noras nuplauti būdavo. Bet jei nuplausiu, tai tada nesuprantu kam jį aplamai naudot ? Tada praustis vandeniu ir viskas g.gif
Sako, kad vandeniu negerai, bet jei pirma visokie pieneliai, losjonai, po to vanduo.... g.gif
Jau nebežinau kas gerai ir ko reikia biggrin.gif
Norisi ne per daug ir norisi gerai. unsure.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš temą paskaičius irgi pasimečiau dėl micelinio vandens naudojimo g.gif Iš pradžių Garnier rožinį naudojau po kiekvieno veido prausimo, prieš tepant kremą. Paskui nusprendžiau, kad nėra reikalo tiek daug ant odos visko tepti, ir dabar micelinį naudoju tik prieš nuvalant pilną makiažą, prieš prausiklį. Didelio skirtumo nepajutau g.gif
Atsakyti