Įkraunama...
Įkraunama...

Miceliarinis vanduo

4u.gif
labas rytas,

gal kas rekomenduotų kokį micelinį vandenį, kai oda yra riebi? ax.gif
Gal micelinis vanduo šiuo atveju netinka?

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurine @ 2014 09 25, 09:02)
gal kas rekomenduotų kokį micelinį vandenį, kai oda yra riebi?  ax.gif
Gal micelinis vanduo šiuo atveju netinka?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2014 09 25, 23:06)

labas rytas,

tokį ir naudoju 4u.gif

ačiū
Atsakyti

Puse metų veidą valydavau su Biodermos sensibio miceliniu vandeniu (nes esu jautrios veido odos). Odą puokiai nuvalydavo. Budavo dienų kai be makiažo, tai vakare nusivaliusi veidą su miceliniu vandeniu, apakau kiek nešvarumu nuvalė. O prieš tai jokie kiti valikliai taip nenuvalė. Micelinis vanduo super.
Dabar kokias 3 savaites naudoju Rasos micelini vandenį. Nešvarumus nuo odos taip pat gerai nuvalo. Skirtumo tarp Biodermos ir Rasos kolkas nepajutau.
Iš pradžių aki su kosmet.pieneliu nuvalau, o paskui perbraukiu su miceliniu vandeniu. Tikrai akių negraužia.
Tokia mano patirtis smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif kuri micelini vandenuka pirktumete antra karta Loreal ar Rasos? smile.gif
Atsakyti
As esu turejusi: Bioderma, Loreal, Nivea, Lirene ir Douglas.
Bioderma geras bet brangus. As visa makiaza pilnai valausi tai tikrai nemazai jo susinaudoja.
Loreal geras bet dozavimas labai nepatogus, per daug isbega ir greitai baigiasi.
Nivea kazkaip nei patiko nei nepatiko.
Lirene pirkau daug nes geras kainos ir kokybes santykis bet turejau galimybe palyginti su Biodermos, viena akim valiausi vienu, kita kitu, tai Lirene tikrai prasciau valo makiaza, todel prie jo negrisiu.
Siuo metu turiu Douglas XXL bonke. Su pompyte. Is pradziu lyg bande griauzti akis bet gal tik laikinas efektas buvo bet makiaza valo tikrai veiksmingiau nei Lirene.
Atsakyti
Gal kuri bandėte Bioderma Hydrabio micelinį vandenį? Kokie atsiliepimai? Ar padeda sausai odai?
Atsakyti
Neseniai nusipirkau Rasos micelinį,tai man labai patiko ir tiko. reikės ir kitus išbandyt gal ax.gif
Atsakyti
mano riebiai/mišriai odai vasarą labai tiko L'oreal micelinis vanduo: jokio riebumo, tiesiog toks lengvumo pojūtis nusivalius juo veidą likdavo (net kremo jokio nebetepdavau). bet dabar, atvėsus orams man jo nebeužtenka, nes pradėjo skruostus traukt. matyt, pasausėjo oda nuo šalto vėjo.

reikės kokio gero drėkinančio kremo pasiieškoti
Atsakyti
Rekomenduokit koki micelini pasirinkti, kad valytu taip gerai, kaip Bioderma, bet noretusi pigesnio varianto smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kažin ar Biodermos micelinis nuvalo vandeniui atsparų tušą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 01 22, 18:21)
Rekomenduokit koki micelini pasirinkti, kad valytu taip gerai, kaip Bioderma, bet noretusi pigesnio varianto smile.gif

Panasus, kiek pamenu, pasirode Garnier micelinis. Tiesa, naudoju ji tik makiazo valymui, ne kaip tonika ar nenuplaunama priemone - nematau jokiu naudingu ingredientu odai, kodel butu reikalinga palikti, nes nei tonizuoja, nei ka. Nuvalo gerai, jokiu priekaistu, feresnis uz Loreal miceliuka ax.gif
Atsakyti