Įkraunama...
Įkraunama...

Miceliarinis vanduo

naudoju Bioderma. labai geras bet brangus. Lirene negalu pakesti kvapo ir griaužia akis. Reiks pabandyti Garnier
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2014 04 28, 19:25)
naudoju Bioderma. labai geras bet brangus. Lirene negalu pakesti kvapo ir griaužia akis. Reiks pabandyti Garnier

Aš ir naudoju Bioderma. Brangokas, bet visą laiką būna jei ne vienoj vaistinėj, tai kitoj akcijos biodermos kometikai. Tai kai prireikia, perverčiu internete vaistinių katalogus ir susirandu, kur kosmetikai nuolaitos. Anksčiau naudojau mažesnius buteliukus, dabar turiu įsigijusi tą didelį, tai nei pusė jo dar neišnaudojau, o nepamenu kada jau jį ir pirkau... Gruodį gal... Nu tikrai man jo ilgai užtenka smile.gif Tai kuomet pasiskirsto kaina per mėnesius, netoks jau jis ir brangus.
Atsakyti
QUOTE(Oranžinis_lapelis @ 2014 05 01, 09:48)
Aš ir naudoju Bioderma. Brangokas, bet visą laiką būna jei ne vienoj vaistinėj, tai kitoj akcijos biodermos kometikai. Tai kai prireikia, perverčiu internete vaistinių katalogus ir susirandu, kur kosmetikai nuolaitos. Anksčiau naudojau mažesnius buteliukus, dabar turiu įsigijusi tą didelį, tai nei pusė jo dar neišnaudojau, o nepamenu kada jau jį ir pirkau... Gruodį gal... Nu tikrai man jo ilgai užtenka smile.gif Tai kuomet pasiskirsto kaina per mėnesius, netoks jau jis ir brangus.

drinks_cheers.gif taip taip. Turiu toki pastebejima, kai valausi su Lorene , tai reikia vos ne patrinti kad nusivalytu blakstienu tusas, o Bioderma tiesiog tirpdo ant vatos diskelio dazai net blanksta.
Atsakyti
Man Lirene nepatiko visiškai, akis graužia ir nelabai ką valo. O Lorealis thumbup.gif net čirškia nešvarumai, ir poros išsivalo be jokių spaudinėjimų
Atsakyti
Aš buvau tapusi BIODERMOS ambasadorė lotuliukas.gif ,tai micelinio vandenuko oi kiek turėjau atsargų ax.gif Vasarai buvau išvykusi į užsienį ir ten naudojau Loreal.Bemaž nesiskiria nuo BIODERMOS ir šiek tiek pigesnis smile.gif
Atsakyti
Teko išbandyti Lirene, Loreal, Bioderma ir Douglas miceliarinius vandenukus. Galiu pasidalinti savo pastebėjimais. Mano oda jautri, su kuperoze. Ilgai buvau apsistojusi ties Lirene, nes labai pigus. Bet pabandžius bioderma ružavą, supratau, kad šie vandenukai nelabai panašūs (Lirene visko švariai ir nenuvalydavo). Atsirado Loreal ir tą pabandžiau. Atrodė geras, bet Bioderma man vistiek švariau nuvalo ir malonesnis odai. Dabar išbandžiau Douglas miceliarinį. Na, makijažą valo taip pat puikiai kaip ir bioderma. Kaina jo draugiška 400 ml kainuoja 37 lt (be jokių nuolaidų), be parabenų. Bet kas nepatiko, o gi tai kad sudėtyje yra šiek tiek alkoholio ir nuvalius veidą, atsiranda tempimo jausmas verysad.gif Taigi vėl grįžau prie biodermos ružavo. Douglas miceliarinis atrodo taip
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bute: 03 liepos 2014 - 09:23
QUOTE(Oranžinis_lapelis @ 2014 05 01, 09:48)

Biodermos rožinis vanduo nėra brangus, lyginant su Lorealiu, priklausomai kur Bioderma perki. 500 ml Biodermos kainuoja 35 litus. Tik reikia siųstis iš Prancūzijos ar kitos vaistinės.
Dabar klausimėlis ar kuri gali sulyginti Biodermos rožinį ir Vichy vandenį? Ilgą laiką naudoju Vichy, nežinau, ar yra koks skirtumas su Bioderma ar nea.
Konkrečiai kalbu apie šį:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 07 03, 10:57)

Dabar klausimėlis ar kuri gali sulyginti Biodermos rožinį ir Vichy vandenį? Ilgą laiką naudoju Vichy, nežinau, ar yra koks skirtumas su Bioderma ar nea.
Konkrečiai kalbu apie šį:
user posted image

man jokio skirtumo tarp siu abieju nera, abieju esu sunaudojus ne po viena buteli.as bet kuriuo nusivalius dar megstu veida purskiamu veidu apipurkst. man smagiau, kai zinau, jog nelieka valiklio pedsaku ant veido odos. o tada tepu kitom priemonem...
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2014 07 06, 10:56)
man  jokio skirtumo tarp siu abieju nera, abieju esu sunaudojus ne po viena buteli.as bet kuriuo nusivalius dar megstu veida purskiamu veidu apipurkst. man smagiau, kai zinau, jog nelieka valiklio pedsaku ant veido odos. o tada tepu kitom priemonem...

Nesupratau - kuo apipurškiat veidą? blush2.gif
Ir kokia jūsų veido oda?
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 07 07, 21:16)
Nesupratau - kuo apipurškiat veidą? blush2.gif
Ir kokia jūsų veido oda?

oi, purskiamu vandeniu…
i riebuma, bet dregmes truksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 08 liepos 2014 - 20:07
QUOTE(Ašara @ 2014 07 08, 21:05)
oi, purskiamu vandeniu…
i riebuma, bet dregmes truksta.

Kaip tas vanduo tiksliau vadinasi? blush2.gif

Mano oda mišri, T zonoje riebi kažkada buvo.Dabar jau tas riebumas tik vasarą pasireiškia, žiemą tai nesikelia problemų. Dermatologe pasakė pirkti tik jautriai odai skirtas priemones. Lyg tai tos priemonės neturi alkoholio, kuris taip kenkia mano odai.
Ir vis tiek... Nusivalius po visos dienos veidą miceliniu vandeniu, turiu nuplauti veidą prausikliu ir vandeniu. Kitaip jaučiuosi ne kaip - oda atrodo lyg užsikimšusi, o vokai apsunke ir akis apsunkina. doh.gif
Atsakyti
Esu isbandzius ruzava zalia melyna Biodermos vandenukus, uriage, avene, svr (vichy dukterine), bielendos, lirene micelinius vandenis. Atsiliepmai tokie - lirene tai net nepabaigiau nei vale nei patiko ir dar aplink akis isbere, bielenda kaip uz tokia kaina tai palgin us neblogas bet valo prasciau nei bioderma, avene ir svr panasus, nei geri nei blogi velgi valo prasciau nei bioderma, uriage man patiko, vale gerai, vistik bioderma man geriausi, kiek nuklystu tiek gristu prie biodermos, o is jos maziausiai patiko melynas o zalias ir ruzavas patinka vienodai, tik zalias kartais pagriauzia jei oda jautresne buna..dabar pasiskaiciau geru atsiliepimu apie garnier ir loreal taui jauciu reiks bandyt garnier nes kaina gera....
o po biodermos as irgi apsipurskiu purskiamu terminiu vandeniu, siuo metu naudoju avene..anskciau valydavau toniku dar po biodermos bet kai vaistininke dave velniu tai apsiriboju tik purskiamu vandeniu
ai tiesa dabar po biodermos naudoju O.D.A prausikli bet ne del to kad nuvalyt likucius ar bioderma nuplaut o del to kad lb sulygina odos spalva man..kosmetologe dave pabandyt ir patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 29 liepos 2014 - 11:12