Įkraunama...
Įkraunama...

Miceliarinis vanduo

QUOTE(dewofsoul @ 2014 10 15, 14:12)
Gal kuri bandėte Bioderma Hydrabio micelinį vandenį? Kokie atsiliepimai? Ar padeda sausai odai?

Turėjau, negaliu pasakyt nieko blogo. Del padejimo - na, jo paskirtis yra gerai valyti oda, tai ta ir daro, neerzina, nesausina, atgaivina. Tai cia OK. Ar padrekino daugiau nei kiti miceliai vandenys? Nezinau, nepastebejau skirtumo, manau, ju visu technologija panasi. Be to, juk naudoji ne tik vandeni, bet ir kremus, kaukes, pienelius, tai sunku atskirti, kur kieno nuopelnas. Matai, kad visas naudojamas kompleksas veikia kaip reikia, ir thumbup.gif
Siaip sitas gal populiarus del to, kad jiems nuolat akcijos, bet senokai jau nepirkau. Esu isbandzius ir Plante system, Avene, is Drogo Garnier, is kosmetologes Guinot ir dar toki Pluryal. Tai siaip tarp parduotuviniu/ vaistininiu skirtumo nepajutau, o labiausiai patiko Guinot, tik pagal kaina vel grizau prie Avene smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2014 10 15, 14:12)
Gal kuri bandėte Bioderma Hydrabio micelinį vandenį? Kokie atsiliepimai? Ar padeda sausai odai?

o kaip turėtų padėti? g.gif į micelinį kaip į pagalbą nė nežiūrėčiau - nuvalei makiažą, tepi serumą, kremą ir kvit.

Aš naudoju dabar Noreva micelinį - esu labai juo patenkinta, bet tikriausiai nekartosiu - dėl kainos, nors viską daro gerai.
Atsakyti
Bandžiau Biodermos Sensibio ir Sebium vandenį. Mano oda mišri, linkusi į riebumą. Labiau tiko Sebium. Švariai nuvalo veida, nelieka lipnumo.
Atsakyti
Pirmą kartą nusipirkau tą vandenį (Rasos) ir nežinau - reikia po to paprastu vandeniu nusiplauti veidą ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2015 07 26, 20:28)
Pirmą kartą nusipirkau tą vandenį (Rasos) ir nežinau - reikia po to paprastu vandeniu nusiplauti veidą ar ne?  blush2.gif

Šiaip ne, nebent norisi
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 07 28, 09:07)
Šiaip ne, nebent norisi

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2014 10 15, 13:12)

As toki naudoju kartais. Mano oda nera sausa, bet buvo issausejusi del ivairiu problemu smile.gif Tai sitas vanduo - puikiai tiko! Net jokio kremo ar serumo nevartojau, puikiai drekino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2014 10 01, 13:20)
Sveikos merginos smile.gif kuri micelini vandenuka pirktumete antra karta Loreal ar Rasos? smile.gif

Lorealio, akis nuvalo tikrai geriau nei Rasa
Atsakyti
Man nusiprausus veida, kol neuztepu kremo iprastai oda tempdavo, dabar emiau naudoti Bioderma vandeni, kaip tonika, ziuriu tempimas dingsta, vadinasi drekina jisai. Dar patinka, kad nelipnus. Zodziu as uz Bioderma micelini, kiek isbandziau jis geriausiai ir valo ir drekina. Antro vietoj Garnier, trecioj Loreal. Dar turiu nusipirkus Lirene, va sito niekaip negaliu subaigti, tiesiog tragedija, smirda, nieko nevalo, ismesti i bala pinigai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Chloe-: 09 rugpjūčio 2015 - 19:10
Buvau nusipirkus lirene oranzini su oranziniais zirniukais viduje. Vaje smile.gif neidavo normaliai uzsipilti, isbegdavo labaai daug, tempe veida ir greit susinaudojo.
Atsakyti
Man labai patinka Biodermos Sensibio micelinis vandenukas thumbup.gif Gal kas galetu palyginti Sensibio su Garnier? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 08 09, 20:52)
Buvau nusipirkus lirene oranzini su oranziniais zirniukais viduje. Vaje smile.gif neidavo normaliai uzsipilti, isbegdavo labaai daug, tempe veida ir greit susinaudojo.

Vaje, o as kaip tik du net nusipirkau unsure.gif
merginos, o jus kai nusivalot veida miceliniu vandeniu po to vandeniu is naujo neperplaunat? g.gif siaip tai nereik, bet as galvoju taip ryta vakara su tuo vandeniu as, vistiek oda sugeria, o tai chemija,ar as ne taip mastau? doh.gif
Atsakyti