O gal kas bande Uriage? Ar kitokius? Palyginti su Biodermos. tas raudonas biodermos akims valyt labai patinka, nesausina, gerai valo, bet veidui noreciau ko labiau kaip vandens, nes sis per riebus. O po biodermos sebium, oda grauze labai..
QUOTE(amukas @ 2014 02 24, 12:23)
O gal kas bande Uriage? Ar kitokius? Palyginti su Biodermos. tas raudonas biodermos akims valyt labai patinka, nesausina, gerai valo, bet veidui noreciau ko labiau kaip vandens, nes sis per riebus. O po biodermos sebium, oda grauze labai..
tai bandykite loreal, lirene
QUOTE(guodzik @ 2014 02 24, 16:08)
tai bandykite loreal, lirene
Loreali bandziau, o Lirene kotai nepatinka kosmetika...
Micelinis vanduo super dalykas. Tuo labiau, kad as nemegstu valytis veido visokiais pieneliais, o dregnos serveteles nera pats geriausias variantas veido odai. Kol kas bandziau L'Oreal ir Garnier, abu labai puikus ir ilgam uztenka. Tiesa sakant, man jau netgi pabodo naudoti Garnier vandeni, nes jau noreciau isbandyti Avene, bet tie 400ml kaip nesibaigia, taip nesibaigia. #1stWorldProblems. Taciau nusiskundimu jokiu neturiu! Labai gerai valo bet koki makiaza, akiu negrauzia, nors, zinoma, vis tiek vengiu, kad i akis pakliutu. Odos nedziovina bei neerzina, neskatina riebalu gamybos, nebent perkate micelinius vandenius su kvapais ir kitokiais dirgikliais, kurie nera butini geram makiazo valymui. Dar visai svarbu pamineti, kad kaina yra tikrai prieinama, ir nera butinybes pirkti brangiuosius micelinius vandenis, nes ir mano mineti pigesnieji variantai puikiai atlieka savo darba.
Micelinis vanduo yra, is esmes, vanduo ir jame esantys lipidai, susigrupave i nedidelius "kamuolelius", kuriu isoreje yra hidrofiline molekules dalis (megstanti vandeni), o viduje - hidrofobine ("nemegstanti" vandens, bet megstanti riebalus). Siam skysciui patekus ant nesvaraus/riebaus veido, tie "kamuoleliai", kitaip vadinami micelemis, i save pasiima visus nesvarumus. Uzpylus sio skyscio ant vatos, i ja susigeria sio skyscio vanduo, taip atsukdamas miceliu hidrofiline dali i save, o vandens nemegstancia dali - i vatos pavirsiu, kuriuo valome veido oda. Butent sios dalys istirpina ir i vata "pasiima" makiaza ir nesvarumus, kuriu didzioji dalis yra lipidai (riebalai, vaskai, etc).
Principas labai panasus i visokius muilus/sampunus (turbut esate pastebeje labai menka putojima jei ilgiau pamozojate veida), bet pacios molekules skiriasi - daug kartu svelnesnes -, todel tinka visiems odos tipams, net ypac jautriems.
Prie veiksmingo makiazo bei nesvarumu valymo prisideda ir tai, kad miceliniai vandenys neistraukia dregmes is odos.
Aciu prancuzems uz toki gera makiazo valymo buda! Dabar micelinis vanduo tampa vis populiaresnis visame pasaulyje ir daug kosmetikos imoniu pradejo ji gaminti, todel ir kainos pamazu nustos kandziotis. Nors man jos ir dabar neatrodo labai baisios, turint galvoje mano bandytus L'Oreal ir Garnier skyscius.
Atsiprasau uz ilga atsakyma, tiesiog norejau suteikti daugiau informacijos toms, kurios ne itin gerai supranta angliskus straipsnius arba tiesiog tingi ieskoti. Tikiuosi, suprantamai parasiau.
Micelinis vanduo yra, is esmes, vanduo ir jame esantys lipidai, susigrupave i nedidelius "kamuolelius", kuriu isoreje yra hidrofiline molekules dalis (megstanti vandeni), o viduje - hidrofobine ("nemegstanti" vandens, bet megstanti riebalus). Siam skysciui patekus ant nesvaraus/riebaus veido, tie "kamuoleliai", kitaip vadinami micelemis, i save pasiima visus nesvarumus. Uzpylus sio skyscio ant vatos, i ja susigeria sio skyscio vanduo, taip atsukdamas miceliu hidrofiline dali i save, o vandens nemegstancia dali - i vatos pavirsiu, kuriuo valome veido oda. Butent sios dalys istirpina ir i vata "pasiima" makiaza ir nesvarumus, kuriu didzioji dalis yra lipidai (riebalai, vaskai, etc).
Principas labai panasus i visokius muilus/sampunus (turbut esate pastebeje labai menka putojima jei ilgiau pamozojate veida), bet pacios molekules skiriasi - daug kartu svelnesnes -, todel tinka visiems odos tipams, net ypac jautriems.
Prie veiksmingo makiazo bei nesvarumu valymo prisideda ir tai, kad miceliniai vandenys neistraukia dregmes is odos.
Aciu prancuzems uz toki gera makiazo valymo buda! Dabar micelinis vanduo tampa vis populiaresnis visame pasaulyje ir daug kosmetikos imoniu pradejo ji gaminti, todel ir kainos pamazu nustos kandziotis. Nors man jos ir dabar neatrodo labai baisios, turint galvoje mano bandytus L'Oreal ir Garnier skyscius.
Atsiprasau uz ilga atsakyma, tiesiog norejau suteikti daugiau informacijos toms, kurios ne itin gerai supranta angliskus straipsnius arba tiesiog tingi ieskoti. Tikiuosi, suprantamai parasiau.
QUOTE(Nepiokst @ 2014 03 18, 22:22)
Labai įdomu, dėkui . Aš prie tinginčių . Pati dabar naudoju Garnier, prieš tai turėjau L'orealio, Biodermos, bet pasiliksiu prie Garnier, nes ir kokybė, ir kaina, ir kiekis atitinka visus poreikius.
QUOTE(Nepiokst @ 2014 03 18, 22:22)
Jau ne pirmą kartą skaitau išsamius ir labai naudingus Nepiokšt postus.
Ačiū už informaciją, o kas dar tame vandenyje be micelių plūduriuoja, t.y. labai noriu išbandyti, bet dėl ekologiškumo abejoju.
as tik galvoju, bet juk chemijos uose nors ir labai mazai, bet turbut yra, o jeigu taip metai is metu naudoti, o po to nenuvalyti vandeniu, kazi nieko? nes as tik tokius vandenis ir naudoju, bet po to tikrai vandeniu nenuplaunu
QUOTE(jauniute @ 2014 04 04, 16:16)
as tik galvoju, bet juk chemijos uose nors ir labai mazai, bet turbut yra, o jeigu taip metai is metu naudoti, o po to nenuvalyti vandeniu, kazi nieko? nes as tik tokius vandenis ir naudoju, bet po to tikrai vandeniu nenuplaunu
Man ir sis klausimas neduoda ramybes..
Ir dar del visu miceliniu vandenku, juk jie nera identiskos sudeties.. Tai kainoj, idomu tai atsispindi? Ir kurie visgi geresni... ?
Loreal man nepatinka pakuote, paskesta vatos tamponelis ir lb greit susinaudoja
Lirene siek tiek erzina kad kvapu prideta bet priprast galima
Dabar turiu Nivea. Nepatinka kad galioja 12 men kai Loreal tik 6, vadinasi, prikrauta daugiau koncervantu bet siaip pakuote gera, daug taupiau naudojasi, valo gerai.
Prisipazinsiu, man is dalies jie visi vienodi, tai perku ta kuriam akcija Biodermos nebeperku nes oda nejautri tai nematau prasmes leisti tiek pinigu. o kitu brangiu neperku nes uztenku max pora menesiu. kadangi veido prausikli turiu tept ant svarios odos tai makiazui nusivalyti nemazai jo naudoju. Plius geriau investuoju i prausikli ar krema
Lirene siek tiek erzina kad kvapu prideta bet priprast galima
Dabar turiu Nivea. Nepatinka kad galioja 12 men kai Loreal tik 6, vadinasi, prikrauta daugiau koncervantu bet siaip pakuote gera, daug taupiau naudojasi, valo gerai.
Prisipazinsiu, man is dalies jie visi vienodi, tai perku ta kuriam akcija Biodermos nebeperku nes oda nejautri tai nematau prasmes leisti tiek pinigu. o kitu brangiu neperku nes uztenku max pora menesiu. kadangi veido prausikli turiu tept ant svarios odos tai makiazui nusivalyti nemazai jo naudoju. Plius geriau investuoju i prausikli ar krema
as visai neseniai atradau micelinius vandenis, nu geriu geris man Lirene man labiau patiko nei L"oreal, bet pastarasis irgi geras
nusivalius miceliniu vandeniu tepu ant virsaus krema, kazi gerai darau
nusivalius miceliniu vandeniu tepu ant virsaus krema, kazi gerai darau
QUOTE(jauniute @ 2014 04 04, 16:16)
o jeigu taip metai is metu naudoti, o po to nenuvalyti vandeniu, kazi nieko?
Juk veida vis viena kartais nuplaunate
QUOTE(guodzik @ 2014 04 25, 00:33)
kadangi veido prausikli turiu tept ant svarios odos tai makiazui nusivalyti nemazai jo naudoju. Plius geriau investuoju i prausikli ar krema
Atleiskit, nelabai supratau, jei jau veido oda svari, tai kam tada prausiklis
Mano oda jautri, retai naudoju prausikli, tai miceralinis (Biodermos ruzavas) issigelbejimas
QUOTE(ingriga @ 2014 04 27, 12:06)
Juk veida vis viena kartais nuplaunate
Mano oda jautri, retai naudoju prausikli, tai miceralinis (Biodermos ruzavas) issigelbejimas
rugstinis tai skirtas ne veidui muiluoti o gilesniems sluoksniams. kosmetologe rekomendavo tepti ant svarios odos del geresnio rezultato