QUOTE(Shokolada @ 2016 05 12, 11:09)
Niekada neplaunu, nes vis tiek po jo kažką tepu - ar serumą, ar dieninį, ar naktinį kremą. Bet skirtumą tarp skirtingų gamintojų micelinių vandenukų. Vadinamieji "vaistininiai" man netinka, nes jausmas toks, kad per "silpni", net nežinau kaip paaiškinti, mano odai jų nepakanka (Bioderma, Lirene, Avene, ir L'Oréal, Garnier), tikrai atrodo, kad paprastas vanduo. Dar kosmetologė pasakė, kad mano veido sausumas atsirado dėl to, kad maniau, kad micelinio vandens pakanka ir kaip valiklio, ir prausiklio, ir toniko. Mano oda mišti, bet neproblematiška, tik jausdavau antroje dienos pusėje sausumą ties skruostais. Tai pasakė prie micelinio vandens naudoti prausiklį, įveikiantį riebalus (odos sebumą, prakaitą, makiažą) arba valiklį (pienelį). Ir tikrai oda pasikeitė, pagerėjo situacija su sausumu, nieko papildomai nenaudojant galiu ir su kremine pudra išvaikščioti visą dieną. tai va, mano iki šiol geriausias būtų riebesnis micelinis vanduo Guinot, + po jo nuvalau odą nerealiai kvepiančiu irgi Guinot gaivinančiu toniku. tai gal dėl to man nusiprausti noras nekyla
tai toniku ir nuvalot micelinį - ir tai yra gerai. Nereikia, kad su kremu tos micelės toliau ant veido tupėtų.
Bet micelnis vanduo yra valiklis, ne vanduo o chemija, tad laikui bėgant, kaip ir bet koks kitas produktas, patekęs su kremais giliau į odą - gali pradėti ją dirginti.
Kaip viena labai garsi produktų testuotoja ir blogerė kartą sakė - jei reikia testuoti kremą nuo spuogų, o spuogų tuo metu neturiu, tai valau veidą miceliniu vandeniu kelias dienas iš eilės ir palieku ant veido, nenuplaunu, o tepu kremą ir kitas priemones... Po kelių dienų galiu laisvai testuoti kremą nuo spuogų
Mes tiek daug visko ant veido tepam, kad tik geriau tas veidas atrodytų... O jis geriausiai atrodo tada, kai kuo mažiau bereikalingų dalykų ant jo tepama..
micelės yra iš "nebūtinųjų" produktų, mums "įkalbėtas" kaip būtinybė. Aš pati naudoju bet jei jo staiga nebeliktų - nepasigesčiau. Turėjau nuo brangiausių iki pigesnių - nepasigesčiau nė vieno...