Įkraunama...
Įkraunama...

Miceliarinis vanduo

Nuo Rasos toniko su vaistažolėm man nieko negraužia, o nuo to miceliarinio vandens net oda paraudonuodavo, tai jau prie akių ni ni ni schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 02 24, 16:56)
Nuo Rasos toniko su vaistažolėm man nieko negraužia, o nuo to miceliarinio vandens net oda paraudonuodavo, tai jau prie akių ni ni ni  schmoll.gif

Kazkoki Jus ten nevykusi nusipirkot ax.gif Firma kokia buvo nepamenat?

Man nuo Rasos rozines serijos jautriai odai visas veidas kaito - tiek nuo pienelio, tiek nuo kremo. Atidaviau tonika, net nebandziusi. Mamai nuo pienelio irgi veidas rausta, nors siaip oda pas ja visai nejautri.
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 02 24, 17:10)
Kazkoki Jus ten nevykusi nusipirkot  ax.gif Firma kokia buvo nepamenat?

Man nuo Rasos rozines serijos jautriai odai visas veidas kaito - tiek nuo pienelio, tiek nuo kremo. Atidaviau tonika, net nebandziusi. Mamai nuo pienelio irgi veidas rausta, nors siaip oda pas ja visai nejautri.

Nepamenu gamintojo. Bet va: priemonės tos pačios, o odos tokios skirtingos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 02 24, 10:10)
Tai turetu ne makiazo likucius nuvalyt o visa makiaza + akiu makiaza  ax.gif  Makiazo likuciu nuvalymui tonikai skirti.. Saules-Siela, nebandet akiu valyt su juo?
Papildyta:
Vajej  blink.gif O siaip pas Jus oda jautri ar ne? Mano oda siaip nemzai kas dirgina, netgi kitu isgirtos priemones.. Ir uzrasas "jautriai odai", deja, negarantuoja, kad produktas bus tinkamas..

na siaip ar taip ant jo parasyta micerialinis vanduo,sakyciau ,kad labai panasus i tonika,ir butent - likuciu nuvalymui,nes akis pagrauze:)

Papildyta:
QUOTE(Mintee @ 2012 02 24, 16:35)
Nuo toniko akis griauzia  biggrin.gif  Kad tonikas nelabai ka nuvalo, labiau veido atgaivinimui skirtas..

Idomu, kaip teisingai rasosi - vienur randu "miceliarinis vanduo", kitur raso "micelinis" vanduo  g.gif

Internete pasirinkimas oho, o gyvai sunkiai ka randu  g.gif Iwostino Eurovaistinej irgi neradau, ten kiek suprantu, odai su issipletusiais kapiliarais skirta  g.gif

tonikai apskritai dazniausiai naudojami ph balansui odoje atstatyti,po vandens proceduru,nes vanduo nemenkai issausina oda.
Na o manasis vichy kaip ir minejau ,raso,kad miceliarinis vanduo,bet jei valau juo akis,vistik padirgina vos vos,tad galbut vistik priskiriamas toniko funkcijai.
Turejau ir bioderma,taip pat puikus buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2012 02 24, 17:52)
Na o manasis vichy kaip ir minejau ,raso,kad miceliarinis vanduo,bet jei valau juo akis,vistik padirgina vos vos,tad galbut vistik priskiriamas toniko funkcijai.
Turejau ir bioderma,taip pat puikus buvo drinks_cheers.gif

O bioderma irgi akis griauze? unsure.gif Gal as tada vichy nebandysiu, man geriau, kai viskas viename. Kelionej ypac pravercia ax.gif
Atsakyti
Radau tą "stebuklą", kurį pasigriebiau Maximoj ir išmečiau:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 02 24, 18:20)
O bioderma irgi akis griauze?  unsure.gif  Gal as tada vichy nebandysiu, man geriau, kai viskas viename. Kelionej ypac pravercia  ax.gif

ne,bioderma visiskai negrauze. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 02 24, 18:21)
Radau tą "stebuklą", kurį pasigriebiau Maximoj ir išmečiau:

Aciu, zinosiu kuo nesigundyt 4u.gif

As veido stengiuosi krano vandeniu neplaut, nes jis labai oda dirgina, tai man tokie vandenys iseitis. Aisku, galima valyt pienelis + tonikas, bet tie pieneliai daznai poras uzkemsa.

Taip norisi kazka naujo isbandyt, nes Biodermos jau antra buteli ipusejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 02 24, 18:25)
Aciu, zinosiu kuo nesigundyt  4u.gif

Na, čia vėlgi: mano asmeninė patirtis ir atsiliepimas. Gal kam nors jis visai tinka. Bet kaip "natūralus grožis iš gamtos, RAMINANTIS odą", tai reikia turėt turbūt krokodilo odą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 02 24, 18:34)
Na, čia vėlgi: mano asmeninė patirtis ir atsiliepimas. Gal kam nors jis visai tinka. Bet kaip "natūralus grožis iš gamtos, RAMINANTIS odą", tai reikia turėt turbūt krokodilo odą  doh.gif

Toki turejau seniau,man jis tiko,sunaudojau visa ir turiu dar viena buteliuka.
Atsakyti
Skaitau ir netikiu savo akim biggrin.gif Nuo kada tonikas skirtas akims valyti? Juk jame dažniausiai yra alkoholio doh.gif Tam ir sukurti akių makiažo valikliai.
O į temą, kiek kainuoja be akcijos tas Bioderma miceliarinis vandenuks?
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2012 02 25, 12:03)
Skaitau ir netikiu savo akim biggrin.gif Nuo kada tonikas skirtas akims valyti? Juk jame dažniausiai yra alkoholio doh.gif

toniko su alkoholiu ne tik kad akim nenaudočiau, bet ir veidui schmoll.gif
Atsakyti