Įkraunama...
Įkraunama...

Miceliarinis vanduo

Gal kas jau išbandė Rasos micelinį vandenį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2014 09 04, 12:48)
Gal kas jau išbandė Rasos micelinį vandenį? smile.gif

Naudoju Rasos jau kokia savaitė, valo gerai - valau akių makiažą ir visą veidą pudruotą. Tik kvapas toks kažkoks įdomus. kolkas L'oreal labiau patiko ax.gif
Atsakyti
Ir as pasidalinsiu savo patirtim. Mano oda jautri, misri Vasara o sausa ziema.
Visu pirmas ismegintas micelinis buvo biodermos tiek sebum tiek sensibio - puikiai tinka,nedirgina, gerai valo.kol gyvenau lt naudojau vien tik ji.
Naudojau eucerino 3in 1, oda toleravo ji gerai,puikiai valė makiažą bet kaina čia Norvegijoje jo uzkelta.jei ne kaina kartociau ko gero.
Decleor miceliarinis - užsisakiau didele talpa kai akcija feelunique buvo, ir pasigailejau iškart, taip sualergizavo,degindavo iš karto panaudojus turedavau nusiplaut veidą, tai atidaviau draugei, jai tiko, patenkinta.
Ren rosa centifolia 3in 1 su rožėmis tik nesnealergizavo, bet truputi akis grauze,sunkesni makiažą sunkiai vale,mano išvada - kainos nevertas.
Dabar turiu vichy kol kas patinka,betmylimo biodermos neatstoja...gal dėl ipratimo. biggrin.gif
Norėčiau išmėginti loreal bet bijau tokios odos reakcijos kaip nuo decleoro doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jamyy: 14 rugsėjo 2014 - 10:25
QUOTE(Jamyy @ 2014 09 14, 10:24)
Ir as pasidalinsiu savo patirtim.

Manyčiau, kad Jums Decleoras sualergizavo, nes sudėtyje yra eterinių aliejų.

Bioderma Sensibio, kiek skaičiau, tiek efektu, tiek sudėtimi labai panašus į Loreal ir Garnier micelinius. Pati esu šiuos tris išbandžiusi. Tai efektas man tikrai nesiskiria. Biodermos nebeperku, nes brangu. Loreal-nes labai nepatogi pakuotė, nuolat išsipildavo ant vatos diskelio žymiai daugiau vandens nei reikia. Absoliučiai esu patenkinta Garnier. 5 svarai už 400 ml. 400ml!!! Galima parsisiųsti iš feelunique, nors dabar rašo-out of stock. Kas po nuvalymo miceliniu daugiau veido nebenuplauna, gal vėl kitokie būtų atsiliepimai ir palyginimai. Aš kadangi dar plaunu veidą prausikliais, tai pirminis nuvalymo efektas man jų visų vienodas.
Atsakyti
QUOTE(Zauber @ 2014 09 15, 16:11)

Bioderma Sensibio, kiek skaičiau, tiek efektu, tiek sudėtimi labai panašus į Loreal ir Garnier micelinius. Pati esu šiuos tris išbandžiusi. Tai efektas man tikrai nesiskiria. Biodermos nebeperku, nes brangu. Loreal-nes labai nepatogi pakuotė, nuolat išsipildavo ant vatos diskelio žymiai daugiau vandens nei reikia. Absoliučiai esu patenkinta Garnier. 5 svarai už 400 ml. 400ml!!! Galima parsisiųsti iš feelunique, nors dabar rašo-out of stock. Kas po nuvalymo miceliniu daugiau veido nebenuplauna, gal vėl kitokie būtų atsiliepimai ir palyginimai. Aš kadangi dar plaunu veidą prausikliais, tai pirminis nuvalymo efektas man jų visų vienodas.

Nežinau, kodėl visos nuolat sako, kad Bioderma brangi. Nėra ji brangi, tik ne pas mus lupikų vaistinėse reikia pirkti. 500 ml Biodermos kainuoja 35 litus. Tik siųstis reikia iš http://www.cocooncen...500ml/6781.html
panos nuolat kooperuojasi nemokamam siuntimui.
Atsakyti
QUOTE(Zauber @ 2014 09 15, 17:11)

Aha uzkliuvo akys ir mano uz garnier , kaina pas mus irgi juokinga. Reiks megint turbut, sudeties sarasas nera lb ilgas gal ir toleruotu oda, tik tiek kad as po micelinio veido neplaunu, nes tempia osa nuo vandens, prausiu su prausikliu tik kokius3 kart per savaite.man bioderma irgi gaunas brangi nes turiu siustis ir gaunasi kazkur butelio 250 ml kaina litais apie 70 lt doh.gif o kai uztenka menesiui tai tikrai noris pigesnes alternatyvos
Atsakyti
QUOTE(Jamyy @ 2014 09 17, 08:07)
Aha uzkliuvo akys ir mano uz garnier , kaina pas mus irgi juokinga. Reiks megint turbut, sudeties sarasas nera lb ilgas gal ir toleruotu oda, tik tiek kad as po micelinio veido neplaunu, nes tempia osa nuo vandens, prausiu su prausikliu tik kokius3 kart per savaite.man bioderma irgi gaunas brangi nes turiu siustis ir gaunasi kazkur butelio 250 ml kaina litais apie 70 lt doh.gif  o kai uztenka menesiui tai tikrai noris pigesnes alternatyvos

Bože moj doh.gif taigi mergaitės temoje be tarpininkų http://www.supermama...?...2970&st=320 nuolat kooperuojasi siuntimui iš to http://www.cocooncenter.co.uk/. Nereikia pačiai abiejų butelių bus kas paims antrą, tai vieno 500 ml kaina gaunasi 35 lt, na dar blogiausiu atveju keli litai persiuntimui į kitą miestą. Iš kur tie 70 litų už 250 ml nežinau rolleyes.gif už 70 litų galima 1 litrą to vandenio turėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 17 rugsėjo 2014 - 08:49
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 09 17, 10:48)
Bože moj  doh.gif  taigi mergaitės temoje be tarpininkų http://www.supermama...?...2970&st=320 nuolat kooperuojasi siuntimui iš to http://www.cocooncenter.co.uk/. Nereikia pačiai abiejų butelių bus kas paims antrą, tai vieno 500 ml kaina gaunasi 35 lt, na dar blogiausiu atveju keli litai persiuntimui į kitą miestą. Iš kur tie 70 litų už 250 ml nežinau  rolleyes.gif už 70 litų galima 1 litrą to vandenio turėt

Kam cia uzsipult biggrin.gif as gyvenu norvegijoje, tai man su siuntimu is to jusu cocoon ar kaip ten jis kaina pakyla iki 29.90, tada jau cia No gausiu apmuitinta tai susimokejus muitus kaina pakyla taip gan gerokai.. O pvz braskese butelis 250 ml kainuoja 149 kronas kas pavertus litais gaunasi apie 60-70 proklausomai nuo kurso. Tai gal geriau atrasiu kazka kito. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jamyy: 17 rugsėjo 2014 - 12:26
QUOTE(Jamyy @ 2014 09 17, 13:26)
Kam cia uzsipult biggrin.gif as gyvenu norvegijoje, tai man su siuntimu is to jusu cocoon ar kaip ten jis kaina pakyla iki 29.90, tada jau cia No gausiu apmuitinta tai susimokejus muitus kaina pakyla taip gan gerokai.. O pvz braskese butelis 250 ml kainuoja 149 kronas kas pavertus litais gaunasi apie 60-70 proklausomai nuo kurso. Tai gal geriau atrasiu kazka kito. doh.gif

Niekas neužsipuola, tiesiog ne visi žinom, kur jūs gyvenat... iš jūsų parašymo susidarė įspūdis, kad tiek jums kainuoja siųstis į kitą miestą, o ne kitą šalį, kurioje aišku galioja kita mokestinė sistema. Patarimai dėl pigesnių prekių galioja gyvenantiems Lietuvoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 17 rugsėjo 2014 - 17:28
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 09 17, 19:23)
Niekas neužsipuola, tiesiog ne visi žinom, kur jūs gyvenat... iš jūsų parašymo susidarė įspūdis, kad tiek jums kainuoja siųstis į kitą miestą, o ne kitą šalį, kurioje aišku galioja kita mokestinė sistema. Patarimai dėl pigesnių prekių galioja gyvenantiems Lietuvoje  smile.gif

Parasiau is karto kad no gyvenu. Jei skaitet visa parasyma galejot suprasti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamyy @ 2014 09 17, 17:59)
Parasiau is karto kad no gyvenu. Jei skaitet visa parasyma galejot suprasti.  4u.gif

zmogus jums geranoriskai patare, tai dar priekaistus reiskiat...idomiai...
Atsakyti
bandziau rasa micelini vandeni. akiu ir veido makiaza jis nuvalo idealiai, tik va biski akytes nuo jo pagrauze. vertinciau 9/10. Dar neteko bandyt tokios priemones ,kuri negrauztu akyciu.
Atsakyti