Įkraunama...
Įkraunama...

Miceliarinis vanduo

Man nepatinka kitaip, tai as bet kokiu atveju dar nuplaunu vandeniu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,nusipirkau ir aš snd bioderma vandenuka,bet iškilo klausimas ar galiu pirmą makiaža prausikliu nusiplauti o paskui miceliniu nuvalyti,nes jai juo valyt makiažą truputi brangoka,sunaudoja apie 7 vatos skritulelius g.gif
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 11 26, 23:31)
Sveikos,nusipirkau ir aš snd bioderma vandenuka,bet iškilo klausimas ar galiu pirmą makiaža prausikliu nusiplauti o paskui miceliniu nuvalyti,nes jai juo valyt makiažą truputi brangoka,sunaudoja apie 7 vatos skritulelius  g.gif

As sunaudoju 2-3 vatos diskelius, bet naudoju is abieju pusiu, dazniausiai, kai valau dienini makiaza, uztenka 2 diskeliu, abu sumirkytus uzdedu ant akiu ir palaikau iki minutes, taip lengviau nusivalo 4u.gif Po nuvalymo vis vien plaunu prausikliu, tai, manau, jokio skirtumo ar pries, ar po, tik kad jo pagrindine funkcija valyt nesvarumus, po kai kuriu prausikliu, ju nelieka.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 11 28, 15:39)
As sunaudoju 2-3 vatos diskelius, bet naudoju is abieju pusiu, dazniausiai, kai valau dienini makiaza, uztenka 2 diskeliu, abu sumirkytus uzdedu ant akiu ir palaikau iki minutes, taip lengviau nusivalo  4u.gif Po nuvalymo vis vien plaunu prausikliu, tai, manau, jokio skirtumo ar pries, ar po, tik kad jo pagrindine funkcija valyt nesvarumus, po kai kuriu prausikliu, ju nelieka.

Aciu
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 11 26, 22:31)
Sveikos,nusipirkau ir aš snd bioderma vandenuka,bet iškilo klausimas ar galiu pirmą makiaža prausikliu nusiplauti o paskui miceliniu nuvalyti,nes jai juo valyt makiažą truputi brangoka,sunaudoja apie 7 vatos skritulelius  g.gif

nezinau, kaip jus, bet as pirmiausia visada veida suslapinu vandeniu, svelniai patrinu blakstienas ir tada tik su vatos padeliu pereinu. O tada plaunuos su prausikliu, kad viska svariai nusipraust. Tai man uztenka vieno padelio, naudoju micelini jau kokia puse metu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 12 02, 19:37)
nezinau, kaip jus, bet as pirmiausia visada veida suslapinu vandeniu, svelniai patrinu blakstienas ir tada tik su vatos padeliu pereinu. O tada plaunuos su prausikliu, kad viska svariai nusipraust. Tai man uztenka vieno padelio, naudoju micelini jau kokia puse metu  rolleyes.gif

Aš atvirkščiai darau,nuplaunu prausikliu o likučius kosmetikos nuvaliau miceliniu vandeniu
Atsakyti
Sveikos, ar man jau paranoja ar tikrai nuo micelinio SVR atsirado rauksyciu apie akis unsure.gif skaiciau pas ruses apie garnier micelini, tai ir rase, kad atsirado rauksyciu. Jo paskirtis tirpdyti visokius nesvarumus ir riebalus, tai ar negali tirpdyti poodinio sluoksnio jei jo nenuplauni?
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 11 26, 23:31)

aš darau taip - akių makiažą nuvalau pirmiausia miceliniu vandeniu, paskui veidą prausiu su prausikliu. Dažną kartą naudoju ne mažus vatos diskelius, o didelius, o kartais - taip vadinamas flaneles, kurias paskui galima skalbti..
Atsakyti
šiaip jau reikėtų daryti taip: nuvalyti makiažą miceliariniu, tada kas naudoja prausiklį, praustis (kas nenaudoja, tai praleidžia šį etapą), tada tonikas ir kremai.

Papildyta:
QUOTE(RitaRazi @ 2015 12 09, 21:16)
aš darau taip - akių makiažą nuvalau pirmiausia miceliniu vandeniu, paskui veidą prausiu su prausikliu. Dažną kartą naudoju ne mažus vatos diskelius, o didelius, o kartais - taip vadinamas flaneles, kurias paskui galima skalbti..

tas daugkartines kempinėles arba flaneles reikia ne tik skalbti, bet ir dezinfekuoti, pvz mirkant dezinfektante, arba karšty lygintuvu, jei tai medžiaga. kitaip bakterijų kolonijos užsiveis ten mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(I do @ 2015 12 16, 19:01)
tas daugkartines kempinėles arba flaneles reikia ne tik skalbti, bet ir dezinfekuoti, pvz mirkant dezinfektante, arba karšty lygintuvu, jei tai medžiaga. kitaip bakterijų kolonijos užsiveis ten mirksiukas.gif

o taip, būtinai reikia. Bet aš nedezinfekuoju, o lyginu, be to - dažnai reikia keisti. Aš į veido flaneles sukarpiau vako vystyklus, kai nebereikėjo. Labai geros flanelės smile.gif

Apie micelinį - išbandžiau Madaros, visai neblogas, bet irgi trūkumas - brangus.. O šiaip valo gerai, nedaug palieka lipnaus jausmo ant veido, bet vis tiek vandeniu veidą perplaunu.

Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 11 29, 10:32)

biggrin.gif
Atsakyti
As tai kai emiau micelini nuplauti vandeniu, iskart spuogu sumazejo smile.gif
Atsakyti