Įkraunama...
Įkraunama...

Miceliarinis vanduo

QUOTE(guodzik @ 2015 12 20, 18:37)
As tai kai emiau micelini nuplauti vandeniu, iskart spuogu sumazejo smile.gif

vat vat... vanduo ir yra vanduo.

čia ne anekdotas - mano krikšto dukra, jau pilnamete ką tik tapusi, išvis vienu metu vos ne kaip vandenį tas miceles naudojo ir buvo šventai įsitikinusi, kad jei jau tai "vanduo", tai paprasto vandens kaip ir nebereik doh.gif juokas juokais,bet jei daiktas yra, tai dar nereiškia, kad jo išvis reikia... Net ir ne makiažą, o šiaip odą kasdien valė - kol pirma mama, o paskui ir kosmetologė "užbanino" smile.gif nuberta buvo, nesupratom nuo ko - pasirodo, nuo "vandens" biggrin.gif
Atsakyti
o man ne viena kosmetologe rekomendavo nenaudot isvis vandens, tik miceliniu plaut, nes vanduo sausina. Yra daug kam pagerejus odos bukle, kai nustojo praust vandeniu. Tai matyt nuo odos priklauso cia jau ir micelinio smile.gif
Atsakyti
Nusiprausiu veidą prausikliu su vandeniu, o po to nuvalau miceliniu vandeniu (ryte ir vakare). Veikia idealiai, spuogai ant veido nebent prieš mano dienas pasirodo. Net išsisvajojau, kad pagaliau subrendau ir jau nekankina paaugliškos problemos. Nė velnio - atostogų metu, nenaudojaunt make-up, sugalvojau, kad ir valyti taip ščyrai odos nėra reikalo. Ir oda iškart priminė apie save.
Atsakyti
user posted image

Nors kaina kandžiojasi, man asmeniškai pats pats geriausias. g.gif Ir gali būti ramus dėl alergijų ar kažkokių kitų nepageidaujamų reakcijų, netgi sumažėja bėrimai naudojant. Geriausia užgaudyti per akcijas, EURO vaistinėje kartais būna du už vieno kainą, ir panašiai. Susinaudoja, gaila, greitai, bet nereikia pirkti makiažo valymo skysčio ir putų prausimosi, atstoja abudu. Na, vienintelis minusas - kaina.
Atsakyti
QUOTE(metafizika @ 2016 01 04, 19:46)
user posted image
Nors kaina kandžiojasi, man asmeniškai pats pats geriausias.  g.gif Ir gali būti ramus dėl alergijų ar kažkokių kitų nepageidaujamų reakcijų, netgi sumažėja bėrimai naudojant. Geriausia užgaudyti per akcijas, EURO vaistinėje kartais būna du už vieno kainą, ir panašiai. Susinaudoja, gaila, greitai, bet nereikia pirkti makiažo valymo skysčio ir putų prausimosi, atstoja abudu. Na, vienintelis minusas - kaina.

Man labai patiko „ Bioderma Sensibio H2O TS". Jis mano odai dar idealesnis pasirode nei „ Bioderma Sensibio H2O". Skirtas labai jautriai odai. Uzsipirkau kelis buteliukus po 500ml, bet man naudojasi labai letai. jei kas noretu galiu perleisti.
Taip pat dar labai patinka Avene micelinis vanduo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 12 20, 21:21)
vat vat... vanduo ir yra vanduo.

čia ne anekdotas - mano krikšto dukra, jau pilnamete ką tik tapusi, išvis vienu metu vos ne kaip vandenį tas miceles naudojo ir buvo šventai įsitikinusi, kad jei jau tai "vanduo", tai paprasto vandens kaip ir nebereik doh.gif juokas juokais,bet jei daiktas yra, tai dar nereiškia, kad jo išvis reikia... Net ir ne makiažą, o šiaip odą kasdien valė - kol pirma mama, o paskui ir kosmetologė "užbanino" smile.gif nuberta buvo, nesupratom nuo ko - pasirodo, nuo "vandens" biggrin.gif

blink.gif vat ir man tas pats doh.gif galvoju nu netinka man nei vienas micelinis - kiek jau bandžiau doh.gif aš visada naudoju prausikli veidui, po to - būdavo tonikas. kai atsirado tie miceliniai - pradėjau juos naudoti. nuo visu man beria smakrą doh.gif verysad.gif ir dar atsiranda giluminiai spuogai blink.gif tai tikrai manau pabandysiu prausti vandeniu po visko.
Atsakyti
Būtinai reikia miceliarinį nuplaut. O po to toniką naudot rūgščių ir šarmų pusiausvyrai atstatyt. Prisižais čia tos, kurios vietoj vandens naudoja
Atsakyti
QUOTE(I do @ 2016 01 05, 22:16)
Būtinai reikia miceliarinį nuplaut. O po to toniką naudot rūgščių ir šarmų pusiausvyrai atstatyt. Prisižais čia tos, kurios vietoj vandens naudoja

Kodel reikia nuplauti?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(metafizika @ 2016 01 07, 02:27)
Kodel reikia nuplauti?..  g.gif

Nes tai valiklis. Jei pasiliks ant veido, gi toliau veiks, dirgins odą. "Micella išvertus iš lotynų kalbos reiškia „kruopelė, dalelė“. Mažytės dalelės, esančios miceliniame vandenyje sugeria odos riebalų perteklių ir makiažo priemonių likučius. Purvą ir negyvas odos ląsteles jos veikia kaip magnetas – ištraukia juos iš porų. ". Tiesiog tai yra valiklis, ne tonikas, ne kremas, todėl logiška yra jo likučius pašalint.
Atsakyti
QUOTE(I do @ 2016 01 07, 08:45)
Nes tai valiklis.  Jei pasiliks ant veido, gi toliau veiks, dirgins odą. "Micella išvertus iš lotynų kalbos reiškia „kruopelė, dalelė“. Mažytės dalelės, esančios miceliniame vandenyje sugeria odos riebalų perteklių ir makiažo priemonių likučius. Purvą ir negyvas odos ląsteles jos veikia kaip magnetas – ištraukia juos iš porų. ". Tiesiog tai yra valiklis, ne tonikas, ne kremas, todėl logiška yra jo likučius pašalint.

Bet kodel tuomet ant pakuociu nenurodo, kad reikia nuplauti vandeniu?
Atsakyti
QUOTE(metafizika @ 2016 01 07, 16:44)
Bet kodel tuomet ant pakuociu nenurodo, kad reikia nuplauti vandeniu?

Ir ant pienelio nenurodo. Bet reikia visus valiklius nuplaut. Tiesiog, tokia yra taisyklinga veido priežiūra. Jūsų teisė rinktis, ar vadovautis tuo.
Atsakyti
O as subaigiau savo micelinius vandenis ir padariau netiketa atradima:D dabar akis nusivalau pieneliu, nusiprausiu prausikliu ar clarisonicu ir mano odos nebetraukia kaip anksciau! 2 metus naudojau micelinius ir niekaip nesupratau, kodel ta oda serpetoja, nusiprausus siaubingai traukia, raudonuoja, kaista, is karto tekdavo begt tept drekinanti krema, nors siaip mano oda visada budavo prie riebiu-misriu. Toks vaizdas, kad tie vandenys visgi sausina oda, nors naudojau gerus - Bioderma, Garnier, Loreal.
Atsakyti